• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan doğum yapanlar doğum ücreti ne kadar?

ben ümraniye atlas hast. sormuştum ssk anlaşmalı 600 civarıydı ama tahlil falan yapıyolar 800 ü bulur bence

bende türkiye hastanesinde düşünüyorum şişlide orada doğum fiyatları pahalı diye duydum ama kesin bir yanıt alamadım.

central hospital da 1500 tl idi 1300 e anlaştık.doğumdan sonra su yuttuğu için 1 saat küvezde kalmış.film çekilmiş,kan değirlerim düşük diye banada kan verildi 1650 ödedik....hastane araştırırkın olası aksilikleride düşünerek fiyat araştırmanı tavsiye ederim..

gaziosmanpaşa duygu hastanesinde yaptım çok ta memnun kaldım özel oda farkı ile beraber 563tl ödeyip çıktım. tavsiye ederim

Ben Çamlıca Hospitalium da yaptım.Toplam :1.450 ancak dağılımını ben de anlamadım.300 ssk sezeryan+450 epidural 750 hastaneye.Özel doktoru hastaneye getirerek ona da 700 verdim

ben turkiyede dogum yapmiycam yurtdisinda yasiyorum ama turkiyede fiyatlar gayet iyiymis.ben 1900 liraya yapicam insallah dogumumu...

Son düzenleme:
Back