Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ayy canım benim yaaa. bugün internette sorun var. benimde whatsupım çalışmıyor. 36.haftaya girdin sen dimi. inşallah kuveze filan hiç gerek olmadan sağ salim evinize gidersiniz.. kavuşmaya son 2 gün desene:)

Allah yardımcın olsun canım. dualarımdasın...

Yasemin Canım tüm dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi. Çok az kaldı bebeğini kucağına almaya :) hersey çok güzel olucak

Kızlar adetim tam 3 gun geçti ve degerim 31 çıktı bana düşük geldi moralim çok bozuk;(
Canım benim geçenki hamileliğimde 1gün geçmesine ramen hcg 6 ydı. 2gün sonra tekrarladık 60 küsürlere çıkmıştı gec döllenme geç yumurtlama vs hiç sıkma canını inş hayırlısıyla güzel haberler al

Canım sağlıklà sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah yar ve yardimcin olsun yasemin cok cok mutlu ol günler hemen gecsin ve biran önce sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına al inşallah

Kızlar adetim tam 3 gun geçti ve degerim 31 çıktı bana düşük geldi moralim çok bozuk;(
Canim benim oglumunda 27 cikmisti sonra 50 lilere cikti sabret ben uc gun sonra yine yap 100 lere cikmisa bekle ben 100 lere cikinca dr bile gitmedim. Allah bana vermise o tytunurvhayata dedim cok sukur simdi onde gidiyor gelisimi. 7 haftamda gittim dr a hem keseyi gordum hem kalp atisini gordum. Sende sabret Allah vermise sana bagislamisa zaten sen ne yapsada o saglicakla gelir dunyaya. Hastanede bi kadin gelinini getirmisti hamileligin basindan beri dusuk tehlikesi varmis gelininin yatarak 8. Aya gelmis. Sordu bana ilk mi diye bende bahsettim ilk sayilir ama bi kaybim var oncesinde dedim. Ben kucuk ogluma hamile oldugumu ogrenince istemedim. Eskiden fakirlik vardi dusun duye elimden geleni yaptim dedi iki agir ilac ictim uc defa agaca ciktim atladim ama bi sey olmadi diyor. Yani cani verende alanaa yuce Mevla biz ne yapsakta bos. Alicak nefeleri varsa zaten her sekilde tutuncaklar hayata

Ah yaseminciğim az kaldı Yavruna kavuşmana problemsiz bir şekilde cennetini kucaklarsın inşallah ne güzel Rabbim Her türlü kötülükten korusun seni ve bebeğini çooook mutlu ol inşallah yarım kalmışlıkların tamamlanIR inşallah dualarına bizi de katmayı unutma allah yardımcın olsun kuzum yüzün gülsün hep

Çok doğru söylemiş Can'ım nasipte varsa dünyaya gelir eğer nasipte yoksa da istersen pamuklara sar sarmala benim gb okadar dikkat ettim 8 ay boyunca tek bir bardak kaldırmadım sık sık dr kontrollerine gittim ama doğumuma 3 hafta kala kaybettim yavrumu nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz

Çok doğru cnm ne bileyim ya bi kayıp olunca böyle oldum maalesef..inş hayırlısı olur benim için de..teşekkür ederim hepinizin desteği için arkadaslar..

@yaseminkara bebeğin biran önce annesinin kucağına gelmek istiyor demek ki.fazla beklemek daha da stres yapar. inş sağlıklla kucağna alıp eve gelirsin.onun büyüdüğünü gördükçe diğer annelere göre daha fazla mutlu olursun.onuın emekledğini... yürüdüğünü..... anne dediğni....bunlarn hepsi bi başka kıymetli olacak inş.hem belki bu tarfta bile bu sabrımızn karşığnda burdsa da mükafsatını alacaz.bazı şeylerbize daha fazla mutluluk verecek.anneler cocuklarnn bakımından şikayetçi olurken biz onlarm etrafı dağıtıp kusamasın açamaşırlarnı kirletmesine sevineceğiz.doğuma girerken tek tek ismen bizlere dua et olur mu.

Yasemin Allahim hayirli dogumlar versin sana Saglik sihhatle bebegine kavusursun insallah.Cok duygulandim canim sonunda icimizden birinin yuzunun gulecegi gun geldi sukurler olsun hepimizin dualarindasin insallah guzel haberlerini almayi sabirsizlikla bekliyorum canim arkadasim

Yasemin hadi gözün aydin..dualarim seninle... Az kaldi son iki gün... Bende seninle beraber
Doğuma girecekmisim gibi hissettim. İnşallah sağ salim kucagina alirsin .

Canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin,inşallah sağlıcakla yavruna kavusursun dualarımdasın canım

@yaseminkara canim guzel habetkerini bekliyoruz yarin. Dualarimiz seninle nerdeyse ayni gun gelecekti ogullarimiz ama senin yakisikli erken davrandi bana diyodun heralde sen benden erken dogum yapican diye ama biz hala beklemedeyiz. Allah yar ve yardimcin olsun bize dua etmeyi unutma. Rabbim saglikla kavustursun. seni ogluna oglunuda sana bagislasin insallah...

Canım çok sevindim adına tebrik ederim. Ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…