Sezeryan ile Anne olanların Hastane Çantası

akademikanne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
122
39
123
Merhabalar, acaba sezeryan ile anne olan hanımların çantasında neler vardı? Doğuma kaç gecelik ile gittiniz? İç çamaşırı, atlet vb. ne gibi ihtiyaçlarınız oldu? Çıkarken eşofman giyebildiniz mi (acı oluyor mu?)? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Yavaş yavaş kendim için alışverişlerimi yapmak istiyorum. Böyle bir liste yazsanız çok mutlu olurum.

Canim benm en azindan 2 yada 3 gecelik al camasirinida yuksek bel al mutlaka zaten sargi oldugu dan cok degmez oraya korkma agri ksiye gore degisir ben iki sezaryanliyim 3.cu dogacak ins camasir zaten dohumdan snra ayilinca giyiyorsun hastaneden cikarkende seni daraltmicak bise giy dar alma yuksek bel tercih et

Sezaryenle normal dogum canta hazırlamada fark yok ben normal dıye gittim sezaryenle dogum yaptım.ped olarak zaten ya hasta bezı yada bebek bezının kenarlarını alıyo hemşireler onu kullanıyorsun. Pijama giydim ben kış dogum yaptıgım için. Bebek biberon u al sutun hemen gelmiyo bebeğın sarılığı açısından aç kalmaması lazim. Saglik lı sıhhat lı al inş kucağına

Peki bir şey soracağım; sütün hemen gelmeyebilir demişsiniz. Mama götürmek de gerekiyor mu? Yoksa onu hastaneden temin ediyorlar mı? Amin inşallah, tek dileğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…