- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Şimdi yıldönümü gelmiş ya senin, ondan belki dertlenmişsin. Hiç üzülme arkadaşım, bebeklerimiz melek oldu, bizi cennette bekleyecekler. Bak senin dünyada seveceğin evlatların da gelmiş, sabret, şükret. Meleğinin Kardeşini öp kokla, sarıl, bağrına bas. İnşaallah onda teselli bulursun.Amin hepimize inşallah. 7 Kasım 2012'te öldü bebeğim 2013 Nisanda hamile kaldım şuan 2,5 yaşında oğlum var 2.oldu şimdi de Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Başın sağolsun canım. Allah sabır versin. Buraya yazmak içini dökmek öyle iyi geliyor ki. En umutsuz anda ilaç oluyor. Burdaki tüm arkadaşlar birbirimizi tanımasak da görmüş olmasak da kaderdaşız neticede. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Hanımlar ben normal doğumla kaybettim bebeğimi ama sizinle dertleşmek istedim
Yok canım 7 Kasım 2012'te kaybettim yaşasaydı 4 yaşını bitirecekti yarınBaşın sağolsun canım. Allah sabır versin. Buraya yazmak içini dökmek öyle iyi geliyor ki. En umutsuz anda ilaç oluyor. Burdaki tüm arkadaşlar birbirimizi tanımasak da görmüş olmasak da kaderdaşız neticede. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.
Seni üzmek istemem ama yakın zamanda mı kaybettin bebeğini?
Allah bağışlasın canım yavrularını. Umutsunuz bize. Ben de geçen Kasımda kaybettim meleğimi.Amin hepimize inşallah. 7 Kasım 2012'te öldü bebeğim 2013 Nisanda hamile kaldım şuan 2,5 yaşında oğlum var 2.oldu şimdi de Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Ah kuzum benim evlat acısı öyle bi acı ki 40 yıl geçse de taze kalıyor, annenin kalbindeki yangın söner mi hiç? Sen çok şanslısın allahım nazarlardan korusun, meleğinin kardeşi yanında, bi kardeşi karnında. İnşaallah bizler de o günleri görürüz. Yoksa evladın acısı geçmez ki, ancak teselli buluruz kardeşleriyle.Yok canım 7 Kasım 2012'te kaybettim yaşasaydı 4 yaşını bitirecekti yarın
Rabbim gönlüne ferahlık versin arkadaşım, inşirah suresi oku bol bol. Ne kadar korunacaksın? Doktor bi şey dedi mi? İnşaallah yeni bi bebek unutturacak tüm acılarını. Sabret arkadaşım, biraz sabret. Rabbim dualarımızın karşılığını verecek.Kereminannesi22 başın sağolsun arkadaşım allah bu evlatlarına sıhhat sağlık versin inşallah. Bu aralar benim de içim çok buruk takvime göre yarın ama normalde bu aralar dopum yapmış olacaktım benle olan bütün arkadaşlar doğuruyor birbir. Benim 3 ay oldu doğum yapalı. Psikolojim allal bullak durup durup ağlıyorum kızımın kuzumun fotolarına bakıyorum içime sokasım geliyo hiç düşünmemiştim böyle olacağını sonumuzun. Çokk çokk üzülüyorum çokk özlüyorum minik ellerine dokunduğum anı hayal ediyorum o yoğunbakım zilini çaldığımda nasılda zor beklediğimi hayal ediyorum sonrada haberi söyledikleri an aklıma geliyo o koltuğa otırttukları an aklıma geliyo çıldırcak gibi oluyorum okadar özlüyorum kii okadar yanıyorum ki. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü görünmeye çalışıyorym. Kucağına yatıp saçlarımı sevip geçicek kızım dayan diyecek beni sıkı sıkı saracak annemde yokki. Nasıl olacak yıllar nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Canım benim yaaaKereminannesi22 başın sağolsun arkadaşım allah bu evlatlarına sıhhat sağlık versin inşallah. Bu aralar benim de içim çok buruk takvime göre yarın ama normalde bu aralar dopum yapmış olacaktım benle olan bütün arkadaşlar doğuruyor birbir. Benim 3 ay oldu doğum yapalı. Psikolojim allal bullak durup durup ağlıyorum kızımın kuzumun fotolarına bakıyorum içime sokasım geliyo hiç düşünmemiştim böyle olacağını sonumuzun. Çokk çokk üzülüyorum çokk özlüyorum minik ellerine dokunduğum anı hayal ediyorum o yoğunbakım zilini çaldığımda nasılda zor beklediğimi hayal ediyorum sonrada haberi söyledikleri an aklıma geliyo o koltuğa otırttukları an aklıma geliyo çıldırcak gibi oluyorum okadar özlüyorum kii okadar yanıyorum ki. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü görünmeye çalışıyorym. Kucağına yatıp saçlarımı sevip geçicek kızım dayan diyecek beni sıkı sıkı saracak annemde yokki. Nasıl olacak yıllar nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Amiiinnn inşaallah. Bak ne güzel kolaycacık gebe kalmışsın, bu tedavilerini tamamla allahın izniyle yine kolaycacık kavuşursun kuzuna. Moralimi yüksek tutmamız lazım bizim, çok kötü bi olay yaşadık ama doğacak bebeklerimiz, meleklerimizin kardeşleri için hazır olmalıyız. Rabbim sabrımızın karşılığını verecek inşaallah.C cikonunannesi canım okuyorum aminn i şallah hepimizin kalbine versin. normalde doktorum 3 ay korun demişti ama şimdi histeroskopi olmam gerekecek kasımın 25 inden sonra. O işlemden sonrada 2 ay korunmak gerekecekmiş sanırım. Vitamin ve folik asit takviyelerine başladık kuzumu hiç beklemeden buldum inşallah yine öyle olurrabbim kimseyi aratmadın kimsenin derdini dermansı bırkmasın inşallah.
Canım benim seninki yaşadı mı başta doğumda mı öldü yaşadıktan sonra ölmesi de ne kadar kötü günlerce aylarca bakıyorsun geceni gündüz ediyorsun ama sonra bir bakmışsın kollarından kayıp gitmiş doğumda ölünce de aylarca bekliyorsun nasıl hayaller kuruyorsun şuan onlar Hz.İbrahim ve Hz.Sare'nin yanına Rabbim sabırlar versin inşallahKereminannesi22 başın sağolsun arkadaşım allah bu evlatlarına sıhhat sağlık versin inşallah. Bu aralar benim de içim çok buruk takvime göre yarın ama normalde bu aralar dopum yapmış olacaktım benle olan bütün arkadaşlar doğuruyor birbir. Benim 3 ay oldu doğum yapalı. Psikolojim allal bullak durup durup ağlıyorum kızımın kuzumun fotolarına bakıyorum içime sokasım geliyo hiç düşünmemiştim böyle olacağını sonumuzun. Çokk çokk üzülüyorum çokk özlüyorum minik ellerine dokunduğum anı hayal ediyorum o yoğunbakım zilini çaldığımda nasılda zor beklediğimi hayal ediyorum sonrada haberi söyledikleri an aklıma geliyo o koltuğa otırttukları an aklıma geliyo çıldırcak gibi oluyorum okadar özlüyorum kii okadar yanıyorum ki. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü görünmeye çalışıyorym. Kucağına yatıp saçlarımı sevip geçicek kızım dayan diyecek beni sıkı sıkı saracak annemde yokki. Nasıl olacak yıllar nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Basin sagolsun Allah sabir versin canim. Evlat evlat iste burda tek sezeryanla kaybedenler yok normal dogum yspipta ksybedenlerde var. ALLAH hepimizin bosalan kucaklarini doldursun.Hanımlar ben normal doğumla kaybettim bebeğimi ama sizinle dertleşmek istedim
Basin sagolsun arkadasim.Evlat acisi ne zormus yillar gecse de unutulmuyor ustune bir degil iki cocugun olsa da onun acisi kalbinin bir kosesinde kanamaya devam ediyor .Bu aciyla yasamayi ögrenmekten baska caremiz yok hayatta olmasa da meleklerimiz her dogum gunlerinde bir yil daha buyuyecekler ve biz de yasasaydi simdi su yaşta olacakti diye dusunup uzulmeye devam edecegiz.Meleginin dogum gunu kutlu olsun ve Allah diger evlatlarina uzun ömür versin canimAmin hepimize inşallah. 7 Kasım 2012'te öldü bebeğim 2013 Nisanda hamile kaldım şuan 2,5 yaşında oğlum var 2.oldu şimdi de Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Ne güzel yazmışsın, meleğinin doğum günü kutlu olsun. Ne güzel ifade etmişsin, çok hoşuma gitti. Biz evlat kaybettik bebeğimiz öldü diyoruz ama aslında meleğimiz doğmuş oldu. Hepimizin cennete bizi bekleyen melekleri var, kime nasip olur? Cennetin kapısında bizi bekleyecekler ve ellerimizden tutarak bizi cennete sokacaklar. Şimdi bu dünya aleminde sevemedik öpemedik koklayamadık diye üzülüyoruz ama Ebedi hayatta doya doya yaşıycaz evlat sevgisini. Rabbim sabrımızı dayanma gücümüzü versin, inşaallah imtihanı kazanan kullardan olalım, doyasıya bağrımıza basalım yavrularımızı.Basin sagolsun arkadasim.Evlat acisi ne zormus yillar gecse de unutulmuyor ustune bir degil iki cocugun olsa da onun acisi kalbinin bir kosesinde kanamaya devam ediyor .Bu aciyla yasamayi ögrenmekten baska caremiz yok hayatta olmasa da meleklerimiz her dogum gunlerinde bir yil daha buyuyecekler ve biz de yasasaydi simdi su yaşta olacakti diye dusunup uzulmeye devam edecegiz.Meleginin dogum gunu kutlu olsun ve Allah diger evlatlarina uzun ömür versin canim
Zelal inanir misin bugun eski mesajlara bakiyordum iparla ayni siralarda hamile kalmissiniz onu farkettim ve merak ediyordum ne yapti acaba diye soracaktim burdan.Ne guzel bir haber oldu bu Allah saglik sihhat versin anali babali buyutsun insallahKizlar eskiler tanir ipar vardi epeydir yazamiyodu. Arda ozelden gorusuyoduk cok sukur 2 kasimda almis yavrusunu kucaginakiziyla evine gecmis. Ilk firsatta burayada yazicak. Ben sizlere umut olsun diye dayanamdim ondan once yazdim malum o minik prensesinin emrinde su an arisi tum melek annelerinin ve isteyenlerin basina
Kizlar eskiler tanir ipar vardi epeydir yazamiyodu. Arda ozelden gorusuyoduk cok sukur 2 kasimda almis yavrusunu kucaginakiziyla evine gecmis. Ilk firsatta burayada yazicak. Ben sizlere umut olsun diye dayanamdim ondan once yazdim malum o minik prensesinin emrinde su an arisi tum melek annelerinin ve isteyenlerin basina
Çok sevindimKizlar eskiler tanir ipar vardi epeydir yazamiyodu. Arda ozelden gorusuyoduk cok sukur 2 kasimda almis yavrusunu kucaginakiziyla evine gecmis. Ilk firsatta burayada yazicak. Ben sizlere umut olsun diye dayanamdim ondan once yazdim malum o minik prensesinin emrinde su an arisi tum melek annelerinin ve isteyenlerin basina
amin kızlar. sabah sabah ağlattınız beniNe güzel yazmışsın, meleğinin doğum günü kutlu olsun. Ne güzel ifade etmişsin, çok hoşuma gitti. Biz evlat kaybettik bebeğimiz öldü diyoruz ama aslında meleğimiz doğmuş oldu. Hepimizin cennete bizi bekleyen melekleri var, kime nasip olur? Cennetin kapısında bizi bekleyecekler ve ellerimizden tutarak bizi cennete sokacaklar. Şimdi bu dünya aleminde sevemedik öpemedik koklayamadık diye üzülüyoruz ama Ebedi hayatta doya doya yaşıycaz evlat sevgisini. Rabbim sabrımızı dayanma gücümüzü versin, inşaallah imtihanı kazanan kullardan olalım, doyasıya bağrımıza basalım yavrularımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?