• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan doğum sonrası bel ağrısı yaşayan var mı?

defneYosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
118
1
46
sezeryan doğum sonrası bel ağrısı yaşayan var mı? sizde de böyle birsey oluyor mu?

sipinal anestezi doğum yaptım. bebeğim şuan 9 aylık. tüm gün hiç birşey yok, sabah kalkıyorum belim kas katı kesilmiş. hareket edemiyorum. boynunuz tutulur ya da hareket ettirirken size acı ve ağrı verir öyle bişey. yavaş yavaş hareket ettiriyorum 5 dk kadar hareket ettirmeye çalışıyorum ve çok ağrıyor sonra zamanla açılıyor. uyandıktan 1 saat kadar sonra hiç bişey yok taa ki ertesi sabaha kadar.

böyle birşey yaşayan var mı? ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum. geçer mi yoksa bir doktora görünmelimiyim?

sizin şikayetlerinizin birebir aynısını yaşıyorum.yataktan kalktığımda beni yürütmeyecek oturtmayacak derecede şiddetli bir ağrı var 1 saat sonra geçiyor.hala doktora gitmedim.inşallah geçer.

ben de aynı dertten muzdaribim ve öğretmen olduğumdan ayaktayım sürekli bazen dayanılmaz oluyor ağrılar cok fazla ev işi yapamıyorum. ama bana demişlerdi böyle olacağını:50:

sizin şikayetlerinizin birebir aynısını yaşıyorum.yataktan kalktığımda beni yürütmeyecek oturtmayacak derecede şiddetli bir ağrı var 1 saat sonra geçiyor.hala doktora gitmedim.inşallah geçer.

ben de geçer ümidiyle beklemekteyim. geçmezse bir doktora görünmeyi düşünüyorum.

ben de aynı dertten muzdaribim ve öğretmen olduğumdan ayaktayım sürekli bazen dayanılmaz oluyor ağrılar cok fazla ev işi yapamıyorum. ama bana demişlerdi böyle olacağını:50:

söylemiyolar canım. ben de bebek makat geliş suyun da azalıyor sezeryan olman gerek dediklerinde araştırdım. ilk başlarda bol kahve ve çay tüketmezsen baş ağrısı yapar diye biliyordum ama böyle olacağını bilmiyordum.

çocuğa inan ki bakamıyorum ağrıdan teee açılana kadar :((

bu arada kas gevşetici kremler falan kullansak sabah ağrımaz mı acaba. birsey kullanan var mı?

Back