• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğum sonrası ayda 2 3 kez tekrarlayan kahverengi kanama

84zmr

Meleğimmmm
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
3.825
3.421
83
Merhaba arkadaşlar lütfen başından böyle bişey geçen varsa yardımcı olsun ekim ayında doğum yaptım sezeryan 40 ımız çıkdı ve hala kahverengi kanama yaşıyorm ay da 2 3 kez tekrarlayan

Merhaba arkadaşlar lütfen başından böyle bişey geçen varsa yardımcı olsun ekim ayında doğum yaptım sezeryan 40 ımız çıkdı ve hala kahverengi kanama yaşıyorm ay da 2 3 kez tekrarlayan
Doğumunuzu yaptıran hekime tekrardan görünmenizde fayda var normalde evet gelir ama şimdiye bitmesi gerekirdi diye düşünüyorum 🌸

Doğumunuzu yaptıran hekime tekrardan görünmenizde fayda var normalde evet gelir ama şimdiye bitmesi gerekirdi diye düşünüyorum 🌸
2nci sezeryanım benm ilkinde böyle bişey yaşamadım direk adet oldum ama bu siyahımsı bi kanama doktora gittim doktor kürtajla temizlenir dedi ama açıklama yapmadı

Benim de kırkım çıktıktan sonra lekelenmem devam etti. Doktorum iki ayrı fitil verdi öyle kesildi.

Back
X