- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
İlk erken doğumumu normal doğum olarak yapmıştım. 7. Haftalarda başlamıştı benim kanamaları . Doğum esnadında dr um dedi rahmin y şeklinde diye. Daha sonra bu profesöre gittim ve o perdenln çok büyük olmadığını söyledi.ve rahim filmindede o şekilde çıkmıştı. Histeroskopi yöntemiyle bakınca yani rahim içine canlı gözle bakmasındab sonra sorunlu gördü.Merhaba öncelikle başınız sağolsun ve Allah evladınıza sağlık ve güzel bir ömür nasip eylesin. 33 haftamda sebepsiz bir şekilde kaybettim bende yavrumu, henüz hala bekliyorum 6 ay oldu daha. Merak ettiğim bir durum var perde dediğiniz şey önceki ameliyatınızda görünmemiş miydi?
Sagoln bi kızım var 4 yasındaBaşınız saolsunBaşka bebeğiniz var mıydı
Yazini okuyunca cok duygulandim basin sagolsun seninde diger annelerinde demissin bana gostermediler unutamazsin diye banada dediler sadece resimde gordum yavrunu sanki gormeyince unutuyoruz biz onu karnimizda tasidik onlar icin yedik ictik nefes aldik her hareketlerini hissettik nasil unuturzki anneyiz bizTam 7 hafta oldu minigimi kaybedeliaglamadigim gün olmadi su an da aglayarak yaziyorum.ilk sayfalardan beri okudum hepinizin hikayelerinde kendimi buldum üzüldüm sevindim umutlandim...hersry normale dönmüş gibi herkes unuttu sanki ben icimde neler yasiyorum anlamiyorlar.bir oglum var cok şükür 4,5 yasinda.2 yasini gecince kardesi olsun istedik bekledik olmadi doktorlara gittim sorun yok dediler esimin gitmesi gerekiyordu kabul etmedi tam tamam o zaman deyip vazgecmisken geldi mucizem 1.5 sene sonra nasil sevindim oglum abi oluyordu ama bir melek abisi olacakmis meğer 36+4 te nişan geldi sancilar basladi esimi aradim doğuma gidiyoruz ...nasıl mutluyuz bir o kadar da heyecanlı çünkü ilk doğum sezeryandi bunu normal istiyordum doktorum da destekledi.son eksigimiz bez kalmisti birde ağız mendili eşim acelece onlari aldi getirdi hemen gittik hasteneye. doktorum izne ayrilmis cagiririz durumuna göre dedi ebe kontrol etti rahmin yumusamis sancilarin da var...nasil mutluyum.sonra bi de ultrasyonla bakalim dedi bakti bakti uzun uzun bakti ben o arada sorular soruyorum tabi bi saniye bunlari birazdan konuşalım dedi icime bi sıkıntı düştü ama hic aklıma ölüm gelmedi.baska ebeyi cagirdi o da bakti yok dedi dayanamadim artik ne yok dedim yalvarir gibi bakan gözlerimle. Ebe yüzüme bile bakamıyordu kalp atisini göremiyoruz bi doktor cagiralim dedi ben hâlâ ihtimal vermiyorum doktor görür mu dedim 1000 de 1 olabiliyor dedi ama olmadi doktor geldi yok acil alalim ödem bile yapmis bebek dedi...normal dogum hayaliyle yavruma kavusmayi hayal ederken acil sezeryana alindim sonrasi acı hüzün...babasi defnetti pamuklara sardik gül suyu sürdük dedi bana gostermediler unutamazmisim sanki unuttum da...iste boyle bende melek annelerine katıldım arkadaslar. Carsamba genetik icin randevu aldik hic bir sebep bulunamadigi için doktor genetiğe yonlendirdi yada bir virüs bile sebep olabilir onlara da bakalim dedi.6 aykadar olsun tekrar düşüneceğiz insAllah Rabbim kimseye yasatmasin cok zor
Sezeryandan sonra ki 7. Ayda hamileydim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim-alabiliriz. Evlatla sınanmak çok zor. Benim meleğim 3 gün yaşadı.. Alındığı ameliyatı kaldıramadıMerhaba anneler ben de 22 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar su an bir sebebi yok bebeğim çok saglıklıymış ne kaka yapması ne kordon dolanması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi sizler sezeryandan sonra tekrardan ne zaman hamile kaldınız ve bebeğinizi kucagınıza alabildiniz mi
Rabbim inşallah bu evladını kucagına almayı nasıp etsin inşallah cnm evet genetık test yapılmadan korunmayı bırakmıycam benım doktorum 6 ay yeterli dedi hatta 3 ay sonra bıle hamıle kalıp doguran cok hastam var dedi ama ben 6 ay koruncam pekı bu süreci nasıl atlattınız ben cok zorlanıyorum gecer mi bugunlerSezeryandan sonra ki 7. Ayda hamileydim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim-alabiliriz. Evlatla sınanmak çok zor. Benim meleğim 3 gün yaşadı.. Alındığı ameliyatı kaldıramadı
Tavsiyem genetik test çıkana kadar ve doktoruna danışmadan korunmayı bırakma. Doktorlar genelde 1 sene diyor banada öyle dediler ama kaybımdan dolayı özeldeki doktorum 6. Ayda korunmayı bırakabilirsin dedi. Biz bi korunduk bi korunmadık derken korunmadığım 2. Ayda hamileydim.
Amin canım..Rabbim inşallah bu evladını kucagına almayı nasıp etsin inşallah cnm evet genetık test yapılmadan korunmayı bırakmıycam benım doktorum 6 ay yeterli dedi hatta 3 ay sonra bıle hamıle kalıp doguran cok hastam var dedi ama ben 6 ay koruncam pekı bu süreci nasıl atlattınız ben cok zorlanıyorum gecer mi bugunler
Amin cnm inşallah gercekten cok zor bir acıymış bu acı nasıl gececek bilmiyorum keşke oğlum karnımda olsaydı da her yerim kırılana kadar agrısaydı herseyden o kadar bıktım kıAmin canım..
Hala tam atlatmış sayılmam.
eşimin zoruyla işe girdim 5.Ayımda. Git gide kötüleştim yalan yok. Ki hala içimde öyle bir fırtına kopuyor ki anlatamam
İşe girip kafam dağılınca biraz rahat ettim açıkçası çünkü düşünmeye fırsat kalmıyordu. Rabbim sabrımızı artırsın inşallah..
Sen ne zaman kaybettin evladını canım sezeryan mı oldunBana da 6-8ay sonra gebelik dusunebilirsin dedi doktorlar. Hatta tedaviye basladik tekrsr her sey olumlu olursa en erken mayista transfer yapariz demisti doktorum. Pandemi cikinca erteledik.
Evet eylul sonunda kaybettim kalbi durmus karnimda. Rutin doktoru kontrolunde ogrendik. 6 gun normal dogum icin ugrastik suni sanci aldim ancak normal dogum icin yeterli sartlar olmayinca 1 ekimde sezaryen olmak zorunda kaldim. Ayni senin bebegin gibi kordon dolanmamis kakasini yutmamis Cok saglikli bir bebekti. Zaten Genetik taramali Tup Bebek idi. Nedenini bilemediler.Sen ne zaman kaybettin evladını canım sezeryan mı oldun
Anladım cnm bilmiyorum neden oldu Allahım sabr versin bize genetık test istedi doktorum bizden 6 ay koruncam sonra tekrardan düşüncem bakalım bu sefer ne yasıycaz Allahım yardımcımız olsun inşallah rabbim bizlere sabr versin tekrarını yaşatmaz inşallahEvet eylul sonunda kaybettim kalbi durmus karnimda. Rutin doktoru kontrolunde ogrendik. 6 gun normal dogum icin ugrastik suni sanci aldim ancak normal dogum icin yeterli sartlar olmayinca 1 ekimde sezaryen olmak zorunda kaldim. Ayni senin bebegin gibi kordon dolanmamis kakasini yutmamis Cok saglikli bir bebekti. Zaten Genetik taramali Tup Bebek idi. Nedenini bilemediler.
Rabbım hayırlısı zamanda hayırlısını versin bize inşallah Allahım yardımcımız olsun gercekten cok zor bir acı bu acıBenim bu durum Basima gelince Hemen hastanede psikiyatrist yonlendirdiler. Kirkim cikinca hemen raporumu yarida kesip ise basladim. Bunu psikiyatristim onermisti. Sonra psikologa da basladim. Ocak ayinda da reserv sorunum ve yasim da oldugu icin tekrar yumurta toplayip embriyo donduralim bekleme asamasinda dedik. Basladik ancak embriyolar yasamadi. Subatta kist cikti kaldi marta. Mart ta da covid19 iste.
Allah sabir versin ben Ilk zamanlar Cok kotuydum bebek sesi duymaya gormeye hamile gormeye tahammul edemiyordum krize giriyordum. Tv deki reklamlar filmler cok etkiliyordu. Normal bi diyalogda bile Cok alakasiz seyi bebege baglayabiliyordum. Bana calismaya baslamak Cok Cok Iyi geldi.Anladım cnm bilmiyorum neden oldu Allahım sabr versin bize genetık test istedi doktorum bizden 6 ay koruncam sonra tekrardan düşüncem bakalım bu sefer ne yasıycaz Allahım yardımcımız olsun inşallah rabbim bizlere sabr versin tekrarını yaşatmaz inşallah
Allah razı olsun canım rabbim sana en hayırlı en uzun ömürlü evlatları tez zamanda nasıp etsin inşallah bilmiyorum calışmsk beni iyileştirir mi cok yoruldum yaşamak bıle bana agır gelıyo nasıl gececek bugunler bilmiyorum canım sen sezeryandan sonra ne zaman adet oldun ilk adetiniAllah sabir versin ben Ilk zamanlar Cok kotuydum bebek sesi duymaya gormeye hamile gormeye tahammul edemiyordum krize giriyordum. Tv deki reklamlar filmler cok etkiliyordu. Normal bi diyalogda bile Cok alakasiz seyi bebege baglayabiliyordum. Bana calismaya baslamak Cok Cok Iyi geldi.
Sana tavsiyem iyilesme surecinden ve su pandemi doneminden sonra Eve kendini kapatma. Calismaya Basla. Her Turlu Genetik testlerini yaptir hatta bir perinatologa gorun. Konusmak istersen seni her zaman dinlerim bana ozelden de yazabilirsin.
Daha Cok Yeni Acin.Allah razı olsun canım rabbim sana en hayırlı en uzun ömürlü evlatları tez zamanda nasıp etsin inşallah bilmiyorum calışmsk beni iyileştirir mi cok yoruldum yaşamak bıle bana agır gelıyo nasıl gececek bugunler bilmiyorum canım sen sezeryandan sonra ne zaman adet oldun ilk adetini
Plasenta için birşey dediler miEvet eylul sonunda kaybettim kalbi durmus karnimda. Rutin doktoru kontrolunde ogrendik. 6 gun normal dogum icin ugrastik suni sanci aldim ancak normal dogum icin yeterli sartlar olmayinca 1 ekimde sezaryen olmak zorunda kaldim. Ayni senin bebegin gibi kordon dolanmamis kakasini yutmamis Cok saglikli bir bebekti. Zaten Genetik taramali Tup Bebek idi. Nedenini bilemediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?