Sezeryan dikisimin üstü...

womannn35

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
351
662
23
2,5 ay önce sezeryan oldum. Bir problem yoktu , bugün farkettim ki bir bölümü kızarmış, nemliydi ama bu nem sezeyan göbeği üstüne kat yaptığı için havasız kaldığından dolayı da olabilir. Elimi vurdugumda hafif de bir koku vardı. Enfeksiyon kapmış desem sezeyanin üstünden 2ay gecmis, yeni degilki... 1 aylıkken doktora kontrole gitmiştim, sezeyan yerine bakıp iyi demişti. Var mı yaşayan, fikri olan. Randevu alıp gidicem doktoruma 15 gün sonraya sıra geliyor, ameliyat yapan doktoruma gitmek istiyorum özellikle.. ne yapsam beklesemmi , beklenmezde

Son düzenleme:
iltihap olsa akıntı olur kanla karışık.terlemistir o yüzdende kötü koku oluşuyor kat olduğu için ilk dogumumda dikiş yerim iltihap almıştı 2 ay sonra olacağını sanmıyorum.

iltihap olsa akıntı olur kanla karışık.terlemistir o yüzdende kötü koku oluşuyor kat olduğu için ilk dogumumda dikiş yerim iltihap almıştı 2 ay sonra olacağını sanmıyorum.
Ya kızarıklık ? Yarısı kızarık hafif etrafa vuracak şekilde kizarik

20 Agustos’ta sezaryen dogum yaptim. Yaklasik 1 aylikken dediginiz sorunla karsilastim. Sag tarafta, dikisin uc bolumunde. Doktorum temiz bir sargi beziyle batikonla pansuman yapmami, sonra bolgeye yine baska bir temiz sargi bezini bantlayarak havalandirmami ve kuru kalmasini saglamami soylemisti. Gunde 3 kez tekrarladim. 2 gunde gecti.
Akabinde yine oldu. 6 aya kadar bu tarz akinti olmasi normal karsilastiginda pansuman yap dedi. Bende enfeksiyon cikmadi.

Siz yine de doktorunuza gorunun ve enfeksiyon var mi bir bakilsin.

Gecmis olsun.

Dikis izi siyahmı benim siyah

2 ay sonra degil ama her sey duzelmisken 2 hafta sonra oldu bende, doktorum iplik reaksiyonu dedi. Antibiyotikli kren ile bakim yap gecer dedi 2 hafta sonra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…