- Konu Sahibi black_catt
Kızlar merhaba bu pazartesi spinal anestezi ile sezeryan oldum, estetik dikiş atıldı. Çok şükür baş ağrısı çekmedim. Şuan 4.günüm, hala yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum o zaman da birazcık gezinip yatıyorum tekrar. Acılarım ilk günlere göre baya baya hafifledi ancak ben çok pimpirikliyim biraz da korkağım bu ameliyattı dikişti konularında. yadırgamayın huyum bu değişemiyorum keşke değişebilsem
Bebeğimi yatarak emziriyorum biraz zor oluyor ama idare ediyorum. Oturamıyorum çünkü içten içe yanma oluyor
Ne zamana tamamen ayaklanırım, yatmaktan da sıkıldım açıkcası ama dikişlere bişey olur diye de korkuyorum, ne zamana dikişlere bişey olma tehlikesi geçer? Nolur tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bebeğimi yatarak emziriyorum biraz zor oluyor ama idare ediyorum. Oturamıyorum çünkü içten içe yanma oluyor
Ne zamana tamamen ayaklanırım, yatmaktan da sıkıldım açıkcası ama dikişlere bişey olur diye de korkuyorum, ne zamana dikişlere bişey olma tehlikesi geçer? Nolur tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)