ben de sezeryan doğum yaptım. korse aldım kullandım, 1 haftam dolmadan. kullanmanda bir sakınca yok bence. spor için de 3 ay beklemen gerek hem anca toparlar biraz sabır :) biraz daha iyileştikten sonra yatakta sırt üstü yatarken karnını şişirip indir yavaşça, nefes alıp vererek yap tabi. tam spor yapmaya başlayana kadar bir nebze faydası olur.
bende sezeryanla doğum yaptım 1 sene sonra vücudum sıkılaştı ve fazlalık gitti emzirdikçe kilo verirsin bol bol emzir bol su iç ve 3 aydan sonra spor yapabiliyorsan harika olur daha kolay formuna dönersin...
bende 1 ay önce sezeryanla kızımı kucağıma aldım ve hastaneden geldiğim 2, gün korseyi giydim daha rahat ettim dikişlerimi toparladı ssanki ama benimde bacaklarım dizlerime kadar çatladı son hafta ödemden zaten rken doğum yaptım daha dursaydı yüzümde çatlardı herhalde hiçbişeyim yoktu karnım kollarım bile çatladı son ay kendimi çok kötü hissediyorum bu çirkin haller sonunda beni depresyona sokucak
korsenin bedeni kendi bedeninden 1beden küçük müydü peki?bende alayım o zaman,çünkü kendimden çok rahatsız oluyorum,aynalara küstüm
merhabalar
ben 16gün önce sezeryan doğum yaparak kızımı aldım kucağıma..göbek bölgemde çok fazla çatlağım oldu malesef,ki o kadar kremler bebe yağları kullanmama rağmen..şimdi aynanın karşısında kendime bakmaktan utanıyorum ki daha yaşım 32..ne yaparsam hem bu çatlakları en aza indirebilirim hemde sarkıklıktan kurtulabilirim?korse 40günlük olmadan takma dikişlerin için sıkıntı deniyor,takamıyorum..egzersiz sporda yapamıyorum şu an için..gerçekten çok rahatsızım bu durumdan
merhabalar
ben 16gün önce sezeryan doğum yaparak kızımı aldım kucağıma..göbek bölgemde çok fazla çatlağım oldu malesef,ki o kadar kremler bebe yağları kullanmama rağmen..şimdi aynanın karşısında kendime bakmaktan utanıyorum ki daha yaşım 32..ne yaparsam hem bu çatlakları en aza indirebilirim hemde sarkıklıktan kurtulabilirim?korse 40günlük olmadan takma dikişlerin için sıkıntı deniyor,takamıyorum..egzersiz sporda yapamıyorum şu an için..gerçekten çok rahatsızım bu durumdan
merhabalar
bende sık sık emzirmeye çalışıyorum.sezeryanla olunca süt gecikmeli geldi zatenşimdide süt yapsın diye yemediğim kalmadı kilo almayayım diyorum ama konu kızım olunca :) inşallah dediğin gibi olur fazla kilomda gider,sıkılaşırda ama sanırım o çatlaklar benimle kalacak gibi
korsenin bedeni kendi bedeninden 1beden küçük müydü peki?bende alayım o zaman,çünkü kendimden çok rahatsız oluyorum,aynalara küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?