• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dogum yapanlar

gulmee

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
38
7
13
35
sezeryan dogum yapanlar hamılelıgınızın kacıncı haftasında doktorunuz sezeryana gun verdı
bırde kendı ıstegınızle mı sezeryan oldunuz ?
yoksa doktorunuzz mu sezeryan onerdı ?
:KK46::KK46:

benim bebişin yeri rahatmış bekledik gelmedi..normal doğum istedim ama bebek kanala yerleşmemişti.enazından başı yerleşmiş olsa bekleyecektik yada suni sancı sancıyı deneyecektik ama öyle olunca doktorum daha fazla beklemek istemedi bundan sonrası riskli olur dedi ve 40+1 de sezeryan oldum.

Neden sezaryan peki mecburi mi keyfi mi henüz olgunlaşmamaış meyveyi dalından koparmak gibi birşey günü gelmeyen bebeğin zamanından önce alınması. İlla sezeryan olacaksa hiç değilse gününü siz değil bebek belirlesin .Ben mecburi sezeryandan sonra Allahım izin verirse normal istiyorum .

ilk çocuğumda neredeyse normal doğum haftasına kadar bekledim , ikincide 38. hafta bittikten sonra sezeryan oldum.
kendim istedim dr. pek fazla sıcak bakmasada isteğime saygı duydu ve sezeryan yaptı.
ben memnun kaldım ve ağrı olmadı.yaram da çabuk iyileşti.
yani senin tercihin her şeyin nomali sağlıklı tabi ama sezeryan da sağlıksız birey kesinlikle değil.
mümkün olduğunca beklersen iyi olur bence.

son güne kadar hep normal istemiştim en son kontrole gittiğimde nişanımda gelmişti fakat bebek kanala girmemişti ve iriydid 3 cm de açılmam vardı ama sancı falan hiç yoktu doktor suni sancı verebilirim ama kolu takılma riski olabilir kemiğin dar dedi ve iri bebek dedi bende korktumve sezeryan oldum 2. bebeğim kısmet olursa normal olsun istiyorum ama yaprlarmı hiç bilmiyorum.

Back