sezeryan ile doğum yapan anneler yardım lütfen

EYXSXAN0066

Oğluşunun Annesi
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
191
0
96
Ankara
doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim bebişlerede sağlıklı uzun ömürler dilerim arkadaşlar benim bi sorum var benm doğumum 8 şubat olrak gözüküyor bugün kontrole gittim mecburi sezeryan olacak doktor 4 şubata gün verdi bana biraz geç gibi geldi doğum daha önce başlar diye çok korkuyorum size randevu kaç gün önceye verilmişti ve o gün mü doğum yaptınız tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim

bende pazartesı dogum yapıcam canım hepimiz için hayırlı dogumlar olsun..
38+5 oluyorum o gun

ben 40+1 de sezaryan oldum ama ben o zamana dek normal bekledim olmayınca dr aldı, ama en başından beri sezaryan olacak bir arkadaş vardı oda 40+1 de oldu

Benim bebegim tersti sezaryan tarihi onceden belirlenmiti. 38+3 haftalikken sezaryan oldum. Ben biraz sabirsiz davrandim. 3-4 gun daha bekleyebilirdim.

canım bende günümü bekledim fakat doktor bana gün verdi şu güne kadar gel gelmesse bebek o gün alalım diye yani doguma 2 gün kala gün verdi günümün dolmasına 2 gün vardı. baktı olmaz dedi normal bebek fazla kalması iyi olmaz diyerekten sezeryana aldı..aslında sezeryanda 2 hafta önceden doguma alıyorlar fakat o bebegin gelişiminede baglı allah hayırlısı dogumlar versin canım..

yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim kendimi 38 haftaya randevu gününe hazırlamıştım bide şartlarıma çok uyuyordu şimdi doktor 15gün ileri atınca bana daha önce doğum olacak hazırlıksız yakalanacağım gibi geliyo panikliyorum acemilik işte

slm bende dr un verdiği tarihden 10 gün önce yaptım... tersti bebek ve 9 ay boyuncada hiç dönmedi .. 40+1 olarak hesaplanmıştı ama daha erken oldu...hayırlı dogumlar ve saglıklı bebekler dilerim....

Meraba canım...şimdi doktorlar bebeği anne karnında ne kadar bekletirlerse kardır deyip bekletiyorlar...önceden 38 de alıyorlardı şimdi en az 39 a kadar bekliyorlar...birde sezaryenden önce doğumun başlamasını istemiyorsan sezaryen olacaksan fazla yürümememn lazım bebk kanala düşmesin diye...yoksa doğum başlayabilir...yani dinlenmen gerekiyo. Benim doktorum öyle demişti....

bende 38+1 de sezeryanla doğum yaptım keşke 1 hafta 10 gün daha bekleseydim içimde uhde kaldı bence hiç düşünme sonra kendini kötü hissediyosun 39 haftadan önce yapmazdım şimdiki aklım olsa

canım bende sezeryan oldum 39+6 da oldum, ama inan bende senin gibi korkmuştum ya normal doğum olayı başlarsa diye ama başlamadı yanlız şunu da bil normal dığum sancıların sezeryan gününden önce başlasada bence sorun olmaz çünkkü ilk başta sancılar adet sancısı gib hafifi hafi geliyor, bebek te hemen sacı başlar başlamaz doğmuyor bunun bir süreci var, 10 cm kadar açılması gerekiyor. o yüzden sen takma hamilelğin keyfini çıkar.

benim sana tavsiyem kendini fazla yorma bol bol dinlen sancıların gelse bile merak etme çok şiddetli olmuor yani ilk başlarda seni sezeryane yetiştirirler sen şimdi hamileliinin tadını çıkar hiç kendini germe....

güzelim bende şeke problwmi vardı o yüzden 38 artı 3 te alındı ama merak etme 40 ta bile sezeryan olanlar var sen hamişiliğin tadını çıkar

Ah be güzelim normal doğum öyle kolay kolay gerçekleşmiyor ki.Bak benim ve biçok arkadaşımın günü doldu ama hala bekliyoruz.Suyun gelse sancın başlasa bile hemen gidersin hastaneye sezeryna alırlar korkma.Normal doğumun başlması için açılma olması lazım o da saatler sürüyor.

sağolun arkadaşlar valla içimi rahatlattınız iyi bu kulüp var kimseye soramadıklarımızı sorup paylaşıyoruz gereksiz streslarden korkulardan kurtuluyoruz

öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına almanı dilerim canım
eğer sezeryan kesinse dr'lar 38+5 de alırlar
normal doğum sancısına yakalanmamak için

39. hafta bitmeden sezeryan olmamak gerekiyormuş bebeğin beyin gelişimi için. bende normal doğumun başlamasını ve öyle sezeryan a girmeyi istiyorum umarım dr um kabul eder bebeğimin hazır olmasını beklemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…