Canim hayirli olsun insallah bu defa her sey guzel olucal Allah a emanet et. Insallah zaman cabucak gecer saglicakla alirsin kucaginaAh canım cok sağol elimden geldiğince okumaya calısıyorum her icim daraldığında inşallah bu kez olmaz inşallah ikinciye aynı acı gelmez kimsenin basına Allah razı olsun sizde burdaki herkeste benım dualarımda
Cok sağol amin inşallah bu defa güzel olur herşey sanada hayırlı doğumlar sağ salim sağlıklı bir doğum olur inşallahCanim hayirli olsun insallah bu defa her sey guzel olucal Allah a emanet et. Insallah zaman cabucak gecer saglicakla alirsin kucagina
acisini yaşamayan ağlama derBen kaybettiğimde kuzenimin anneannesi şuan 80 yaşında vardır. Herkes ağlama vs diyo ya genelde. Anneanne dediki ağla kıxım ben okadar ağladım ki hiç unutmadım hala aklıma grlsin ağlarım dedi şuan anneanne olmuş çocukları var düşünün işte. Bu başka türlü bişey
Evet yaşamayan ağlama artık geçmişi unut önüne bak diyor. Benim evime halk sağlığından iki hemşire geldi, ölü doğum olduğu için ev ziyareti yapmaları gerekiyormuş. Çok ağladım ben kadınların yanında, o kadınlardan bi tanesi de "ağla ablacım ben senin acını biliyorum ben de bebek kaybettim" dedi. Kadının ilk gebeliğiymiş, bundan 25 yıl önce. Erkek bebek down sendromlu doğmuş, kalbinde delik varmış. Çok uğraşmışlar, ameliyatlar hastaneler..9 aylıkken vefat etmiş bebeği, oğlun olursa yüzde doksan yine aynı olcak demişler. Genetik bi şey sanırım. O zaman tüp bebek genetik test filan yaygın değil tabi, tamamen şansa bırakacak. 6-7 yıl sonra anca cesaret edebilmiş hamile kalmaya, hep dua ettim diyo kız olsun erkek olmasın diye. Sonradan iki kızı olmuş işte, şimdi biri üniversitede öğrenciymiş. Allah bağışlasın, allah acılarını göstermesin. Üstünden 25 yıl geçmiş ama kadın anlatırken yine gözleri doldu, beraber ağladık. Biz seçilmiş anneleriz buna inanıyoruz tabi ama yaramız çok derin. Bebeklerimiz melek oldu, en güzel yerdeler şu an ama özlemek de ağlamak da üzülmek de bizim hakkımız. Annelik hakkımız var bi kere, canımızdan can kankmızdan kan verdik. İçimizde kalbimizde sevgimizle büyüttük. Unutmak mümkün olur mu hiç? Yine de hayat devam ediyor ve kendimizi toparlayıp kardeşleri için hazırlanıcaz. İnşaallah kardeşlerini büyütücez, onlarda yaşayamadıklarımızı kardeşleriyle yaşıycaz. Rabbim bizi bebeklerimize layık sabırlı şefkatli annelerden eylesin, yarım kalan hayallerimiz gerçek olsun inşaallah.acisini yaşamayan ağlama der
acisini yaşayan daha iyi bilir.
ben oğlumu anlattığımda onu boşver karnindaki bebegi düşün diyolar. bende sinir oluyorum ne diyorsun diyorum nasıl boşvereyim..Evet yaşamayan ağlama artık geçmişi unut önüne bak diyor. Benim evime halk sağlığından iki hemşire geldi, ölü doğum olduğu için ev ziyareti yapmaları gerekiyormuş. Çok ağladım ben kadınların yanında, o kadınlardan bi tanesi de "ağla ablacım ben senin acını biliyorum ben de bebek kaybettim" dedi. Kadının ilk gebeliğiymiş, bundan 25 yıl önce. Erkek bebek down sendromlu doğmuş, kalbinde delik varmış. Çok uğraşmışlar, ameliyatlar hastaneler..9 aylıkken vefat etmiş bebeği, oğlun olursa yüzde doksan yine aynı olcak demişler. Genetik bi şey sanırım. O zaman tüp bebek genetik test filan yaygın değil tabi, tamamen şansa bırakacak. 6-7 yıl sonra anca cesaret edebilmiş hamile kalmaya, hep dua ettim diyo kız olsun erkek olmasın diye. Sonradan iki kızı olmuş işte, şimdi biri üniversitede öğrenciymiş. Allah bağışlasın, allah acılarını göstermesin. Üstünden 25 yıl geçmiş ama kadın anlatırken yine gözleri doldu, beraber ağladık. Biz seçilmiş anneleriz buna inanıyoruz tabi ama yaramız çok derin. Bebeklerimiz melek oldu, en güzel yerdeler şu an ama özlemek de ağlamak da üzülmek de bizim hakkımız. Annelik hakkımız var bi kere, canımızdan can kankmızdan kan verdik. İçimizde kalbimizde sevgimizle büyüttük. Unutmak mümkün olur mu hiç? Yine de hayat devam ediyor ve kendimizi toparlayıp kardeşleri için hazırlanıcaz. İnşaallah kardeşlerini büyütücez, onlarda yaşayamadıklarımızı kardeşleriyle yaşıycaz. Rabbim bizi bebeklerimize layık sabırlı şefkatli annelerden eylesin, yarım kalan hayallerimiz gerçek olsun inşaallah.
oğlun olursa ayni olacak diye bişey yok herşey allahtan..Evet yaşamayan ağlama artık geçmişi unut önüne bak diyor. Benim evime halk sağlığından iki hemşire geldi, ölü doğum olduğu için ev ziyareti yapmaları gerekiyormuş. Çok ağladım ben kadınların yanında, o kadınlardan bi tanesi de "ağla ablacım ben senin acını biliyorum ben de bebek kaybettim" dedi. Kadının ilk gebeliğiymiş, bundan 25 yıl önce. Erkek bebek down sendromlu doğmuş, kalbinde delik varmış. Çok uğraşmışlar, ameliyatlar hastaneler..9 aylıkken vefat etmiş bebeği, oğlun olursa yüzde doksan yine aynı olcak demişler. Genetik bi şey sanırım. O zaman tüp bebek genetik test filan yaygın değil tabi, tamamen şansa bırakacak. 6-7 yıl sonra anca cesaret edebilmiş hamile kalmaya, hep dua ettim diyo kız olsun erkek olmasın diye. Sonradan iki kızı olmuş işte, şimdi biri üniversitede öğrenciymiş. Allah bağışlasın, allah acılarını göstermesin. Üstünden 25 yıl geçmiş ama kadın anlatırken yine gözleri doldu, beraber ağladık. Biz seçilmiş anneleriz buna inanıyoruz tabi ama yaramız çok derin. Bebeklerimiz melek oldu, en güzel yerdeler şu an ama özlemek de ağlamak da üzülmek de bizim hakkımız. Annelik hakkımız var bi kere, canımızdan can kankmızdan kan verdik. İçimizde kalbimizde sevgimizle büyüttük. Unutmak mümkün olur mu hiç? Yine de hayat devam ediyor ve kendimizi toparlayıp kardeşleri için hazırlanıcaz. İnşaallah kardeşlerini büyütücez, onlarda yaşayamadıklarımızı kardeşleriyle yaşıycaz. Rabbim bizi bebeklerimize layık sabırlı şefkatli annelerden eylesin, yarım kalan hayallerimiz gerçek olsun inşaallah.
bugün sabah işe hazırlanırken aklıma geldi. hani şehitler için diyorlar ya, ''evlat senin olmayınca ne kolaydır feda etmek'' ne kadar doğru bir cümle değil mi. .evlat senin değilse aman boşver geçti gitti diyorlar. hepimizin çevresindekiler öyle inanın, sadece bizler birbirimizi anlarız. acı derseniz geçmiyorEvet yaşamayan ağlama artık geçmişi unut önüne bak diyor. Benim evime halk sağlığından iki hemşire geldi, ölü doğum olduğu için ev ziyareti yapmaları gerekiyormuş. Çok ağladım ben kadınların yanında, o kadınlardan bi tanesi de "ağla ablacım ben senin acını biliyorum ben de bebek kaybettim" dedi. Kadının ilk gebeliğiymiş, bundan 25 yıl önce. Erkek bebek down sendromlu doğmuş, kalbinde delik varmış. Çok uğraşmışlar, ameliyatlar hastaneler..9 aylıkken vefat etmiş bebeği, oğlun olursa yüzde doksan yine aynı olcak demişler. Genetik bi şey sanırım. O zaman tüp bebek genetik test filan yaygın değil tabi, tamamen şansa bırakacak. 6-7 yıl sonra anca cesaret edebilmiş hamile kalmaya, hep dua ettim diyo kız olsun erkek olmasın diye. Sonradan iki kızı olmuş işte, şimdi biri üniversitede öğrenciymiş. Allah bağışlasın, allah acılarını göstermesin. Üstünden 25 yıl geçmiş ama kadın anlatırken yine gözleri doldu, beraber ağladık. Biz seçilmiş anneleriz buna inanıyoruz tabi ama yaramız çok derin. Bebeklerimiz melek oldu, en güzel yerdeler şu an ama özlemek de ağlamak da üzülmek de bizim hakkımız. Annelik hakkımız var bi kere, canımızdan can kankmızdan kan verdik. İçimizde kalbimizde sevgimizle büyüttük. Unutmak mümkün olur mu hiç? Yine de hayat devam ediyor ve kendimizi toparlayıp kardeşleri için hazırlanıcaz. İnşaallah kardeşlerini büyütücez, onlarda yaşayamadıklarımızı kardeşleriyle yaşıycaz. Rabbim bizi bebeklerimize layık sabırlı şefkatli annelerden eylesin, yarım kalan hayallerimiz gerçek olsun inşaallah.
5 in üzeri gebelik demek benim bildiğim, doktora gittin mi?Kızlar adetim tam 3 gun geçti ve degerim 31 çıktı bana düşük geldi moralim çok bozuk;(
aaa cnm yaa olurmu 5 üzeri gebelik oluyor. geç döllenme olabilir. güzel haberler alırsın inşalah.Kızlar adetim tam 3 gun geçti ve degerim 31 çıktı bana düşük geldi moralim çok bozuk;(
İnş öyledir cnm doktora gidicem birazdan dış gebelik falan diye korkuyorumaaa cnm yaa olurmu 5 üzeri gebelik oluyor. geç döllenme olabilir. güzel haberler alırsın inşalah.
Evet cnm öyle ama kimyasal mi dış gebelik mi ne biliim aklıma herşey gelio.doktora gitmedim daha.5 in üzeri gebelik demek benim bildiğim, doktora gittin mi?
Oyy kuzum benim nolur içini ferah tut, kurban olurum onu verene. Geç döllenme filan olmuştur belki, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah. İnşaallah güzel haberlerle gel, bize de umut ol :)Evet cnm öyle ama kimyasal mi dış gebelik mi ne biliim aklıma herşey gelio.doktora gitmedim daha.
Amin canım benim dua edin nolurOyy kuzum benim nolur içini ferah tut, kurban olurum onu verene. Geç döllenme filan olmuştur belki, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah. İnşaallah güzel haberlerle gel, bize de umut ol :)
Canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sağlıklı Bi şekilde kucağına al yavrunu inşallah sende bize dua et Doğuma girerken herşey güzel olucak Pazartesi kucağında olucak yavrun Allah'ın izniyleSelam kızlar. Sitede problem var sanırım sayfaları açamıyorumdün tansiyonum yükseldi dr.a gittik. Nst ye girip idrar tahlili yaptırdim. idrarda protein çıkmadı çok şükür. Ama NST De sancim çıktı. Bu sebeple dr. doğumu 7 kasım pazartesi günü saat 8:30 a verdi... Dualarınızı bekliyorum melek anneleri. İnşallah güzel haberimizi de paylaşacağız sizinle...
Canımm iyi haberlerle gel inşallahh dualarım seninle kötü düşünme nolur artık herşey çok güzel olacak bizimm için inşallah kuzucuğun seninledirEvet cnm öyle ama kimyasal mi dış gebelik mi ne biliim aklıma herşey gelio.doktora gitmedim daha.
Canımm birkaç gündür sendem haber bekliyordum evet bencede beklemeyin canım zaten 38 haftalık oldu artık maşallah. . Benimde tahmini doğum tarihimdi 7 kasım.Rabbim kurtarsın inşallahh sağlıklı sıhhatli al kucağına kuzunu canım benim. rabbimnyar ve yardımcınız olsun inşallah. Ay içim coştu bir an dualarım seninleSelam kızlar. Sitede problem var sanırım sayfaları açamıyorumdün tansiyonum yükseldi dr.a gittik. Nst ye girip idrar tahlili yaptırdim. idrarda protein çıkmadı çok şükür. Ama NST De sancim çıktı. Bu sebeple dr. doğumu 7 kasım pazartesi günü saat 8:30 a verdi... Dualarınızı bekliyorum melek anneleri. İnşallah güzel haberimizi de paylaşacağız sizinle...
İnş cnm benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Bi daha aynı acıları yasamayalim. Burdaki tüm arkadaşlar hakediyo bunu ve burda sizinle konuşmak hamile arkadaşları görmek bana öyle geldi ki..onlar bana umut oldu inş ben de sizlere umut olabilirim..Canımm iyi haberlerle gel inşallahh dualarım seninle kötü düşünme nolur artık herşey çok güzel olacak bizimm için inşallah kuzucuğun seninledir
Ayy cnm inş sağlıkli bi şekilde yavrunu alırsın kucağına. Çok duygulandim suan sanki ben doğum yapcam çok heycanlandimSelam kızlar. Sitede problem var sanırım sayfaları açamıyorumdün tansiyonum yükseldi dr.a gittik. Nst ye girip idrar tahlili yaptırdim. idrarda protein çıkmadı çok şükür. Ama NST De sancim çıktı. Bu sebeple dr. doğumu 7 kasım pazartesi günü saat 8:30 a verdi... Dualarınızı bekliyorum melek anneleri. İnşallah güzel haberimizi de paylaşacağız sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?