Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Zelal maaşallah ne kadar bilinçli ne kadar inançlı bi annesin, rabbim bana da dayanma gücü versin. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına al oğluşunu, dualarım seninle
Amin canim. ALLAH bu aciyi yasayan tum annelere sabir dayanma gucu versin. En kisa zamanda saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun insallah hepimizin kucaklarini. Dualarimdasiniz tum melek anneleri insallah hepimizin yuzunu guldurur yuze Mevla

Bu gunlerde bir garibim bir haftadır cok acıkıyorum gece bir anda uyanıyorum sabah mide bulantısıyla kalkıyorum ne oluyor bana anlamadım simdi de nezle oldum psikolojik mi acaba bu acıkmalar sabah 8 de yiyorum 10 da tekrardan acım normal bi açlık degil ellerim titriyor aclıktan

Rabbim hayirlisiyla saglikli doğumlar nasip etsin. Bende oğluma 6 haftalik hamile olduğum öğrendiğim tarih 2 mart acaba düşünüyorum o tarihte mi doğacak rabbim daha iyi bilir o tarihi görünce agladim sende oğluna hamile oldugu öğrendiği tarihe yakin doğum yapacaksin inşallah. Benimde öyle yakin olacak allah nasip ederse insallah

Canım hamilemisin acaba? :) ben kuzumda öyle olmuştum ilk zamanlar

Kader iste canim insallah sende yakin tarihlerde alicaksin kucagina Allah saglikli hayirli omurlu eylesin dogacak yavrunu

Bilmiyorum ki hamileyken de aynen oyle acıkırdım normalde çok yemek aramam Daha çok erken 3 ay oldu daha oğlumu doğuralı ve 1 hafta var adetime trombofili testleri de temiz çıktı
korunmuyorsun heralde canım. istiyorsanız ve hayırlısıysa olsun inşallah canımbenim. biraz daha bekle sonra test yaparsın .

@zelal B BlackandBlack doğuma az kaldi
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin mutlu haberi bizimle paylaşirsin.:)
bebek oldu mu acaba?

Canım kısmetse 14 Kasım'da olacak doğum. İnşallah sağlıkla, sıhhatle kavuşuruz miniklerimize...

Canım gözün aydın. Bir oğlun olacakmış. Rabbim hayırlı, uzun ömürler nasip etsin yavruna. Erken doğumdan da korkma lütfen. Hep pozitif düşün. Herşey güzel olacak inşallah bu defa...

Başın sağ olsun arkadaşım. Rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin... Rabbim hiç bir melek annesinin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Günaydın melek anneleri. Perşembe akşamı kontrolümüz vardı. Normalde Dr.um sezaryen gününü 19 Kasım olarak vermişti ama ben daha fazla dayanamayacağımı ve 11 Kasım'da bebeğimin alınmasını istedim. Dr.um 38.haftadan bir kaç gün almasının daha iyi olacağını söyledi ve 14 Kasım Pazartesi gününe sezaryen günü verdi. Gerçi 9 Kasım'da bir kontrolümüz daha var. 11 Kasım için o gün de ikna edemezsem Dr.umu 14 Kasım'da kavuşacağız inşallah oğluma... Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür inşallah. Bizim için de dua edin lütfen melek anneleri...

rabbim hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin az kaldi sabret. allah yüzümüzü güldürür inş.dualarim seni ve Zelal de. inlş ikinizde sağ salim kucaginiza almaya nasip etsin..
bebek odasini hazirlayabildiniz mi?

canım İNŞALLAH. son 14 günün :)

Amin canım inşallah... Fazla bir şey almadım zaten. Abisinin eşyaları ile birlikte yıkadım, ütüledim kıyafetlerini. Tek tek yerleştirdim. Çok karışık, değişik bir duyguydu. Hüzün ve sevinç aynı anda. Bir taraftan üzüntüden ağlarken, diğer taraftan kıyafetleri öpüp, koklamak, hayal kurmak yerleştirirken...

Dün oğlumu ziyarete gittim. Dedim oğlum uzun süre gelemeyeceğim sana. Kardeşin doğacak. Ama seni unutacağımı sanma sakın. Sen benim en kıymetlimsin, hep de öyle kalacaksın. 40'ım çıkar çıkmaz geleceğim sana annecim dedim. Gözümden yaşlar inci gibi süzüldü, Mustafam için ağlarken Metehan'ım da sanki anne ağlama ben varım yanında dercesine tekmeler attı içimde...

canım İNŞALLAH. son 14 günün :)

İnşallah canım, hayırlısıyla bir kucağımıza alabilseydik miniklerimizi... İnan yüreğim hep ağzımda... Endişelerim iyice arttı. 2 saat hareket etmese hemen telaşlanıyorum...

doğum izinede çikmişsindir şu an..
bende abisinin eşyaları dagitmişim. kızımız olucak ama mavi bataniyesi nevresim takimi felan kaldi. atamadim onlari. beşik de beyazdi. sadece kıyafet kaldi başka alacagim yok.
oğlumun mezarina gidemedim. babasini gönderdim gitti hamile olduğum için mezarina sokmadilar kimse.hayırlısıyla inş kucagimiza alacagiz.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benim

Arkadaşlar bugün benim trombofili sonucum çıktı. Mthfr a1298 heterozigot ve pai-i 4g/4g çıkmış. Doktor mthfr'den korkma toplumun yüzde kırkında pozitif o zaman kimsenin çocuk sahibi olmaması gerekirdi dedi. Ama pai-i preeklampsiye risk yapıyomuş, o yüzden coraspin ve gebe kaldığımda iğne kullanmam gerekirmiş. Benzer durumda olan sonucu benimki gibi olan var mı?

Canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun inşaallah. Benim oğlumun ismi mete'ydi, ismiyle yaşasın oğluşun, şu an öyle duygulandım ki. Rabbim ona güzel günler mutluluklar nasip etsin. @zelal41 ve @orkidekaramel @Nehirimmmm hepiniz dualarımdasınız. İnşaallah sizlerin sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi eve getirdiğinizi görücez. Rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün inşaallah.

ya canım çok duygulandim gözlerim doldu resmen ne güzel yazmışsın..İnşallah Allah bize de yasatsin bu duyguyu..benim de adetim bi gün gecikti ama ağrım çok sanki adet olcakmisim gibi kendimi umutlandirmak istemiyorum..

ben,mde öyle cnm senin gibi. pai de sorun var. benimki 4g-5g heterozigot. seninki 4g-4g homozigot çıkmış.

ben,mde öyle cnm senin gibi. pai de sorun var. benimki 4g-5g heterozigot. seninki 4g-4g homozigot çıkmış.
Senin ilk bebeğinin kaybını buna mı bağladılar? Ben sordum, kesin bundan diyemeyiz dedi. Ama sonraki gebelik için önlem olarak coraspin ve iğne kullanacaksın dedi. Sen şu an ipne kullanıyo musun? Bana bilgi verebilir misin?

Gozlerim doldu okurken Rabbim saglikli sihhatli omurlu eylesin insallah. Bize de kisa zamanda nasip etsin...zaman gectikce azalir sanmistim ama hic degismiyor sekil degistiriyor sadece ozleme hasrete donusuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…