sezeryan izi

gzgn3435

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
562
21
623
35
kızlar sezeryanla dogum yaptıysanız,o kesik izleri ne alemde?off benim tam orta bölgede hala kızarıklık var çok korkuyorum,hatta dr.a bile gitmek istemiyorum,neme lazım bi daha yatmayayım o masayayerimseniben

suan benımde dıkısım hala kırmızıya yakın pembe ama zamanla rengı ten rengıne donuyormus merak etme bende 10 yıl once sezeryanla dogum yapan arkadasıma sormustum normale dondugunu soyledı zamanla gececek daha yenı sayılır

çok ince kırmızı çizgi şeklinde.ama ben doğum yapalı 27 gün oldu.sanırım çok az iz kalacak.öyle gibi görünüyor.

doğum yapalı 4 yıl oldu ve o çizik halen belli oluyor,he beni rahatsız etmiyor ama eski görüntümü özlemiyorum değil..neyse sağlıklıyım ya gerisi yalan..

kızlar sezeryanla dogum yaptıysanız,o kesik izleri ne alemde?off benim tam orta bölgede hala kızarıklık var çok korkuyorum,hatta dr.a bile gitmek istemiyorum,neme lazım bi daha yatmayayım o masayayerimseniben
ben 2 sezeryanla doğum yaptım.zamanla geçiyor.özellikle içten dikişli ve dıştan yapıştımalı ise 1 sene sonra çok az belli oluyor.heleki 4-5 sene sonra izini bile göremiyorsun.merak etme canını da sıkma geçer elbet.:teselli:

benim 3 aylık olcak 4 günsonra. kızarık bi cizgi ve bu cizgi önceden daha uzun ve daha yukarıdaydı şimdi çizgi kısaldı ve daha aşağıya indi zamanla ten rengine döner umarım

Ben de sezeryanla doğurdum. 13 Martta doğum yaptım. Dikişim yoktu yapıştırma yapıldı. Doğumdan sonra 3 gün daha hastanede yattım ve süre zarfında dışarıdan bazı ithal ilaçlar aldırmışlardı eşime.. Onları sürdü hemşireler ve şuan izim yok.

ben dogum yapalı 4,5 5 ay oldu ve ızım kayboluyo ıcten dıkıslı dıstan yapıstırmalı ama benı hıcmı hıc rahatsız etmıyor zaten cok assagda

benimde 40gün oldu dr banada ithal bi ilaç verdi her gün sür dedi 2
ay boyunca ..hiç aksatmadan sürdüm çok az belli oluyor hatta aynada ilaç sürecekken zor görüyorum
7 yıl öncede ilkini olmuştum oda hemen geçmişti
endişelenme zamanla geçer

Merhaba arkadaşlar izi yok denecek kadar aza indirmek için soft silikon bantlardan kullanabilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum 6. aydayım ve iz inanılmaz azaldı :)

Ben de sezeryanla doğurdum. 13 Martta doğum yaptım. Dikişim yoktu yapıştırma yapıldı. Doğumdan sonra 3 gün daha hastanede yattım ve süre zarfında dışarıdan bazı ithal ilaçlar aldırmışlardı eşime.. Onları sürdü hemşireler ve şuan izim yok.
Merhabalar çk eski bi konu ama o ithal ilaç isinleri nelerdi gerçekten iziniz yok mu ?

benimde 40gün oldu dr banada ithal bi ilaç verdi her gün sür dedi 2
ay boyunca ..hiç aksatmadan sürdüm çok az belli oluyor hatta aynada ilaç sürecekken zor görüyorum
7 yıl öncede ilkini olmuştum oda hemen geçmişti
endişelenme zamanla geçer
Ya lütfen bize de söyleyin o ilaç isimlerini 🙏

Back