- 10 Nisan 2025
- 9
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi pakize nur
Merhaba arkadaşlar sezeryan doğumdan 1.5 sene sonra adet oldum ilki ayın 5 nde ikincisi ayın 1 nde şuan ayın 10 u ve halen olmadım normalmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan sonrası 1 buçuk sene adet olmadınız mı yanlış mı anladımMerhaba arkadaşlar sezeryan doğumdan 1.5 sene sonra adet oldum ilki ayın 5 nde ikincisi ayın 1 nde şuan ayın 10 u ve halen olmadım normalmi ?
Evet olmadım 1.5 seneSezeryan sonrası 1 buçuk sene adet olmadınız mı yanlış mı anladım
Emzirdiğin sürece normal dediDoktora neden gitmiyorsun normal bir durum degil
onu bilmiyordumEmzirdiğin sürece normal dedi
Normal falan değil hanım efendi. Doğru düzgün bir doktora gitmeniz gerekiyor. 1,5 sene gerçekten çok uzun bir süreEmzirdiğin sürece normal dedi
Hiç normal değil bende sezeryan oldum 3 ay dolmadan adet görmeye başladım.Evet olmadım 1.5 sene
Ben 3 buçuk sene olmadım emziriyodumDoktora neden gitmiyorsun normal bir durum degil
Doktorada gittim ebe ye de sordum normal dediler ben de fazla durmadım üstünde. Ama giderim kesinlikleHiç normal değil bende sezeryan oldum 3 ay dolmadan adet görmeye başladım.
İlk zamanlar düzensizlik çok normal ama emzirmek adet olmayı geciktirmesine rağmen bu kadar uzun süre olmamak normal değil. Acilen bi doktora gidin.
Düzenlimiydi peki ilk başlarda normalmi şuan son adete göre 10 gün gecikmesiBen 3 buçuk sene olmadım emziriyodum
Yani sormuşsanız bişey diyemiyorum. Bana sağlık ocağında hemşireler çok erken olmuşsun demişlerdi. Onlar 6 ay olmamışlar.Doktorada gittim ebe ye de sordum normal dediler ben de fazla durmadım üstünde. Ama giderim kesinlikle
Normal normal proklaktin miydi neydi o hormon yüksekse olmuyor uzun süre, benim de bir buçuk yıli bir iki ay geçmişti sanırım olduğumda, öyle unutmuşum ki şok olmustumDoktora neden gitmiyorsun normal bir durum degil
Gebelik şüphen yoksa, yeni başladıysa üç beş sapma olur düzene girene kadarDüzenlimiydi peki ilk başlarda normalmi şuan son adete göre 10 gün gecikmesi
Mr b Ben de iki sene adet gormedim anne sütü anneyi koruyor demişlerdi . Bnm de düzensizlik olmuştu . Sonra düzene girdi.Evet olmadım ilk bebeğimdede 1.5 sene olmamıştım ikinci doğumdan sonrada 1.5 sene olmadım
Hormonların dengesini bulmasi 2 sene kadar sürüyor bu sebeple 1.5 sene sonra regl gormeniz normal.Düzenlimiydi peki ilk başlarda normalmi şuan son adete göre 10 gün gecikmesi
Anne sütü gebelikten korumaz, yumurta mevcut oluyor korunulmazsa gebelik oluşur, süt hormonunun fazlalığı regl gecikmesine sebep oluyor, dikkat etmekte fayda varMr b Ben de iki sene adet gormedim anne sütü anneyi koruyor demişlerdi . Bnm de düzensizlik olmuştu . Sonra düzene girdi.
Bana bu şekilde demisti doktor. İki yıl boyunca korunmadim gebede kalamadim zaten.Anne sütü gebelikten korumaz, yumurta mevcut oluyor korunulmazsa gebelik oluşur, sadece süt hormonunun fazlalığı regl gecikmesine sebep oluyor