• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olan anneler bi bakarmısınız

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
arkadaşlar merhaba a.s.
2 kasımda spinal anestezi ile sezeryan oldum fakat iyileşme sürecinde yaşadıklarım normal mi bilmiyorum bu nedenle benle deneyimlerinizi paaylaşırmısınız
dikişleriniz kaç günde geçti benim dış dikişim estetik oldu fakat bazı yerleri kabuk bağladı bu normalmi, birde hala arada dikiş yerimde yada karnımda sancımsı bir ağrı oluyor, karnımda ki çatlarda derin onlarda arada ağrıu yapıyor sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı deneyimleriniz paylaşırmısınız kaydirigubbakcemile5

canım bende spinal oldum..benimde estetik dikiş yapmışlar ve üstünü yine dikmişlerdi 1 hafta sonra dikişlerim alındı..bant yapıştırdıkları için benimde yara oldu dikiş yerlerim ,sağlık ocağından krem verdiler 1 hafta içinde geçti yara..
sancın olması çok normal çünkü yeni doğum yapmışsın..ben doğu yapalı 1 yıl oluyor ara ara benimde dikiş yerlerimde sancım oluyor..

mrb
ben epidural oldum
iyileşme sürecinde fark olduğunusanmıyorum
3,5 ay oldu üşüttüğümde ve çok yorulduğumda diken gibi batar dikişlerim

benm de spinal oldu.aynı şeyleri yaşamışız,37 gün oldu doğumumuz bebeğimi çok kucağımda tuttuğumda karnımda hafif sancılar oluo.

arkadaşlar merhaba a.s.
2 kasımda spinal anestezi ile sezeryan oldum fakat iyileşme sürecinde yaşadıklarım normal mi bilmiyorum bu nedenle benle deneyimlerinizi paaylaşırmısınız
dikişleriniz kaç günde geçti benim dış dikişim estetik oldu fakat bazı yerleri kabuk bağladı bu normalmi, birde hala arada dikiş yerimde yada karnımda sancımsı bir ağrı oluyor, karnımda ki çatlarda derin onlarda arada ağrıu yapıyor sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı deneyimleriniz paylaşırmısınız kaydirigubbakcemile5

mrb cnm,

ben doğum yapalı 3 ay oldu. benim de ameliyat yerim estetik oldu. bazı yerlerinin kabuk bağlaması normal. ara ara çok belli belirsiz sancılar bende de oluyor. ben bunları iç dikişlere bağlıyorum. tam nedenini de hiç sormadım dr.a. ama en dayanılmazı kaşıntı :( olur olmadık yerde kaşınıyor ve zor durumda kalıyorum :(

bunlar çok normal 3,5 ay oldu hala sancım oluyor
1 yıl a kadar devam etmesi normal dedi dr
endişe etmeyin kızlar

kızlar hepinize teşekkür ederim
peki kanamalarınız devam ediyormu benim bu son bir haftadır bir oluyor bir olmuyor son 2 gündür de hiç yok ama gene pedle geziorum bu kanamalar kaç günde bitecek

benimde dikiş yerlerim hala zaman zaman acıyor 1 sene içinde iyileşirmiş.
kanamadan çok çektim 56 gün hiç durmadan regli gibi kanadı.. doktorum bir kaç ilaç verdi geçmedi en sonunda gebelik önelyici iğnelerden oldum o kesti kanamamı.. şimdi hala regli olmadım ... bünyeye göre değişiyormuş kanama kiminde leke leke oluyormuş sadece.

selam arkadaslar benım de 15 gün oldu dogum yapalı spınal oldum ben de acıkcası bu kadar cabuk ıyılesecegımı dusunmuyordum 10 gun hafıf sızlamalar oldu ama sımdı uyusukluk dısında pek bıseyım kalmadı kanamam da ıkı gunde bır hafıf hafıf gelıyor sanırım dıkıs ısı doktor da bıtıyor doktorumu cok methedıyorlardı hakıkaten ben de cok memnun kaldım hepımıze gecmıs olsun:lepi:

Herkese Merhaba,
içinizde sezeryan doğum yapıp sonrasında 3-5 ay içinde hamile kalan arkadaşlar var mı? sonrasında hamileliğiniz rahat geçti mi yoksa problemler yaşadınız mı?
yaklaşık 5 ay önce sezeryan doğum yaptım ve bebeğim vefat etti, içinde bulunduğum psikolojik dönemi atlatabilmek için bir an önce hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum, o yüzden tecrübeleriniz benim için çok önemli.. sevgiler.

başın sağolsun canım. ben de sezaryen doğum yaptım ama ilk doğumum daha. fakat bildiğim kadarıyla 2 yıl beklemek en sağlıklı. hem dikiş yerlerin için hem de kendi beden sağlığın için ama sen en iyisi bu konuyu kadın doğum doktorunla görüş canım.

teşekkür ederim, farklı doktorlar farklı şeyler söylüyor, birisi 5-6 ay ara yeter derken öbürü en az 1 yıl diyor :( o yüzden ben de yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim.. doktorlara da güvenemez oldum yaşadıklarımdan sonra.

teşekkür ederim, farklı doktorlar farklı şeyler söylüyor, birisi 5-6 ay ara yeter derken öbürü en az 1 yıl diyor :( o yüzden ben de yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim.. doktorlara da güvenemez oldum yaşadıklarımdan sonra.

haklısın canım. snein psikolojin göz önünde bulundurulunca aradaki hamile kalabilmek için bekleme süresi kısa tutulabilir diye düşünüyorum.

sunucu gül gölge sezaryenle ilk oğlunu doğurduktan 7 ay sonra ikinciye hamile kaldı we 1 ay kadar önce ikinci çocuğunu doğurdu..

Back