- Konu Sahibi black_catt
-
Kızlar merhaba bu pazartesi spinal anestezi ile sezeryan oldum, estetik dikiş atıldı. Çok şükür baş ağrısı çekmedim. Şuan 4.günüm, hala yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum o zaman da birazcık gezinip yatıyorum tekrar. Acılarım ilk günlere göre baya baya hafifledi ancak ben çok pimpirikliyim biraz da korkağım bu ameliyattı dikişti konularında. yadırgamayın huyum bu değişemiyorum keşke değişebilsem
Bebeğimi yatarak emziriyorum biraz zor oluyor ama idare ediyorum. Oturamıyorum çünkü içten içe yanma oluyor
Ne zamana tamamen ayaklanırım, yatmaktan da sıkıldım açıkcası ama dikişlere bişey olur diye de korkuyorum, ne zamana dikişlere bişey olma tehlikesi geçer? Nolur tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
ben geçen salı günü spinal aneztezi oldum.. ameliyatın 2. günü yürüyüşlere başladım, bebeğimi oturarak emzirmeye başladım..4. ya da 5. günüm de baya ayaklanmıştım... bugün 9. günüm sadece oturup kalkarken azcık ağrılarım oluyor.. eğer yatmaya devam edersen iyileşme süren daha uzun sürecek... evin içinde bol bol yürü ki rahmin iç organların eski konumuna geri dönebilsin..
bende bir ay önce sezeryan oldum bir iki hafta içinde ayaklanırsın ama üşütmemeye dikkat et benim gibi çekersin
Bir sürü yorumlar okuyorum çoğu sezeryandan sonra 2.gün bebeğinin altını bile değişmiş oturup. Benim niye böyle acım var diye dertleniyorum, oturamıyorum kalkamıyorum, desteksiz yatamıyorum, yürürken ara ara canım yanıyo ve zaten normal yürüyemiyorum kaplumbağa gibi yavaş yavaş yürüyorumbunların hepsinde az önce bahsettiğim o acıyı yaşıyorum karnımda.
Çok mutsuzum, acaba benim mi canım az, yoksa doktordan dolayı mı böyleyimbugün 5.günüm
Keşke sezeryan olmak zorunda kalmasaydım, ameliyat anında herşey çok iyiydi, ama ameliyat sonrası kabus oldu
Kızlar başka yazan olmadı, siz bari cevaplayın son mesajımı nolur
Korkuyorum uzun sürecek diye, bayrama kadar ayaklansam bari
Ameliyat yerinde değil de biraz üst kısmının her iki yan tarafında yanma gbi ağrı duyuyorum kalkmaya çalışırken yürürken. Yattığım zaman yok bu ağrı. Normal mi peki ne zamana geçer sizcesalı günü kontrole gideceğiz ama o zamana kadar daha iyi olur muyum acaba? Çünkü şuan yürümek işkence gibi, üstüne gitmeye dekorkuyorum içerdeki dikişlere bişey olur da başıma iş açılır diye doktorluk işlerden nefret ediyorum
üzülme yalnız degilsin bende senin gibi sezeryandan sonra çok acı çektim ilk bi haftam kabus gibi geçti. benim karnımın bütün bölgesi acıyodu. zaman geçtikçe acılarında azalacak biraz sabırlı olmak lazım benim ilk iki ay yürüdükçe karnım acıyodu şükür o günleri atlattım inş sende atlatacaksın
ben geçen salı günü spinal aneztezi oldum.. ameliyatın 2. günü yürüyüşlere başladım, bebeğimi oturarak emzirmeye başladım..4. ya da 5. günüm de baya ayaklanmıştım... bugün 9. günüm sadece oturup kalkarken azcık ağrılarım oluyor.. eğer yatmaya devam edersen iyileşme süren daha uzun sürecek... evin içinde bol bol yürü ki rahmin iç organların eski konumuna geri dönebilsin..
Bir sürü yorumlar okuyorum çoğu sezeryandan sonra 2.gün bebeğinin altını bile değişmiş oturup. Benim niye böyle acım var diye dertleniyorum, oturamıyorum kalkamıyorum, desteksiz yatamıyorum, yürürken ara ara canım yanıyo ve zaten normal yürüyemiyorum kaplumbağa gibi yavaş yavaş yürüyorumbunların hepsinde az önce bahsettiğim o acıyı yaşıyorum karnımda.
Çok mutsuzum, acaba benim mi canım az, yoksa doktordan dolayı mı böyleyimbugün 5.günüm
Keşke sezeryan olmak zorunda kalmasaydım, ameliyat anında herşey çok iyiydi, ama ameliyat sonrası kabus oldu
Korse ben de aldırdım ama kullanmaya şimdilik çekindim belki bu haftanın sonunda kullanırım, 2 ay önce sezeryanla doğum yapan bi arkadşla knuştum o da bana dedi korseyi, anca öyle destek bulmuş yoksa aynı ben gibiymiş
Benim bi de çatlaklarım çok oldu, bu acımalarda onların da etkisi var mı acabane kadar hassas inceymiş benim deri çatlak doldu yine de kiloda görünümde değilim inanınki, şu acılar geçse başka şey istemem. Bayramda iyi olurum umarım, ilk günlere göre baya yol kat ettim
Bende de çok fazla çatlak vardı. Hala da acıyor. Doğum yapmadan önce hiç anlamadım çatladığımı. Çatlakların da etkisi var acıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?