Merhaba kizlar,
Bir kac gun sonra 22 aylik olacak bir oglum var.Bir yasindan beri fizigimi eski haline getirmeye ugrasiyorum.Buraya istikrar saglamasi acisindan her gun yaptiklarimi duzenli olarak yazmaya karar verdim.Su anda tek sikntim ic bacak yaglarim ve gobegimPazartesiden itibaren duzenli baslayacagim programimi yazayim.
Bir kac gun sonra 22 aylik olacak bir oglum var.Bir yasindan beri fizigimi eski haline getirmeye ugrasiyorum.Buraya istikrar saglamasi acisindan her gun yaptiklarimi duzenli olarak yazmaya karar verdim.Su anda tek sikntim ic bacak yaglarim ve gobegimPazartesiden itibaren duzenli baslayacagim programimi yazayim.
- Beyaz ekmegi ortalama bir haftadir yemiyorum yerine gunde 3 4 dilim tam bugday ekmegi yiyorum.Buna gobegim yok olana kadar devam edicem ins.
- Iceceklerime seker eklemeyide bir haftadir kestim bunada devam edicem.
- Gobegim yok olana kadar hamur isi,tatlilar,pirinc,makarna yemicem.
- Gunde 2,5 litre su tuketimi
- Gunluk yarim saat cardio programi
- 30gunluk baslangic duzeyinde ic bacak yaglarini eritme
- 30gunluk baslangic duzeyinde gobek eritme hareketleri
- 30gunluk gobek yaglarinin yakimi icin program
- Haftada 2 sefer leslie 3 mil.
- Hindistan cevizi yagini kati sekilde her gece yatmadan gobegime masaj yaparak yedirip ustunu strec filmle saricam
- Gunde bir kupa yesilcay icicem
- Once yogurt kurunu uygulucam 2 hafta
- 2hafta sonra bir sure ara verip maydonoz kurunu uygulcam(1 hafta)
- Pazartesi gunu insallah ara vermeksizin basliyorum. Hedefim haziran ayinda bikini giyebilmek (ay ins gecen sene giyemedim)
- Yaptigim egzersizleri ben google playden indiriyorm bu arada. Ordan cok fayda gordum bu 30gunluk programlar kisa surede sonuc veriyor.
- Birde malesef dizimde dogustan bir problem oldugu icin agir sporlar yapamiyorum cok hafif seylerle toparlamaya calisiyorum kendimi.
- Hayirlisi olsn gazam mubarek olsn
Son düzenleme: