Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ilkide seseryan canim ilk bebegimde cati kontrolu sonucu iki ayri dr da bebegin kilisu fazla catin dar normal yapamazsun demisti gercekren suyum sizinti sekkinde onceki gun gitmeye basladi 13 saat sonrasinda acilmam sadece 2 cm di ve sancim yoktu. Simdide zaten 6 arayla hamile kaldim dikis patlamasin diye normal yapanam
Anladim Allah yardimcin olsun hayirlisi bakalim

Insallah canim burada evlat bekleyen ve evlat sahibi olmak isteyen herkesin hepimizin yuzu gulsun insallah.Insallah sizlerden de guzel haberler alinca daha mutlu hissedicem kendimi bu sekilde hep icim buruk hep heyecanlarimiz eksik sanki
Amin inşallah Can'ım herkesten güZel haberler gelir

Insallah canim sagol tavsiyelerin icin.Senin kuzucugunun kilosu da ne kadar iyiymis ama ömrü yoksa hep bir bahane oluyor iste.Dualarim seninle yarin yaptiriyordun testi degil mi hemen bizi sonuctan haberdar et olur mu
Canım testi yaptırsam mı bilemedim umutlanmak da istemiyorum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum adet tarihim cumartesi o güne kadar bekleyecem korkuyorum

amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
şimdilik herşey yolunda Prensesimiz olucak Allah nasip ederse inş.
Canm ne guzel masallah.tokalar alir saclarina takarsn.cicili bicili giydirirdin renkli renkli ins o günleri görürsün bize de foto atarsn:)

Şu yeni bebek haberleri cinsiyetler beni çok heycanlandırıyor inanın okurken gülümsüyprum allah hepinize kolay doğumlard nasip etsin ve yavrularınızla yaşayacağınız güzel günler nasip etsin bize de hamile kalmayı nasip etsin

Korkmakta haklısın ama Rabbim ne derse o oluyor güzel şeyler düşün annesi benim arkadaşın oğlu 1300 gr doğmuş 300 gr mı gitmiş şimdi ilkokul 2 ye gidiyor akıl küpü hiç bir sıkıntısı da yok maşşallah sende bebeğini besleyecek gıdalar ye en azından kilosu iyi olur muz süt kaşar peyniri ve armut çok güzel kilo aldırıyor ben hep ne olur ne olmaz diye 25 haftalıkken bunlardan yedim 32 haftalıkken 2 kilo 100 gr olmuştu oğlum 4 kilo 10 gr da doğdu teyzesi ama ömrü yokmuş yavrumun inşallah herşey Güzel olur kabusların son bulur bol bol İnşirah suresi oku iyi geliyor
Ya bana da umut oluyo gercekten.sernur bak burda yademinle zelal yakin dogumlari.nehirim ile de nihangenc.belki senle de ben yakin dogum yaparz.tabi Rabbim isteyen diger arkadaslara da nasip etsin

Canim oglumda 35.kizimda 31.haftamda suyum geldi. Sebep ne nasil bir onlem alinir net birsey de yok.Keske bunun da bir ignesi ilaci olsa napicam ben bilmiyorum cok korkuyorum ayni seyleri yasicam diye. gecmiste iki kez erken dogum hikayem oldugu icin bu da buyuk ihtimalle erken olur dedi doktor belki de olmaz diyorum onu umut ediyorum
Canm acaba bol su icsen faydasi olur mu?ne kadar su icersin günlük?sacma gelebilir ama suyla alakalı bir durum sonucta.belki az ictigin icin su degisimi az oluyordur kesede bu da erken gelmesine sebep olabilir mi?

Canım testi yaptırsam mı bilemedim umutlanmak da istemiyorum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum adet tarihim cumartesi o güne kadar bekleyecem korkuyorum
Canm bence yarn bi daha kan ver.kafan rahatlar en azndan.hem daha adetine de varmış adet olmadan o değer de göz ardi edilemez

Canm acaba bol su icsen faydasi olur mu?ne kadar su icersin günlük?sacma gelebilir ama suyla alakalı bir durum sonucta.belki az ictigin icin su degisimi az oluyordur kesede bu da erken gelmesine sebep olabilir mi?
Bol su icmenin bu konudaki tek faydasi idrar yolu ve vajinal enfeksiyonu engellemesi canim.enfeksiyon kesenin delinmesinin en onemli nedeni oluyormus.Su gunde en fazla iki litre iciyorum.Yine de belki de daha fazla icmeliyim

Bol su icmenin bu konudaki tek faydasi idrar yolu ve vajinal enfeksiyonu engellemesi canim.enfeksiyon kesenin delinmesinin en onemli nedeni oluyormus.Su gunde en fazla iki litre iciyorum.Yine de belki de daha fazla icmeliyim
Canim bizim bi akrabamizda ikj cocukta erken dogun yapti 33 te filandi. Onunda kese delinmisti 15 gun kuvezde kaldi kizi cok sukur simdi 2 yasinda kizi 6 aylikken ikincite hamile kaldi yine erken olurmu diyodu sma 39 sezeryan oldu icini rahat tut kader. Cok yorma kendini son haftalar dinlen calisiyosan erken cik izne rapor al. Uzan dinlen yakinlarin yanliz birakmasim is filan yapma inan o zaman saglicakla atlatirsin bu sureci. Kesenin delinmesi ya enfeksiyondan oluyor ya da suyunun fazla olmasindan. Benim suyum fazlaydi ilkinde enfeksiyon az vardi ilac kullanmistim gecmisti 39 da geldi suyum. Dr um simdi sıkı takip ediyor 33 haframda idrar kulturu idrar testi yaninda simirde aldi bi enfeksiyon var mi diye. 16 haftamdada slmisti. Bu tur durumda olanlarda hamilelikte bakiyorum simire dedi

Canim bizim bi akrabamizda ikj cocukta erken dogun yapti 33 te filandi. Onunda kese delinmisti 15 gun kuvezde kaldi kizi cok sukur simdi 2 yasinda kizi 6 aylikken ikincite hamile kaldi yine erken olurmu diyodu sma 39 sezeryan oldu icini rahat tut kader. Cok yorma kendini son haftalar dinlen calisiyosan erken cik izne rapor al. Uzan dinlen yakinlarin yanliz birakmasim is filan yapma inan o zaman saglicakla atlatirsin bu sureci. Kesenin delinmesi ya enfeksiyondan oluyor ya da suyunun fazla olmasindan. Benim suyum fazlaydi ilkinde enfeksiyon az vardi ilac kullanmistim gecmisti 39 da geldi suyum. Dr um simdi sıkı takip ediyor 33 haframda idrar kulturu idrar testi yaninda simirde aldi bi enfeksiyon var mi diye. 16 haftamdada slmisti. Bu tur durumda olanlarda hamilelikte bakiyorum simire dedi
Bu sefer ben de daha dikkatli davraniyorum canim bir haftadir raporluyum arada dinlenmek icin boyle rapor alicam temizligi de haftalik bir bayan hallediyor.Iki hamileligimde de cok yormustum kendimi.Insallah faydasi olur.

Bu sefer ben de daha dikkatli davraniyorum canim bir haftadir raporluyum arada dinlenmek icin boyle rapor alicam temizligi de haftalik bir bayan hallediyor.Iki hamileligimde de cok yormustum kendimi.Insallah faydasi olur.
bende aliyorum izinlerimi çünkü dinlenmeye ihtiyacim vardi.. raporda alicam.
müdür vermek istemiyo ama mecburum.. vermek zorunda.
bence ev temizliği için en iyisini yapıyosun
bizde eşim ve görümcem hallediyo ev işleri. saolsun bana elletmedi.. biz silme işi bana verdi sadece o kadar.
geçen kaynanam yap işleri diyo eşim karşı çikiyo olmaz diyo:)

@orkidekaramel canım saçmalama yorma kendini olduğu kadar olsun herşey borşver. Nehirimmmm Nehirimmmm canım rahime şekil bozukluğu perde vs varmı diye baktılar mı sana? Çünkü erken su gelmesi ondanda olabiliyormuş. Birde eve t boll bol su iç yanında şişe bulundur muhakkak diğer türlü aklına gelmiyor insanın. Birde tedbir amaçlı idrar ve kültür tahlilleri yaptırabilirsin enfeksiyon riskini önceden farkedebilmek adına

bende aliyorum izinlerimi çünkü dinlenmeye ihtiyacim vardi.. raporda alicam.
müdür vermek istemiyo ama mecburum.. vermek zorunda.
bence ev temizliği için en iyisini yapıyosun
bizde eşim ve görümcem hallediyo ev işleri. saolsun bana elletmedi.. biz silme işi bana verdi sadece o kadar.
geçen kaynanam yap işleri diyo eşim karşı çikiyo olmaz diyo:)
Esinin yardimci olmasi cok guzel masallah sana her konuda destek oluyor anladigim kadariyla.Sen kayinvalidenin soyledigini bosver bak esin de izin vermiyormus zaten hicbir ise sokma elini yorma kendini dinlen canim

@orkidekaramel canım saçmalama yorma kendini olduğu kadar olsun herşey borşver. Nehirimmmm Nehirimmmm canım rahime şekil bozukluğu perde vs varmı diye baktılar mı sana? Çünkü erken su gelmesi ondanda olabiliyormuş. Birde eve t boll bol su iç yanında şişe bulundur muhakkak diğer türlü aklına gelmiyor insanın. Birde tedbir amaçlı idrar ve kültür tahlilleri yaptırabilirsin enfeksiyon riskini önceden farkedebilmek adına
Rahimde bir problem yokmus.Ben de biraz huylanmaya basladim su ana kadar doktorum hic tahlil falan istemedi.Bilmiyorum ki ben mi hatirlatsam doktora ya da baska doktorla mi devam etsem.Var mi arkadaslar avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz doktor

Ben günlük ort 2 litre icerdim.az icince vebek susuz kaliyo ve dedigin enfeksiyon ihtimali artiyo.bence doktora sor bu konuyu.günlük ne kadar tuketmen gerektigini bir de her gebelik birbirunden farklidir.ins bunda sorun yasamazsn.bir de senin bebeklerinn rizki yokmus gerçektn.arkadaşımn 34 te dogmus kizi ve hic kuveze bile girmemiş

Ben günlük ort 2 litre icerdim.az icince vebek susuz kaliyo ve dedigin enfeksiyon ihtimali artiyo.bence doktora sor bu konuyu.günlük ne kadar tuketmen gerektigini bir de her gebelik birbirunden farklidir.ins bunda sorun yasamazsn.bir de senin bebeklerinn rizki yokmus gerçektn.arkadaşımn 34 te dogmus kizi ve hic kuveze bile girmemiş
Doktor da 31.haftada yasayabilirdi diyor ne bebekler var 500 600 gram dogup yasayan.Bakalim bu sefer daha tedbirli davraniyorum kafamda acaba şöylemi yapsaydik böylemi yapsaydik diye pismanliklar yasamak istemiyorum.Hayirlisi insallah

Her geçen gün yeni arkadaşlar katılıyor aramıza.üzülüyorum.hemde çok üzülüyorum. Allah sabırların en büyüğünü versin.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :) sağlıcakla rabbim kucağınıza almak nasip etsin. Takip ediyorum hep.ama yazmıyorum pek. İnsallah güzel haberler veririm sizE. Bana da dua edin arkadaşlar

Doktor da 31.haftada yasayabilirdi diyor ne bebekler var 500 600 gram dogup yasayan.Bakalim bu sefer daha tedbirli davraniyorum kafamda acaba şöylemi yapsaydik böylemi yapsaydik diye pismanliklar yasamak istemiyorum.Hayirlisi insallah
Canm esimin akrabasi var.kadn 4üz gebe kalmış normal yoldan.ve dr lar 2sini alalm demis kadn daAllahn verdigini reddetmek olmaz aldrmayacam demis.ve köy yerinde agir is yaptigi icin erken ve normal dogum yapmış.4ü de yaklask 750gram dogmus.aylarca kuvez vs derken bebekler hepsi de saglkli.su anda 2.sinifa gidiyolar sadeve birinde cok az bi saglk sorunu var.nasipleri oluyorsa Rabbim olmazları da olduruyo.bazen de olması gereken olmuyo iste.benim bebegim 3kg cuvari dogdu.tamam esinden koptu.ama ben hastanedeyken oldu ve bazilarnn bebrkleri kuruluyo.benimki yasamadi.dr'm aldigimzda da kalbi atıyordu ve bu sartlarda yaşaması gerekirdi.ama olmadı maalesef.sen de gönlünü ferah tut.hicbir is yapma hep uzan.ve dua et ins bu defa sonu güzel olur

Back