Sezeryan ile doğumda aneztezi sonrası görülen rüya..

Korkutma kız beni sezeryana güveniyodum ondanda korktum şimdi.

Pek fazla alakali degil ama konuyu okuyunca aklima geldi.
Ben dogum sancıları çekerken arada uyuya kaliyordum , ama bi seferinde rüyamda bebegimin hastahane icin hazirlanmis bebek cantasi var hani şu iki kenarlari açık fermuarli olanlardan... O kenari acik kismindan fare kafasini cikarip bakiyor ,oan "anneee buraya da gelmisler \ girmisler " diyorum.
Uyaniyorum. Korkuyorum bu rüyadan...
Ve hakikaten de korktugum gibi bebegim dogduktan 5 gun sonra öldü :'(
Haftalar sonra yine bir rüya görmüştüm..

Allahım sabır versin kardeşim, gerçekten rüyalar birçok şeyi anlatıyor...

Normaldir öyle bir rüya görmen.. Genel anestezide uyanamama riski her zaman vardır.. Allah korusun

doğum değilde bazı operasyonlar geçirdim
genel anestezi aldığım rüya görmedim ama lokal anetezi aldığımda gördüm.
çok net hatırlıyorum kaldığım hastanede bi anda labirente düşüyorum. labirent içinde çıkış yolu arıyorum o kadar hızlı ilerliyorum ki tıpkı filmlerdeki gibi fiuvv fiuvv uçuyorum resmen labirentler arasında öyle ki hızdan başım dönüyor onu bile hissediyorum. anestezi yetersiz geliyor uyanıyorum. tekrar anestezi veriliyor ve aynı rüyayı görmeye devam ediyorum.
labirentten çıkamadan uyanıyorum operasyon bitiyor. çok tuhaftı benim için uyanıp aynı rüyayı tekrar görmek

Labirentten çıkamadan uyanıyorsunuz, ben eve bakıyorum ve gitmeden uyanıyorum, belki de rüyamızda görülen yere varabilsek gerçekte ölürüz, varmadan uyanıyor ve yaşıyoruz..

Bu arada anezteziden bahsediyoruz da aklıma geldi : Aneztezi diye bir film var : kalp ameliyatı olacak bir hastaya aneztezi veriliyor, doktorlar hiçbirşey farkedemiyor ve hasta uyanık gibi bütün herşeyi hissediyor ama kıpırdayamıyor, canı çok yanıyor.. bu olay milyonda bir olabiliyormuş, izlemenizi tavsiye ederim, tüyleriniz varsa diken diken olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…