Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bacım normal 11 ay oldu anca gecti sayilir acisi bazen oglumu kucagima aliyorum ayaklari ile basinca acıyorArkadaşlar doğum yapalı 3 buçuk ay oldu sezeryan yerim kıpkırmızı ve el değmiyor çok ağrıyor. Bu normal mi böyle olan varmı acaba.
Seker hastaligi var mi ailenizde?Arkadaşlar doğum yapalı 3 buçuk ay oldu sezeryan yerim kıpkırmızı ve el değmiyor çok ağrıyor. Bu normal mi böyle olan varmı acaba.
İnşallah normaldirNormal bacım normal 11 ay oldu anca gecti sayilir acisi bazen oglumu kucagima aliyorum ayaklari ile basinca acıyor
Normal değil bence. Ben çok hassas ağrı eşiğim düşük olduğu halde ilk 10 gün dışında ağrım falan olmadı. Kızarıklık da aksine gün geçtikçe azalmıştı. Hep mi ağrıyordu yeni mi başladı
Muayenede dikişleri kontrol edip normal dediyse geç iyileşiyor olabilir. Benim dediğim gibi hiç olmadı ilk 10 gün dışında. Ablamında olmamıştı doktorumuz aynıydıAynen hep böyle ağrıyor bastırınca falan
Estetik yapıştırmamı diyorlar herhalde yapıştırma olunca bu kadar ağrırmı bilemedim çocuklardan fırsat bulup hastaneye de gidemiyorumMuayenede dikişleri kontrol edip normal dediyse geç iyileşiyor olabilir. Benim dediğim gibi hiç olmadı ilk 10 gün dışında. Ablamında olmamıştı doktorumuz aynıydı
Benimki de öyle estetik dikişli yapıştırma şeklindeEstetik yapıştırmamı diyorlar herhalde yapıştırma olunca bu kadar ağrırmı bilemedim çocuklardan fırsat bulup hastaneye de gidemiyorum
Bende sezeryan oldum ama oyle bir sorun yaṣamadim normal diyil bence 1ay icersinde zaten yolunda gozukuyor doktorunla konuş mutlaka bence goz ardi edilecek bir şey diyilArkadaşlar doğum yapalı 3 buçuk ay oldu sezeryan yerim kıpkırmızı ve el değmiyor çok ağrıyor. Bu normal mi böyle olan varmı acaba.