• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikişlerim hala kanıyor

kumrudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.429
1.165
333
7 ay 5 gün önce epidural sezeryan oldum.1 ay sonra kesideki sızıntıdan dolayı dr.a gitttim.o da kendinden eriyen ipliklerin vucudum tarafından eritilemediğini ve bu şekilde dışarı atıldığını söyledi.ama hala kanıyor hatta açık ağızda iltihap akıyor.ne yapıcam hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle başka bir dr. a gitmelisiniz acilen.Allah yardımcınız olsun....

:53: Nasıl yani bende 1 hafta mı oldu acaba diye merakla açtım. benim 11 ay oldu. Dikişimin yarısında iz kalmadı. stetik dikmiş doktorum. ne bir kabarıklık ne de görüntü olacak bir dikiş durumu belli değil. Bencede başka bir doktora git. Mikrop kapabilirsin...

kesinlikle başka bir doktora git arkadaşım bu işin şakası olmaz mikrop bütün organlarına bile yayıla bilir.benim değil ama ablamın başına geldi dikiş yeri mikrop kapmış ateşlendi birden bire ter basıp duruyodu gece bir ıslaklık hisset miş bir bakmış ki sezaryan yerinden iltehaplı kan fışkırıyor 3 gün hastahanede yattı antibiyotikler serumlar falan derken 3 litreye yakın şaka yapmıyorum direnle iltehap akıtmış doktor şansın varmış ki vücut kendi kendine yol bulup atmış bunu kanına karışıp organlara gitseydi ölürdün demiş korkutmak değil amacım ama gerçek yaşamış ve yaşanan şeyler bunlar aman ihmal etme bir an önce git doktora şükürler olsun ki ablam ucuz atlattı:5:

gittim,aynı şeyi tekrarladı.şansa gittiğimde iltihap durmuştu.sıktı.kan geldi.takrarlarsa gel içini açıp temizleyeceğim ded.of,of.

kesinlikle başka bi doktora görün.. 7 ay olmuş dile kolay..

benim kesi yerim 10 gün sonra iltihaplanmıştı, sıkıp çıkardılar tahlile gitti, mikrop varmış.. İlaç kullandım temizlendi kurudu gitti çok şükür.

Ne olur ihmal etme..

normal dikişmi olmuştu ?

kesinlikle başka bi doktora görün.. 7 ay olmuş dile kolay..

benim kesi yerim 10 gün sonra iltihaplanmıştı, sıkıp çıkardılar tahlile gitti, mikrop varmış.. İlaç kullandım temizlendi kurudu gitti çok şükür.

Ne olur ihmal etme..

normal dikişmi olmuştu ?
kusura bakma giremedim ne zamandır.lazer dikiş denen bişeymiş.ben de 7 ay oldu dediğimde 1 yıl da olabilir dedi.yarın ilk işim başka bir doktora gitmek.ben de evhamlıyım.bugun yine iltihap aktı.demek ki bi işlm lazımmış.

Back