Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryanla doğum yapan annelerden yardım istiyorum pazartesi sabah 9 da bende sezeryan doğum yapıcam korkularım var kaç günde ayağa kalktınız zorlukları ne oldu ne olur destek olun ((((((
öncelikle sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah.kızım 11 aylık şuan.sezeryanla doğum yaptım.genel anestezi ile.hiçbirşey anlamadım desem yeridir.her bünyeye göre de değişir bu durum sanırım.ameliyattan uyandığımda yarım saat kendime gelemedim.yani kötü anlamda değil sadece gözlerimi açamadım.uyandığımda zaten hemen bebeğimi verdiler.herkes söylerdi kucağına alınca hiçbirşey kalmıyor diye gerçektende öyle oluyo.2 gün yattım hastanede.zaten sürekli ağrı kesici iğne ve serum verdikleri için hiç birşekilde ağrı hissetmedim.aynı günün akşamı yürüttüler ilk kalktığımda acaba acır mı falan diye stres yapmıştım ama hiç acımadı hatta hemen doğruldum hemşire şaşırmıştı:)ben çok yürüdüm kesinlikle öneririm.daha çabuk iyileştiriyor.diğer ayrı bir nokta doktorum sonda taktırmadı ve kumtorbası falan da koyulmadı bana bu nedenlede sıkıntı çekmedim.eve geldiğimde oturup kalkarken hafif ağrılarım oldu ama çekilmiycek gibi değil.ben 3.gün evde kendi işimi kendim yaptım kimseden de yardım almadan kendim baktım bebeğime.yani korkulcak hiçbirşey yok.sezeryanın başarısı kesinlikle doktorla ve anestezi uzmanıyla alakalı bir durum.hiç doğum yapmış gibi hissetmedim kendimi.hiç korkma.anestezi olarak genel anesteziyi öneririm.uyuyosun ve uyanıyon bitiyo.en kolayı.hayırlı doğumlar son günlerin keyfini çıkar sonra uykusuz geceler başlıycak:)
yıllar önce ilk çocuğunu normal, ikinci çocuğunu sezeryanla dünyaya getirmiş olan ben, sezeryandan korkulacak hiç birşey yok, kafanızda büyütmeyin dünyaya gelecek olan mucizenize odaklanın derim....
kaldı ki, şimdi tıp inanılmaz ilerledi, ayrıca da yaradan kolaylığını veriyor ve o muhteşem varlığı görünce herşeyi unutuyorsunuz...
hayırlı doğumlar...bebeğinize sağlıkla kavuşun..
Sezeryanla doğum yapan annelerden yardım istiyorum pazartesi sabah 9 da bende sezeryan doğum yapıcam korkularım var kaç günde ayağa kalktınız zorlukları ne oldu ne olur destek olun ((((((
aman nm hiç korkma 3 saat sonra ayaktaydım sadece pozitif düşün ve ilk kaldırdıklarında kalk mutlaka gayret et ben ilk gece emzirmeyede kalktım wc yede gittim sondamda yoktu bende genel anestezi altında oldum sık sık sğrı kesici vuruyolar zaten bide dr um belime amerikan beizinde bişey sardı o benim çok rahat ayağa kalkmamı sağladı baska sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım