sezeryan dikişlerimde akıntı

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
kızlar sezeryan oldum 35gün önce

zaman zaman ağrım oluyordu ama normal die düşünmüştüm

ve bugün dikişlerim kaşınmaya başladı bir baktım en uç kısmı kızarmış ve akıntı geliyor

çok morelim bozuk
yardım edin bu durumu yaşayan oldumu

Çok geçmiş olsun canım. Başıma gelmedi sezaryenden sonra böyle birşey ama yaşayan arkadaşları okudum. Bazılarının dikişin içindeki iltihabı doktor sıkıyor bazılarında ise ilaçla kurutuyordu. Doktoruna görünmende fayda var a.s.

Doktoruna gidip baktirman gerekio, birinci sezaryenimde hic bi sey yasamadim cok sukur, ama ikincisinden neler yasamadim ki malesef (
Senin dedigibn gibi akinti oldu, ama bi pis koktu var ya, cok kotu bi sey, sende ayni mi bilemicem ama bende oyle oldu, azcik delik varmis, acilma olmus, sonra hastaneye ust uste kac gun gittim var ya, sildiler, pansuman yaptilar da yaptilar, insallah seninki benimki gibi olmaz, doktora gorunmende faydavar gecmis olsun .

benimki solda en sonda 1-2cmlik bir kızarıklık var ve kaşınıyor ve günde 1kaç damala sarı sıvı geliyor

drumu aradım tatilde bana antibiyotik verdi ve baticon sürüyorum yeterlimiki ya

çok korkuyorum kızlar

sanada geçmiş olsun corumlucadı
inş. benimkide kötüleşmezx

benimde 17 gün oldu sezeryan olalı uç kısmında hafif bi pembelik var iltihaptap akıntı gibi bişiy yok ama şimdi endişelendim bu hafif pembelik normal deilmi olmamasımı gerekiyo.. (

canim seni korkutmak istemem ama kizariklik pek hayra almet degil.
hemen dr a git bence..benim de sezeryan olduktan 5 gun sonra dikislerim iltihaplanmisti acildi.
sonra tekrar dikildi ama iltihap kuruyana kadar akmisti..
ama igggreeencc kokuyordu ..
iltihap kuruyunca da iyi oldu zaten..
iyi olduktan sonra ten rengine döndü tekrar.
dr um bana kesi yeri kizarirsa atesin yükselirse hemen gel demisti.
sen de elinden geldigince kasimamaya dikkat et daha kötü olmasin.
iltihap ates yaparmis aklinda olsun.ama insallah seninki kötü birsey degildir,Allah sifa versin canim.

canım benim de doğumdan 40 gün sonra dikişin 2 ucunda kızarıklık oldu sonra şişti patladı iltihap akıyodu içinden.dr.a kontrole gittim.antibiyotik verdi ve hergün baticonla temizlememi istedi.ama çok şaşırdı bende böyle bi durum olmasına.genelde çok kilolu bayanlarda dikişler tam tutmadığı zaman böyle şeyler yaşanabiliyomuş.benim de dikişin 2 ucunda küçücük delik oluştu.1haftaya kadar geçti.çok geçmiş olsun...

aynen sana katiliyorum benim de dr um daha cok göbekli ve sisman kisilerde olur demisti..ama ben de öyle kilolu degildim.meger mikrop kapmis.Allah tan benimki hastanede oldu eve geldigimde olsaydi hastanede yatardim bebegime bakacak kimse de yoktu.hergun temizlemeye gittim 10 gun boyunca ..Allah kimsenin basina vermesin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…