Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 sezeryanla doğum yaptım.zamanla geçiyor.özellikle içten dikişli ve dıştan yapıştımalı ise 1 sene sonra çok az belli oluyor.heleki 4-5 sene sonra izini bile göremiyorsun.merak etme canını da sıkma geçer elbet.:teselli:kızlar sezeryanla dogum yaptıysanız,o kesik izleri ne alemde?off benim tam orta bölgede hala kızarıklık var çok korkuyorum,hatta dr.a bile gitmek istemiyorum,neme lazım bi daha yatmayayım o masayayerimseniben
Merhabalar çk eski bi konu ama o ithal ilaç isinleri nelerdi gerçekten iziniz yok mu ?Ben de sezeryanla doğurdum. 13 Martta doğum yaptım. Dikişim yoktu yapıştırma yapıldı. Doğumdan sonra 3 gün daha hastanede yattım ve süre zarfında dışarıdan bazı ithal ilaçlar aldırmışlardı eşime.. Onları sürdü hemşireler ve şuan izim yok.
Ya lütfen bize de söyleyin o ilaç isimlerinibenimde 40gün oldu dr banada ithal bi ilaç verdi her gün sür dedi 2
ay boyunca ..hiç aksatmadan sürdüm çok az belli oluyor hatta aynada ilaç sürecekken zor görüyorum
7 yıl öncede ilkini olmuştum oda hemen geçmişti
endişelenme zamanla geçer