Sezeryan gobegini eritmeye kararliyim

Selda0513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
45
50
33
Merhaba kizlar,
Bir kac gun sonra 22 aylik olacak bir oglum var.Bir yasindan beri fizigimi eski haline getirmeye ugrasiyorum.Buraya istikrar saglamasi acisindan her gun yaptiklarimi duzenli olarak yazmaya karar verdim.Su anda tek sikntim ic bacak yaglarim ve gobegimPazartesiden itibaren duzenli baslayacagim programimi yazayim.

1. Beyaz ekmegi ortalama bir haftadir yemiyorum yerine gunde 3 4 dilim tam bugday ekmegi yiyorum.Buna gobegim yok olana kadar devam edicem ins.
  2. Iceceklerime seker eklemeyide bir haftadir kestim bunada devam edicem.
  3. Gobegim yok olana kadar hamur isi,tatlilar,pirinc,makarna yemicem.
  4. Gunde 2,5 litre su tuketimi
  5. Gunluk yarim saat cardio programi
  6. 30gunluk baslangic duzeyinde ic bacak yaglarini eritme
  7. 30gunluk baslangic duzeyinde gobek eritme hareketleri
  8. 30gunluk gobek yaglarinin yakimi icin program
  9. Haftada 2 sefer leslie 3 mil.
  10. Hindistan cevizi yagini kati sekilde her gece yatmadan gobegime masaj yaparak yedirip ustunu strec filmle saricam
  11. Gunde bir kupa yesilcay icicem
  12. Once yogurt kurunu uygulucam 2 hafta
  13. 2hafta sonra bir sure ara verip maydonoz kurunu uygulcam(1 hafta)
  • Pazartesi gunu insallah ara vermeksizin basliyorum. Hedefim haziran ayinda bikini giyebilmek (ay ins gecen sene giyemedim)
  • Yaptigim egzersizleri ben google playden indiriyorm bu arada. Ordan cok fayda gordum bu 30gunluk programlar kisa surede sonuc veriyor.
  • Birde malesef dizimde dogustan bir problem oldugu icin agir sporlar yapamiyorum cok hafif seylerle toparlamaya calisiyorum kendimi.
  • Hayirlisi olsn gazam mubarek olsn :KK70:

Son düzenleme:
Bende seninle varım .umarım başka katılanlarda olur bende açmıştım ama devam edemedim. Şimdi bi arkadaş buldum . Öncelikle her maddeye uymam zor olsa da şu leslie 3 milegün belirlesek haftada 2 gün ama hangi günler bilirsek aynı anda yapma ihtimalimiz olur kararşılık açısından . Yoğurt kürü ve maydanoz kürü hakkında bilgi istiyorum ve bu hindistan cevizi yağı göbekte ne iie yarıyormuş. Ben yemek için aldım ama yiyemedim öyle duruyor evde

Sevinirim canim birbirimize destek oluruz. Leslie 3 mile gun belirleyelim. Ben pazartesi baslicam dedim ama hali hazirda bu programlara devam ettigim icin pazartesi dinlenme gunum olcak. Istersen sali ve cumartesi olsun. Ne dersin ?
Yogurt kurune gelince ;3 yemek kasigi yogurda bir cag kasigi pul biber yarim limon karistirip her gece yatmadan yarim saat once yiyorsun bunu yedikten sonra baska bir sey yememen gerekiyor. Gobek yaglarini yakmak icin etkiliymis. Iki hafta uygulayip ara veriyosn canim.
Hindistan cevizi yagi ;bolgesel fazlaliklardan kurtulmak icin. Bel ve gobek bolgesindeki yaglar icin cok etkiliymis. Normalde surup 40fk sonra yikayin diyor ama ben strecle sarip sabah yikicam :)
Maydonoz kuru ise; gobek yaglarini eritmek ve odem atmak icin bir kur tarifi.
-yarim demet maydonoz
-1tane limon
-2 corba kasigi saf elma sirkesi
-500 ml su. Maydonozlari kiyip kaynamis olan 500ml suya ekliyosun.7 8 dk bekletiyorsun.elma sirkesi ve limonuda bu karisima ekliyorsun. Bu kuru gunde 2 bardk icebilirsin. Bir hafta boyunca icip,bir hafta ara verdikten sonra tekrar uygulayabilirsin.

Yarın başlıyoruz ozaman değil mi ? Ben bugün stresle abarttım ama genelde abarttığım için sorun yok :halay: saat 00.00 itibariyle başlamış oluyorum seninle . Tatlı kaçamaklarım olacaktır bnm ama bende bikini giymeyi çok ama çok istiyorum.:dua::dua::dua: Lütfennnn yaaa gerçi baktığımzda çok az kalmış yaaa hadi bakalım başlasın maraton

Canım ölçülerimi de aldım ben baya ciddiye aldım sanırım bu işi yazıyorum .sabah aç karnına 52 kgydum .153 cm boyum. Bel oyuntusu :72,5 cm (60 nere ben nereeee :KK43: Göbek deliği altından yani en geniş yeri:87 cm baldırlar( üst geniş yer) :53 cm.kollar:24 cm

21 günlük zor görevde bir tiki kaptım . Kolay geldi baya umarım gerçekten işe yarar.50 squat yapabildim . 40 saniye falanda plank. Kardiyo yapamadım adet oldum baya halsizim. Veeeee ilk defa akşam tatlı hamurişi vs yemedim :emir_bebek::halay:

X