• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan kemeri kullanan varmı

123bebeto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
137
5
96
40
Antalya
merhaba hanımlar konuyu nereye acacagımı bilemedim lütfen yardım edin . geriya gün sayıyoruz. gn sonra ameliyata girecegim yani sezeryana. sormak istedigim sezeryan kemeri kullanan varmı. yararını gördünüzmü.nasıl bişey yani of of kafayı yicem strese girdim.bende bel fıtıgı var ve sezeryan olacagım ama çok korkuyorum kızlar. herkes bişeyler söylüyor. birde sezeryandan sonra ne yapsam iyi olur yani sütün gelmes için . lekenin gelmesi iin gibi.:gitme::gitme::sinifsinif:

18 gun once spınalle sezeryan oldum ve dr normal dogum gıbı sayılır dedı ve sukur 3.gun sutum geldı.
sezeryan kemerını bende merak edıyorum bılen varsa cvp lasa sevınırım :gitme:

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı başımaza inşallah. benim 4 günüm kaldı ama kimse mi kullanmamış sezeryan kemerin ya. kızlar bilginizi paylaşsanız diyorum.her zaman birbirimize yardımcı olmalıyız dimi. canım 3 gün sonra geldi sütüm demişsin. 3 gün bebegine ne verdin mamamı.

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı başımaza inşallah. benim 4 günüm kaldı ama kimse mi kullanmamış sezeryan kemerin ya. kızlar bilginizi paylaşsanız diyorum.her zaman birbirimize yardımcı olmalıyız dimi. canım 3 gün sonra geldi sütüm demişsin. 3 gün bebegine ne verdin mamamı.

yok canım suana kadar mama kullanmadık ılk gunlerde agız sutu denılen kolostrum gelıyorya ılk 2gun oyleydı 3.gun net sutumun geldıgını hıssettım.
benım kız ılk dogdugu andan ıtıbaren hep uyudu hıc uyanıp emmek ıstemıyordu hemsıreler emzırın eger emmezse sekerı duserse kuveze almak zorunda kalırız dıyıp benı korkutmuslardı hala emmeyınce bır muddet sonra hemsıre gelıp kan sekerıne baktı neysekı sekerı ıyı cıkınca sordum ama dogru duzgun emmedıkı dıyınce hemsıre demekkı yalanması bıle yetmıs kızına dedı kaydirigubbakcemile3 sukurler olsunkı halahuzurlu ve sessız bır kızım var :nazar::nazar::dance:
bakalım 40 bıtınce halımız ne olacak tam tersı olmasında akannehir

ben 6ay çnce oldum sezeryanı kemer hiç bir işe yaramıyo ben gerek duymadım dikişlerim çok rahattı ağrım sızım olmadı göbekte kalmadı. sütümde 3.günde geldi ağız sütüyle doyuyorlar ztn dünyaya abatte olusaya kadar o yetiyo onlara sonrada sütle doyuyolar. Allah sağlıkla eline versin

Canım ben de ikiz doğurdum ve hem sezeryan sonrası iyileşme konusunda hem de süt verme konusunda epey endişelerim vardı.

Sezeryanla doğum yapınca süt biraz geç geliyor, hiç endişelenme ve hiç de pes etme. Ben pompa kullanarak epey uğraştım. Nerdeyse bir hafta boyunca doğru düzgün emziremedim bebekleri ama sonrasında 8. aya kadar her iki bebeğe de süt verebildim. İyi bir pompa al mutlaka. Önceleri canını yakıyor ama onun da çözümü göğüs ucu kremleri. Ben Lansinoh krem kullanmıştım, çok faydasını gördüm. Kendi sütünü sıkıp göğüs ucuna yayınca da faydası oluyor.

Sezeryan kemerine gelince, daha önce hiç duymadım. Ama kendi doğumumdan hemen önce sezeryan külodu diye bir şey tesadüfen bulmuştum. Ameliyat izi üzerine özel bir rahatlatıcı bant gelen bir külot. Ektradan hiç bir şey yapmıyorsun, sadece bu külottan giyiyorsun. Ben ameliyattan sonra üçüncü gün giymeye başladım. Çok fark etti, giyince bir ferahlık hissediyorsun, tavsiye ederim. Doğum sonrası 6 ay kullandım, hala arasıra giyiyorum. Ben doğum yaptığımda, internetten satışları yoktu, internet sitesine girip iletişim bilgilerinden ulaşmıştım, hesap numaralarına para yatırınca, gönderdiler. İstersen sen de bir dene, sezeryankulodu.com adresine bir gir bak. O zaman telefonları, 0216 471 09 08'di, değişmediyse ordan bir ara istersen.

Sana çok sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim.

Sevgiler

Buula

Back