Insallah canim bi aksilik cikmazsa haftsya bu saatlerde Allahin izniyle kavusurum insallah bendene güzel maşallah. yarın sabah da @yaseminkara doğum yapıcak. öyle çok seviniyorum ki. darısı başınazelal41 insallah sende sağlıkla yavruna kavuş inşallah..
inşallah canım hepinize dua ediyorum ben, Allah karnımızdaki bebeklerimize sağlık uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin inşallah. bizlere de onları büyütebilecek sağlık ömür versin.Insallah canim bi aksilik cikmazsa haftsya bu saatlerde Allahin izniyle kavusurum insallah bende
Amin canim bende her duama melek annelerinide ekliyorum. Allah bu gunlerimizi aratacak dert vetmesin dogacak yavrularimizi saglikli,omurlu ve hayirli eylesin. Bizleride korusun ki yavrularimizi eslerimizle saglicakla buyutelim. Hamilelik isteyen melek anneleride en kisa surede guzel haberleri alio bize versin insallahinşallah canım hepinize dua ediyorum ben, Allah karnımızdaki bebeklerimize sağlık uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin inşallah. bizlere de onları büyütebilecek sağlık ömür versin.
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömür versin bbir daha acılarını göstermesin inşallahBasin sagolsun arkadasim.Evlat acisi ne zormus yillar gecse de unutulmuyor ustune bir degil iki cocugun olsa da onun acisi kalbinin bir kosesinde kanamaya devam ediyor .Bu aciyla yasamayi ögrenmekten baska caremiz yok hayatta olmasa da meleklerimiz her dogum gunlerinde bir yil daha buyuyecekler ve biz de yasasaydi simdi su yaşta olacakti diye dusunup uzulmeye devam edecegiz.Meleginin dogum gunu kutlu olsun ve Allah diger evlatlarina uzun ömür versin canim
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömür versin bbir daha acılarını göstermesin inşallahBasin sagolsun arkadasim.Evlat acisi ne zormus yillar gecse de unutulmuyor ustune bir degil iki cocugun olsa da onun acisi kalbinin bir kosesinde kanamaya devam ediyor .Bu aciyla yasamayi ögrenmekten baska caremiz yok hayatta olmasa da meleklerimiz her dogum gunlerinde bir yil daha buyuyecekler ve biz de yasasaydi simdi su yaşta olacakti diye dusunup uzulmeye devam edecegiz.Meleginin dogum gunu kutlu olsun ve Allah diger evlatlarina uzun ömür versin canim
Canımmm bak ne güzel bir haftan kalmış Rabbim onu sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah kız mı erkek mi olacak?Insallah canim bi aksilik cikmazsa haftsya bu saatlerde Allahin izniyle kavusurum insallah bende
Canım ben erken doğum yaptım 26+3 te. Minick ufacık babasının kopyası (çenesi bana benziyodu) dünyalar ttlısı bi kızım oldu benim 13 gün yaşadı. Ve inanırmısın erken doğum dışında hiçbir anormallik yoktu kızımda. Küvözde büyümesini bekliyorduk sadece. 13. Gün kalbi durdu bebeğimin o şekilde kaybettim ani bebek ölümü olarak adlandırılıyor.Canım benim seninki yaşadı mı başta doğumda mı öldü yaşadıktan sonra ölmesi de ne kadar kötü günlerce aylarca bakıyorsun geceni gündüz ediyorsun ama sonra bir bakmışsın kollarından kayıp gitmiş doğumda ölünce de aylarca bekliyorsun nasıl hayaller kuruyorsun şuan onlar Hz.İbrahim ve Hz.Sare'nin yanına Rabbim sabırlar versin inşallah
Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallahCanım ben erken doğum yaptım 26+3 te. Minick ufacık babasının kopyası (çenesi bana benziyodu) dünyalar ttlısı bi kızım oldu benim 13 gün yaşadı. Ve inanırmısın erken doğum dışında hiçbir anormallik yoktu kızımda. Küvözde büyümesini bekliyorduk sadece. 13. Gün kalbi durdu bebeğimin o şekilde kaybettim ani bebek ölümü olarak adlandırılıyor.
Canım çok sevindim. Şükür rabbime. İnsallah hersey gönlünce olur.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah. İnan bana çok çok sevindimKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsinKizlar degerim yükselmiş cok şükür sizlerin de dualarıyla..inş sağlıklı bi şekilde ilerler..hepiniz duamdasiniz..
NE yapıyorsun canım durumun nasıl varmı güzel gelişmelerCanım çok sevindim. Şükür rabbime. İnsallah hersey gönlünce olur.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah. İnan bana çok çok sevindim
Amin canım benim inşallah..
Amin inş cnm hepimizin gönlüne göre olsun cenette bi evladımız var burda da olsun inş...hicbirinizi tanımıyorum ama kendimi size çok yakın hissediyorum inanın ki hep aklımdasınız..Canım çok sevindim. Şükür rabbime. İnsallah hersey gönlünce olur.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah. İnan bana çok çok sevindim
Sagol canim evet 1 hafta kaldi ama inan stres sikinti daha artiyor Allah a emanet ettik. Zaman gecmiyor sanki bi oglumu kaybetim yuce Mevlam bir ogul daha yolladi insallah onu bize bagislarCanımmm bak ne güzel bir haftan kalmış Rabbim onu sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah kız mı erkek mi olacak?
Canim az once konustum cikmis yasemin bebek dr kontrolundeymis henuz gormemis ama iyiler sanirim. Hayirlisiyla bebeginide yanina alirsa insallah cok daha iyi olucak haber aldikca yazarim@yaseminkara yemin ederim aklım sende allah yar ve yardıcınız olsun inşallah dualarımız seninle kuzunu sağ sağlim kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?