S Selin46 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 46 11 18 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Selin46 #1 Selam arkadaşlar 57 gün önce sezeryanla doğum yaptım göbek deliğimin altında tuhaf bi ağrı var 3 gündür böyle elimledokununca ağrıyo kontrol ediyorum elimle şişlik falan yok ama ağrı var nedendir sizlerde de oldu mu korkuyorum kötü bi şey olmasından
Selam arkadaşlar 57 gün önce sezeryanla doğum yaptım göbek deliğimin altında tuhaf bi ağrı var 3 gündür böyle elimledokununca ağrıyo kontrol ediyorum elimle şişlik falan yok ama ağrı var nedendir sizlerde de oldu mu korkuyorum kötü bi şey olmasından
B Butterflyinthesky Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 753 477 123 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Selin46 #2 Geçmiş olsun. Benim de çok uzun süre ağrım oldu. Nefesimi tutup yuruyordum. Kişiden kişiye fark ediyor.
Geçmiş olsun. Benim de çok uzun süre ağrım oldu. Nefesimi tutup yuruyordum. Kişiden kişiye fark ediyor.
S Selin46 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 46 11 18 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Selin46 #3 pingwings .!.: Geçmiş olsun. Benim de çok uzun süre ağrım oldu. Nefesimi tutup yuruyordum. Kişiden kişiye fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Yani normal bi durum di mi tşkler cevap için benim o kadar değil ama elimle dokununca ağrı hissediyorum tedirgin oldum bi an
pingwings .!.: Geçmiş olsun. Benim de çok uzun süre ağrım oldu. Nefesimi tutup yuruyordum. Kişiden kişiye fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Yani normal bi durum di mi tşkler cevap için benim o kadar değil ama elimle dokununca ağrı hissediyorum tedirgin oldum bi an
B Butterflyinthesky Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 753 477 123 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Selin46 #4 Neslihan79 .!.: Yani normal bi durum di mi tşkler cevap için benim o kadar değil ama elimle dokununca ağrı hissediyorum tedirgin oldum bi an Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız dr a gösterin içiniz rahat eder. Ben hiç bir zaman eski hayatıma donemicem zannediyordum. Hâlâ zaman zaman sızlıyor.
Neslihan79 .!.: Yani normal bi durum di mi tşkler cevap için benim o kadar değil ama elimle dokununca ağrı hissediyorum tedirgin oldum bi an Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız dr a gösterin içiniz rahat eder. Ben hiç bir zaman eski hayatıma donemicem zannediyordum. Hâlâ zaman zaman sızlıyor.
S Selin46 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 46 11 18 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Selin46 #5 pingwings .!.: İstiyorsanız dr a gösterin içiniz rahat eder. Ben hiç bir zaman eski hayatıma donemicem zannediyordum. Hâlâ zaman zaman sızlıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım devam ederse gidicem doktora zaten bu gidişle size de çok geçmiş olsun
pingwings .!.: İstiyorsanız dr a gösterin içiniz rahat eder. Ben hiç bir zaman eski hayatıma donemicem zannediyordum. Hâlâ zaman zaman sızlıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım devam ederse gidicem doktora zaten bu gidişle size de çok geçmiş olsun