Sezeryan doğumdan sonra tüplerin yapışması

Edadln55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
5
-5
31
Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden çok önemli bir konu hakkında bilgi almak istiyorum başına boyle bir olay gelen varsa.
2017 yılında ilk çocuğuma doğum yaptım. Normal doğum diye hastaneye yattım 2 gün bekletildim açılmam olmadi sonrasinda ölmek üzereyken acil sezeryana alındım. Nöbetçi doktor hastanede olmasi gerekirken samsun merkezde evindeydi 30-40 dk sonra doktor geldi ve bu süreçte ben ameliyattaki buz kestim. Ameliyata girdim çıktım kendime geldim cok zorlu süreçlerden geçtim. Sonrasında 2020 yilinda tekrar çocuk sahibi olmak istedim fakat bu güne kadar hamile kalamadim. Ne eşimde ne kendimde hic bir hormon vs sorun yok iken benim sezeryan ameliyati esnasinda tüplerim yapışmış oldugunu laparoskopiye girdiğimde öğrendim. Doktor bana aciklama yaptiginda tekrar çocuk sahibi olmamin cok zor oldugunu, 6 ay kendiligimden beklememi bu süreçte de olmazsa tüp bebekle cocuk sahibi olabileceğimi söyledi. Ben bunun üzerine ne yapabilirim? Bir kadinin en önemli özelliği doğurganlığı. Ama meğersem benim elimden 2017 de doğurganlığım alınmış. Doktora soruyorum aslinda böyle seyler olabiliyomus. Normalmis. Ama cevremde kime sorduysam sezeryan dogumdan sonra herkes tekrar hamile kalmis cocuk sahibi olmus. Böyle bir seye de bir tek bende sahit olmuslar. Simdi ben doktoru hastaneyi dava etsem kazanabilir miyim ? Tup bebek fiyatlari oldukca pahali. Ben tutar mi tutmaz mi bilmedigim bir sürece girip bir sürü para dökecem. Hak mi arkadaslar ? Ne yapabilirim basina gelen varsa yardimci olabilir mi ?

Bir kadının en önemli özelliği doğurganlığı mı? Ne saçmalıyosunuz siz?
Erkekler de doğuruyor da haberimiz mi yok ? Kadinlarin özelliklerinden biri elbetteki. Hayvanlarda doğurganlar dişidir insanlarda da kadınlar.... Yumurta taşıyan erkek değildir . Ben neyin derdindeyim siz neyin peşinde ? Gerçekten bu bunalımda sizin gibilere cümlemi daha fazla açamayacağım.

Bir kadının en önemli özelliği doğurganlığı mı? Ne saçmalıyosunuz siz?
Bu cümle genel olarak son yıllarda ülkemize gelen mültecilerin düşüncesi fakat konu sahibi bence burda o anlamda kullanmamış ; kadına bahşedilen değerli bir özellik anlamında kullandığını düşünerek o cümleyi esgeçiyorum.
Yaşadığı bu zor duruma üzüldüm ve şaşırdım.

Konum, gerçekten, bu zor durumu yaşayan varsa bu süreci nasil atlattı veya atlatıyor bunu bilmek. Çünkü cevremde herkes böyle bir seyi ilk defa bende duyuyor. Tup bebek fiyatlarına baktiginizda oldukca yüksek. Bu bir doktor hatasi diye düşünüyorum. Yasayanlar varsa nasil atlatti bilgi verirlerse sevinirim. Allah kimseye yasatmasin.

Rahim filmi ile tikali tupleri dr cevat bayrak in acabildigini okumustum burada, bir görünseniz Istanbul sisli de kendisi

Rahim filmi ile tikali tupleri dr cevat bayrak in acabildigini okumustum burada, bir görünseniz Istanbul sisli de kendisi
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Yalnız tüplerim yapışmış, tıkalı kısımları açtılar. Tekrar laparoskopiye girsem tüplerdeki yapışıklık açılır mi acaba ? Hic bir bilgim yok gercekten.

Inanin ben de bilmiyorum ikinci bir gorus mu alsaniz acaba ?

Çok üzüldüm zorlu bir doğum olmuş. Bazı drlar çok neyse .
İnşallah çözüm bulur hakkınızı da arayabilirsiniz.

Kafanız ne kadar güzelmiş nereden aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…