• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikişi

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
sezeryanlı anneler dikişleriniz kaşınıyormu? benim dogum yapalı 5 bucuk ay oldu ama cok tatlı kaşınıyor.. normalse ne zamana kadar sürer bu kaşıntı?

aynen varya bazen parcalayasim geliyor ne guzel kasiniyor sanirim kasinmasi dokunun tamir oldugunun belirtisi ama ne zaman gecer bilinmez gorumcemin 2yil hem kasinmis hem uyusuklugunu hissetmis

Benimde arada tattlı tatlı kaşınıyor.ve uyuşuklukta hafif olsa da devam ediyor..

benımde 5ay oldu cok olmasada kasınıyolar ve hala uyusukluk var ama bır cok sezeryan olmus arkadasım 1sene surer dıyolar kasıntı ıyılesmesınn gostergesı

Canım ben sezaryen yoluyla dış gebelikten ameliyat oldum 7 ay oldu hala kaşııyor,
Görümcemin 10 yıl önce doğumu olmuş onunda kaşınıyo:))
Yaz aylarında kaşındığını sölüyolar

bende kaşıntı yok ama uyuşukluk devam ediyor
birde göbek olduğu gibi duruyor maşallahsenağlama

ilk zamanlar çok hafif kaşıntı oluyodu ama geçti.çok hafif hissizlik var okadar.kırmızı rengide artık da geçmek üzere.2 ay 21 gün oldu doğum yapalı.

Kaşınan ve uyuşukluk hissi hala gitmeyen arkadaşlarrrrrr...Ben 3 hafta sonra filan sezeryan olcam..acaba sizinki genel anestezimiydi yoksa şu yarı anestezilerden miydi?

Kaşınan ve uyuşukluk hissi hala gitmeyen arkadaşlarrrrrr...Ben 3 hafta sonra filan sezeryan olcam..acaba sizinki genel anestezimiydi yoksa şu yarı anestezilerden miydi?

benimki epiduraldi yari dedigin ama gorumcemin genel yani geneli epidurali yok hepsinde uyusukluk hissi kasinma oluyor hayirli dogumlar dilerim

Bayanlar ben iki çocuğumuda sezeryanla dünyaya getirdim.İkinci çocuğumu doğuralı 5 yıl oldu arada bir kaşınıyor ve dikiş olan yer hissiz.Bunun olması gayet normal dokular hasarlanıyor ve bildiğimiz gibi sezeryan sonrası 7 kat karna dikiş atıldığı için bunların olması gayet normal.Azlık ve çokluğun olması tamami ile bünye meselesi.

ben yirmi ay oldu sezeryanla doğum yapalı ara ara hala kaşıntı oluyor arkadaşların dediği gibi normal bir durum sanırım

benim de kaşınıyor tuhaf bir kaşıntısı var ama acır gibi ama tam acı da değil orda bi dikiş oldugu belli yani hiç hissetmesem daha iyi olurdu:)ben de dogum yapalı 50 gün oluyor çok aceleciyim galiba:)bu arada göbek beni sinir ediyor yaaa..valla fıstık gibi vücudum vardı gettiii getti:)

ben 1 ay önce doğum yaptım ve kaşınıyor ama benim merak ettiğim rengi böyle koyu gri gibi bu normal mi

Back