Benim dikislerimi ilk 5 gün kapali baticonla temizleyip pansuman yapmami soyledi 5. Gunu gittik pansumani cikardi alkolle temizleyelim 10 gun sonra dikisi alalim dedi ama simdi boyle oldu cok korkuyirumSize temizlemenizi doktor mu söyledi. Bende bir yapışkan vardı. onunla duş bile aldım. Sonra çıkardılar. Temizleme falan yapmadım. Hiç de sorun olmadı. Üstelik bebeğim küvezde ve hiç iyi durumda değildi. 3. gün koştum bile. hiç dikkat edemedim. Böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Doktor açtı benim yaramı.
Hic birisi yok aka sari akinti olmasi korkutan beniBenim yaramı da doktor açtı. Suyla temasını kesen bir sprey sıktı duş aldım. Hiç temizle vs. Demedi. Sizin aktıntıyı bilemiyorum ama enfeksiyon olsa ateş halsizlik falan da yapar ye düşünüyorum.
Benim dikislerim alinmadi henuzBenim de bant vardı, akşamına açıldı, duşa girerken bant taktım sadece. Doktorun pansuman falan yap demedi hiç.
Dikişi almak mıBenim dikislerimi ilk 5 gün kapali baticonla temizleyip pansuman yapmami soyledi 5. Gunu gittik pansumani cikardi alkolle temizleyelim 10 gun sonra dikisi alalim dedi ama simdi boyle oldu cok korkuyirum
Benim dikişim yoktu. Yapıştırma yaptı doktorum.Benim dikislerim alinmadi henuz
Evet dikis hala var sanirim her yerinde yok sadece 2 kenarda var dista bende anlamadim insallah bi sorun olmaz malesef göbegim katlaniyor cok fazla kaldi sislikDikiş yapılıyor mu hala neden acaba? 8 sene önce sezaryen oldum yapıştırmaydı 13 gün önce yine sezeryan oldum yine yapıştırmaydı. 3. Gün bant açıldı ve ben taburcu oldum açıktı o kısım banyo yaptım. Sadece kantoron otu yağı sürüyorum günde 1 kere. Akıntı olması iltihap kaptığına işaret evet ama inşallah ciddi bir durumunuz yoktur. Ağır kaldırmayın oturup kalkarken hassas olun ve karnınız üstüne katlanmasın dikkat edin