Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Insallah canim bi aksilik cikmazsa haftsya bu saatlerde Allahin izniyle kavusurum insallah bende
inşallah canım hepinize dua ediyorum ben, Allah karnımızdaki bebeklerimize sağlık uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin inşallah. bizlere de onları büyütebilecek sağlık ömür versin.

inşallah canım hepinize dua ediyorum ben, Allah karnımızdaki bebeklerimize sağlık uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin inşallah. bizlere de onları büyütebilecek sağlık ömür versin.
Amin canim bende her duama melek annelerinide ekliyorum. Allah bu gunlerimizi aratacak dert vetmesin dogacak yavrularimizi saglikli,omurlu ve hayirli eylesin. Bizleride korusun ki yavrularimizi eslerimizle saglicakla buyutelim. Hamilelik isteyen melek anneleride en kisa surede guzel haberleri alio bize versin insallah

Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömür versin bbir daha acılarını göstermesin inşallah

Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömür versin bbir daha acılarını göstermesin inşallah

Canım ben erken doğum yaptım 26+3 te. Minick ufacık babasının kopyası (çenesi bana benziyodu) dünyalar ttlısı bi kızım oldu benim 13 gün yaşadı. Ve inanırmısın erken doğum dışında hiçbir anormallik yoktu kızımda. Küvözde büyümesini bekliyorduk sadece. 13. Gün kalbi durdu bebeğimin o şekilde kaybettim ani bebek ölümü olarak adlandırılıyor.

Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah

Kizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
Canım çok sevindim. Şükür rabbime. İnsallah hersey gönlünce olur.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah. İnan bana çok çok sevindim

Canım çok sevindim. Şükür rabbime. İnsallah hersey gönlünce olur.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah. İnan bana çok çok sevindim
Amin inş cnm hepimizin gönlüne göre olsun cenette bi evladımız var burda da olsun inş...hicbirinizi tanımıyorum ama kendimi size çok yakın hissediyorum inanın ki hep aklımdasınız..

Canımmm bak ne güzel bir haftan kalmış Rabbim onu sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah kız mı erkek mi olacak?
Sagol canim evet 1 hafta kaldi ama inan stres sikinti daha artiyor Allah a emanet ettik. Zaman gecmiyor sanki bi oglumu kaybetim yuce Mevlam bir ogul daha yolladi insallah onu bize bagislar

@yaseminkara yemin ederim aklım sende allah yar ve yardıcınız olsun inşallah dualarımız seninle kuzunu sağ sağlim kucağına al inşallah
Canim az once konustum cikmis yasemin bebek dr kontrolundeymis henuz gormemis ama iyiler sanirim. Hayirlisiyla bebeginide yanina alirsa insallah cok daha iyi olucak haber aldikca yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…