sezeryan dogum yapmis olan kilolu hanimlara sesleniyorum

SerapAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
144
1
dogum oncesi ve sonrasi vucudunuzda degisiklikler oldumu ? kaç kilo aldiniz kaç kilo verdiniz bebeginizin kilosu vs..
cevaplarinizi bekliyorum

ya bende çok merak ediyorum hemen kilo verebildinizmi karnınız kaldımı eski halime dönememek beni baya korkutuyor

54 kiloyla hamile kaldım boy 1.70 cirozdun
23 haftalık hamileyim ah 15 kilo aldım 68 kiloyum 30 tamamlica. Anlaşılan harita gibi pipom çatladı suratım büyüdü sanırım artık siskoyum
tek keyfim yemek yemek yaa

kızlar 5 ay önce sezeryan oldum... kilo vermedim kocaman bi göbeğim var... sağlık sorunu yoksa normal doğum yapın ne olur..sezeryanda göbek aynen kalıyor dikişlerin hemen üstü özellikle... bu arada gebeliğin tadını çıkarın.. ah hamilelik ah... özledim çok zevkliydi....

Benim ilk hamileigim sezeryan dogumla olmustu.
58 kiloyla hamile kaldim ve 83 kiloyla doguma girdim yani tam 25 kilo aldim.Oglumda 4 kilo 40 gr dogdu.
Ama butun kilolarimi verdim geriye suan yine 58 kiloyum ve ikinci bebegime 11 haftalik hamileyim.
Yani kizlar istedikten sonra verilmeyecek kilo yoktur.Ben 72 kiloya kadar kendilliginden gitti kilolarim geriye kalanida 2 aylik bi diyetle verdimm :lepi:

Benim ilk hamileigim sezeryan dogumla olmustu.
58 kiloyla hamile kaldim ve 83 kiloyla doguma girdim yani tam 25 kilo aldim.Oglumda 4 kilo 40 gr dogdu.
Ama butun kilolarimi verdim geriye suan yine 58 kiloyum ve ikinci bebegime 11 haftalik hamileyim.
Yani kizlar istedikten sonra verilmeyecek kilo yoktur.Ben 72 kiloya kadar kendilliginden gitti kilolarim geriye kalanida 2 aylik bi diyetle verdimm :lepi:

oyyyyy masallah harıka bı azım gostermıssın...
darısı basımıza ınsallah...

ben 8 ay önce sezaryanla dogum yptım 59 lahamile kaldım 73 ledoguma gittim şuan 62 kiloyum göbegmde aşırı yokk
bence yerinde varsa göbek kalıyoo

ben hamıleliğimde 30 kılo aldım ve sezeryan dogum yaptım suan bebeğim 4,5 aylık bende yavaş yavaş vermeye başladım kılolarımı zaten yavrunu kucagına aldıgındaa kılolar umrunda olmuyo:)

68 kilo ile başladım hamileliğime, 74 kilo ile doğum yaptım. 6 kiloaldım yani. şimdi 69 kiloyum, karnım doğum öncesindeki gibi. çok kilo alonırsa normalde d sezeryanda da kalıyor göbek. yoksa doğum şeklinin bir etkisi olduğuna inanmıyorum buyrunnnnnnnnn

sezeryan doğum yapanların göbeği kalır kilo veremezler diye birşey yok. doktorum bana anadoluda herkes normal doğum yapıyorlar ama yinede yağ tulumu gibi geziyorlar demişti.

74 ile hamile kaldım. 97 ile doğuma girdim. şu anda kızım 5 aylık ve ben 82 kiloyum. göbüş duruyor.

Evet aslında sezeryan yada normalle ilgisi yok.Gebelik nedeniyle göbek büyüdüğü için ordaki kaslar gevşiyor.Bu nedenle doğum sonrası hafif sarkma ve kilo olarak duruyor göbişlerimiz.Doğumdan bir süre sonra egzersiz yapılınca gidiyormuş.Bakalım bizler kaç kiloyla girip kaç kiloyla çıkacağız doğumdan.Sağlıcakla doğar ve hayırlı evlat olurlar inş. Hemencecikte veririz inş. kilolarımızı....

X