Amin canim. ALLAH bu aciyi yasayan tum annelere sabir dayanma gucu versin. En kisa zamanda saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun insallah hepimizin kucaklarini. Dualarimdasiniz tum melek anneleri insallah hepimizin yuzunu guldurur yuze MevlaZelal maaşallah ne kadar bilinçli ne kadar inançlı bi annesin, rabbim bana da dayanma gücü versin. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına al oğluşunu, dualarım seninle
Rabbim hayirlisiyla saglikli doğumlar nasip etsin. Bende oğluma 6 haftalik hamile olduğum öğrendiğim tarih 2 mart acaba düşünüyorum o tarihte mi doğacak rabbim daha iyi bilir o tarihi görünce agladim sende oğluna hamile oldugu öğrendiği tarihe yakin doğum yapacaksin inşallah. Benimde öyle yakin olacak allah nasip ederse insallahCanim benim insallah en kisa zamanda sende topragin kardeslerini alirsin kucagina ben ilk ogluma hamile oldugumu kasimin 24 unde ogrenmistim. Insallah bu defada kasimda deniz i alirim kucagima... inanain hayal kuramiyorum akisina birakmisim her seyi... zaman yaklastikca uykular kacmaya basldi bizim kayiplarimiz dogumdan sonra oldugu icin dogurmakla bitmiyce tedirginligimiz. Allah bahtalarini omurlarini guzel yazsin insalh.
Canım hamilemisin acaba? :) ben kuzumda öyle olmuştum ilk zamanlarBu gunlerde bir garibim bir haftadır cok acıkıyorum gece bir anda uyanıyorum sabah mide bulantısıyla kalkıyorum ne oluyor bana anlamadım simdi de nezle oldum psikolojik mi acaba bu acıkmalar sabah 8 de yiyorum 10 da tekrardan acım normal bi açlık degil ellerim titriyor aclıktan
Kader iste canim insallah sende yakin tarihlerde alicaksin kucagina Allah saglikli hayirli omurlu eylesin dogacak yavrunuRabbim hayirlisiyla saglikli doğumlar nasip etsin. Bende oğluma 6 haftalik hamile olduğum öğrendiğim tarih 2 mart acaba düşünüyorum o tarihte mi doğacak rabbim daha iyi bilir o tarihi görünce agladim sende oğluna hamile oldugu öğrendiği tarihe yakin doğum yapacaksin inşallah. Benimde öyle yakin olacak allah nasip ederse insallah
Bilmiyorum ki hamileyken de aynen oyle acıkırdım normalde çok yemek aramam Daha çok erken 3 ay oldu daha oğlumu doğuralı ve 1 hafta var adetime trombofili testleri de temiz çıktıCanım hamilemisin acaba? :) ben kuzumda öyle olmuştum ilk zamanlar
korunmuyorsun heralde canım. istiyorsanız ve hayırlısıysa olsun inşallah canımbenim. biraz daha bekle sonra test yaparsın .Bilmiyorum ki hamileyken de aynen oyle acıkırdım normalde çok yemek aramam Daha çok erken 3 ay oldu daha oğlumu doğuralı ve 1 hafta var adetime trombofili testleri de temiz çıktı
@zelal B BlackandBlack doğuma az kaldi
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin mutlu haberi bizimle paylaşirsin.:)
bebek oldu mu acaba?
Ögrendim canim bir oglum olacak insallah.Hep bir erken dogum riski beni bekliyor o yuzden cok gerilmeye basladim surekli ruyalar kabuslar goruyorum.Korkuyorum ya suyum erken gelirse diye doktorum bile dogumun marta kalmaz da umarim subat basini goruruz diyor ona raziyim yani düsün.insallah bu sefer hersey yolunda gider.Dualarinda bana da yer ver olur mu canim
Arkadaşlar Merhaba .Benim aralık 2015 de 35. Haftalık gebeliğimde cmv virüsü nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı.O zamandan beri sizleri okuyorum fakat hikayem çok farklı olduğu için hiç yazmadım.Yeni bir bebek haberi olduğunda bizlere umut olması için o zaman hikayemi paylaşmayı düşünüyordum.Fakat Zelal melih atahan güvenin ismini paylaşınca yazmak istedim. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Benim detaylı ultrasonlarda tüm perinataloji kontrolümü yapan doktordur.Bizim 32. Hafta rutin kontrollerde ventriküllerde çok ufak bir büyüklük saptandı. Beyinde beyin omurilik sıvısının olduğu boşluklar ventriküller .Normal değer 10 mm iken bizde 10,5 mm çıktı yani yarım mm.doktorum endişelenmememi söyledi fakat ben bunun hidrosefaliye dönüşebileceğini sorgulayıp çok endişelenince gittiğim hastanenin perinatoloji profu olan melih beye yönlendirdi ve melih bey muayene etti bunun erkek bebeklerde olabileceğini bebeğin sağlıklı olduğunu ve eve gitmemizi söyledi .ona ısrarla neden değerin birden arttığını sorduğumda da gayet kaba bir şekilde ne istiyorsun illa göbeğinden kan mı alayım deyip bebeğin çok sağlıklı olduğunu eve gitmemizi tekrarladı.Bu durumda yapılması gereken fetal mr cvm ıgg ıgm kan testleri amniyosentez hiçbirini önermedi bile. Bunun üzerine araştırmalarım sonucu perinatoloji konusunda türkiyede tek diyebileceğim hiç tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim isimlere prof dr Atıl Yüksel ve prof dr Recep Has a ulaştım.Atıl hocadan randevu bile alamadım.Recep hocaya muayeneye gittiğimizde ultrasonla baktığında bebeğimizin beyninde kistik yapılar olduğunu , kalsifikasyonlar oluştuğunu (kireçlenme ),ve ventrikülomegali olduğunu söyledi .cmv den şüphelendiğini fetal mr ve amniyosentez istedi ayrıca gebeliğin haftasının çok ileri olduğunu bunları yaptırmasakta çapada kurula gireceğimizi söyledi.cmv nin ne kadar tehlikeli bir virüs olduğu konusunda nelerle karşılaşacağımız hakkında bize bilgi verdi. Sonuçta yaptırdığımız tüm testler amniyosentez sonuçları Recep hocayı haklı çıkardı .Bizim sürecimiz yaşadıklarımız kurula girmemiz bu arada prof prof gezmemiz çok uzun çok fazlada vaktinizi almak istemiyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bu süreçte o kadar doktor gezdik ki tek söyleyebileceğim istanbulda gidebileceğiniz en iyi perinatoloji doktorları yukarıda verdiğim isimlerdir. Bu arada bize 3 düzenli adetten sonra gebelik düşünebileceğimiz söylenmişti .Biz bu virüs nedeniyle 7 ay bekledik enfeksiyon bölümlerinde iki ayrı yerde tüm tahlillerimizi yaptıdık ve sonra planlı bir gebelik yaşadım. Fakat bu gebeliğimde de 12. Hafta sonunda bebeğimizin kalbi durdu.pataloji sonucunda kromozom anomalisi çıktı. Yaşadıklarımız çok üzücü ve büyük hayal kırıklıkları ama asla pes etmeyeceğiz. Oğlumun yeri apayrı , kalbimizde büyük bir sızı olarak kalmaya devam ediyor ve edecekde.Ama dediğim gibi moralimizi bozmadan sabırla yeni bebeklerimiz için mücadeleye devam etmeliyiz.Biz kürtajdan sonra ilk adeti görüp yniden bebek için çalışmalara başlayacağız.inşallah güzel haberlerimizi burdan paylaşmak da nasip olur...
rabbim hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin az kaldi sabret. allah yüzümüzü güldürür inş.dualarim seni ve Zelal de. inlş ikinizde sağ salim kucaginiza almaya nasip etsin..Günaydın melek anneleri. Perşembe akşamı kontrolümüz vardı. Normalde Dr.um sezaryen gününü 19 Kasım olarak vermişti ama ben daha fazla dayanamayacağımı ve 11 Kasım'da bebeğimin alınmasını istedim. Dr.um 38.haftadan bir kaç gün almasının daha iyi olacağını söyledi ve 14 Kasım Pazartesi gününe sezaryen günü verdi. Gerçi 9 Kasım'da bir kontrolümüz daha var. 11 Kasım için o gün de ikna edemezsem Dr.umu 14 Kasım'da kavuşacağız inşallah oğluma... Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inşallah. Bizim için de dua edin lütfen melek anneleri...
canım İNŞALLAH. son 14 günün :)Günaydın melek anneleri. Perşembe akşamı kontrolümüz vardı. Normalde Dr.um sezaryen gününü 19 Kasım olarak vermişti ama ben daha fazla dayanamayacağımı ve 11 Kasım'da bebeğimin alınmasını istedim. Dr.um 38.haftadan bir kaç gün almasının daha iyi olacağını söyledi ve 14 Kasım Pazartesi gününe sezaryen günü verdi. Gerçi 9 Kasım'da bir kontrolümüz daha var. 11 Kasım için o gün de ikna edemezsem Dr.umu 14 Kasım'da kavuşacağız inşallah oğluma... Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inşallah. Bizim için de dua edin lütfen melek anneleri...
rabbim hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin az kaldi sabret. allah yüzümüzü güldürür inş.dualarim seni ve Zelal de. inlş ikinizde sağ salim kucaginiza almaya nasip etsin..
bebek odasini hazirlayabildiniz mi?
canım İNŞALLAH. son 14 günün :)
doğum izinede çikmişsindir şu an..Amin canım inşallah... Fazla bir şey almadım zaten. Abisinin eşyaları ile birlikte yıkadım, ütüledim kıyafetlerini. Tek tek yerleştirdim. Çok karışık, değişik bir duyguydu. Hüzün ve sevinç aynı anda. Bir taraftan üzüntüden ağlarken, diğer taraftan kıyafetleri öpüp, koklamak, hayal kurmak yerleştirirken...
Dün oğlumu ziyarete gittim. Dedim oğlum uzun süre gelemeyeceğim sana. Kardeşin doğacak. Ama seni unutacağımı sanma sakın. Sen benim en kıymetlimsin, hep de öyle kalacaksın. 40'ım çıkar çıkmaz geleceğim sana annecim dedim. Gözümden yaşlar inci gibi süzüldü, Mustafam için ağlarken Metehan'ım da sanki anne ağlama ben varım yanında dercesine tekmeler attı içimde...
İnşallah canım, hayırlısıyla bir kucağımıza alabilseydik miniklerimizi... İnan yüreğim hep ağzımda... Endişelerim iyice arttı. 2 saat hareket etmese hemen telaşlanıyorum...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benimGünaydın melek anneleri. Perşembe akşamı kontrolümüz vardı. Normalde Dr.um sezaryen gününü 19 Kasım olarak vermişti ama ben daha fazla dayanamayacağımı ve 11 Kasım'da bebeğimin alınmasını istedim. Dr.um 38.haftadan bir kaç gün almasının daha iyi olacağını söyledi ve 14 Kasım Pazartesi gününe sezaryen günü verdi. Gerçi 9 Kasım'da bir kontrolümüz daha var. 11 Kasım için o gün de ikna edemezsem Dr.umu 14 Kasım'da kavuşacağız inşallah oğluma... Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inşallah. Bizim için de dua edin lütfen melek anneleri...
Canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun inşaallah. Benim oğlumun ismi mete'ydi, ismiyle yaşasın oğluşun, şu an öyle duygulandım ki. Rabbim ona güzel günler mutluluklar nasip etsin. @zelal41 ve @orkidekaramel @Nehirimmmm hepiniz dualarımdasınız. İnşaallah sizlerin sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi eve getirdiğinizi görücez. Rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün inşaallah.Amin canım inşallah... Fazla bir şey almadım zaten. Abisinin eşyaları ile birlikte yıkadım, ütüledim kıyafetlerini. Tek tek yerleştirdim. Çok karışık, değişik bir duyguydu. Hüzün ve sevinç aynı anda. Bir taraftan üzüntüden ağlarken, diğer taraftan kıyafetleri öpüp, koklamak, hayal kurmak yerleştirirken...
Dün oğlumu ziyarete gittim. Dedim oğlum uzun süre gelemeyeceğim sana. Kardeşin doğacak. Ama seni unutacağımı sanma sakın. Sen benim en kıymetlimsin, hep de öyle kalacaksın. 40'ım çıkar çıkmaz geleceğim sana annecim dedim. Gözümden yaşlar inci gibi süzüldü, Mustafam için ağlarken Metehan'ım da sanki anne ağlama ben varım yanında dercesine tekmeler attı içimde...
İnşallah canım, hayırlısıyla bir kucağımıza alabilseydik miniklerimizi... İnan yüreğim hep ağzımda... Endişelerim iyice arttı. 2 saat hareket etmese hemen telaşlanıyorum...
ya canım çok duygulandim gözlerim doldu resmen ne güzel yazmışsın..İnşallah Allah bize de yasatsin bu duyguyu..benim de adetim bi gün gecikti ama ağrım çok sanki adet olcakmisim gibi kendimi umutlandirmak istemiyorum..Amin canım inşallah... Fazla bir şey almadım zaten. Abisinin eşyaları ile birlikte yıkadım, ütüledim kıyafetlerini. Tek tek yerleştirdim. Çok karışık, değişik bir duyguydu. Hüzün ve sevinç aynı anda. Bir taraftan üzüntüden ağlarken, diğer taraftan kıyafetleri öpüp, koklamak, hayal kurmak yerleştirirken...
ben,mde öyle cnm senin gibi. pai de sorun var. benimki 4g-5g heterozigot. seninki 4g-4g homozigot çıkmış.Arkadaşlar bugün benim trombofili sonucum çıktı. Mthfr a1298 heterozigot ve pai-i 4g/4g çıkmış. Doktor mthfr'den korkma toplumun yüzde kırkında pozitif o zaman kimsenin çocuk sahibi olmaması gerekirdi dedi. Ama pai-i preeklampsiye risk yapıyomuş, o yüzden coraspin ve gebe kaldığımda iğne kullanmam gerekirmiş. Benzer durumda olan sonucu benimki gibi olan var mı?
Senin ilk bebeğinin kaybını buna mı bağladılar? Ben sordum, kesin bundan diyemeyiz dedi. Ama sonraki gebelik için önlem olarak coraspin ve iğne kullanacaksın dedi. Sen şu an ipne kullanıyo musun? Bana bilgi verebilir misin?ben,mde öyle cnm senin gibi. pai de sorun var. benimki 4g-5g heterozigot. seninki 4g-4g homozigot çıkmış.
Gozlerim doldu okurken Rabbim saglikli sihhatli omurlu eylesin insallah. Bize de kisa zamanda nasip etsin...zaman gectikce azalir sanmistim ama hic degismiyor sekil degistiriyor sadece ozleme hasrete donusuyor..Amin canım inşallah... Fazla bir şey almadım zaten. Abisinin eşyaları ile birlikte yıkadım, ütüledim kıyafetlerini. Tek tek yerleştirdim. Çok karışık, değişik bir duyguydu. Hüzün ve sevinç aynı anda. Bir taraftan üzüntüden ağlarken, diğer taraftan kıyafetleri öpüp, koklamak, hayal kurmak yerleştirirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?