merhabalar
ben 16gün önce sezeryan doğum yaparak kızımı aldım kucağıma..göbek bölgemde çok fazla çatlağım oldu malesef,ki o kadar kremler bebe yağları kullanmama rağmen..şimdi aynanın karşısında kendime bakmaktan utanıyorum ki daha yaşım 32..ne yaparsam hem bu çatlakları en aza indirebilirim hemde sarkıklıktan kurtulabilirim?korse 40günlük olmadan takma dikişlerin için sıkıntı deniyor,takamıyorum..egzersiz sporda yapamıyorum şu an için..gerçekten çok rahatsızım bu durumdan![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben 16gün önce sezeryan doğum yaparak kızımı aldım kucağıma..göbek bölgemde çok fazla çatlağım oldu malesef,ki o kadar kremler bebe yağları kullanmama rağmen..şimdi aynanın karşısında kendime bakmaktan utanıyorum ki daha yaşım 32..ne yaparsam hem bu çatlakları en aza indirebilirim hemde sarkıklıktan kurtulabilirim?korse 40günlük olmadan takma dikişlerin için sıkıntı deniyor,takamıyorum..egzersiz sporda yapamıyorum şu an için..gerçekten çok rahatsızım bu durumdan
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)