• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapan arkadaşlar

buketimm76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
59
0
86
ben 4 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi yine anne olmak istiyorum ve normal doğum yapmak istiyorum böyle olan arkadaşlardan cvp bekliyorum:40:

Benim 11 aylık bir bebeğim var.Ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beri normal doğum diye yapmadığım egzersiz yemediğim şey kalmamıştı.O kadar çok istiyordum ki anlatamam.Ama bebeğimin makat gelişi olduğunu görünce mecburen sezeryana aldılar.Hani deseler ki normal doğurtalım riski alıyor musun evet derdim o kadar yani.İkinci çocuk için sizin gibi 4 yıl sonra isterim bende.Samimi söylüyorum eğer siz normal doğum yaparsanız kesinlikle doktor bilgilrini bana da verin : )) ısrarla takip edeceğim sizi .Burda bu konu daha önce açılmıştı sanırım forumda ki çoğu arkadaşlar hep yakınları ve tanıdıklarından örnek verdi ama ya ben kaçırdım ya da kesinlikle birebir forumdan arkadaşlardan hiç biri böyle birşey tecrübe etmediler.Yani sezeryan sonrası normal doğum.Hatta grup bile varmış : ))

Sezeryan sonrası vaginal doğum (SSVD)

öncelikle yeni anne olmuşsun bebişine sağlık diliyorum.benimde bebeğim makak gelişliydi sezeryan olmak zorunda kaldım keşke normal doğum olabilseydi ama olmadı rabbimin yazısı böyleymiş ne yapalım ama şimdi o kadar aradan sonra tam iyileştim diyemiyorum bazen dikiş yerlerim hala sızlıyor ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yurt dışında hemen normal doğum yapabiliyormuşsun sezeryanda yapılan kesinin şekliyle alakalı diyorlar iç kesik yataysa açılmıyormuş doğumda yoksa sakıncalıymış ve genelde türkiyede kullanılan klasik kesik dikeymiş buda zorlanırsa açılıyomuş o yüzden tekrar sezeryan yapıyorlar umarım burda bu şekilde olup normal doğum yapan arkadaşlar vardır ve bize yardımcı olurlar

Back