Sezeryan dikişi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kızlar 50 gün önce sezeryan ameliyat oldum. Estetik dikiş. Dikişim kizarik koyu renkli ve krem sürerken hafif bi pütürlük var. Normal mi? Daha önce hiç dikiş izi görmedim kiyaslayamiyorum o yüzden

Kızlar 50 gün önce sezeryan ameliyat oldum. Estetik dikiş. Dikişim kizarik koyu renkli ve krem sürerken hafif bi pütürlük var. Normal mi? Daha önce hiç dikiş izi görmedim kiyaslayamiyorum o yüzden
Iki sezeryan dogum yaptim
Ilk dikişlerim iyiydi
Ama ikincisi hem pütürlü hem de 3 yıl geçmesine ragmen hâlâ ağrıyor ara ara

Bunun nedeni ya iyi dikiş yapılmadı yada yaş ilerledigi için bu kadar ancak iyileşti ( 38 yaşındayım )

Sizinki de normal geldi bana
Eğer kızarıklık akınti filan yoksa normal

Bn iki defa szryan oldum birincide içten küçük misket gbi şeyler vardı ellediqim zaman midem kalkio nedense ikincisinde ise hc birşey yoktu hayla uyuşuk ve yamuk cizqi dışında bişi yok:110::110:

Iki sezeryan dogum yaptim
Ilk dikişlerim iyiydi
Ama ikincisi hem pütürlü hem de 3 yıl geçmesine ragmen hâlâ ağrıyor ara ara

Bunun nedeni ya iyi dikiş yapılmadı yada yaş ilerledigi için bu kadar ancak iyileşti ( 38 yaşındayım )

Sizinki de normal geldi bana
Eğer kızarıklık akınti filan yoksa normal
Normali nasil bilmiyorum ilk baslarda koyu renkli sonra rengi açılıyor mu

Bn iki defa szryan oldum birincide içten küçük misket gbi şeyler vardı ellediqim zaman midem kalkio nedense ikincisinde ise hc birşey yoktu hayla uyuşuk ve yamuk cizqi dışında bişi yok:110::110:
Normali ne ki acaba? Rengi ne renk bunarada

Normali nasil bilmiyorum ilk baslarda koyu renkli sonra rengi açılıyor mu
50 gün içinde ten rengine ulaşmaz
Evet ilk zamanlar koyu renk
Sonrası ten rengine döner

Ama yine de size göre farklı gelen birsey varsa doktorunuza sorun muhakkak
Yada aşı için sağlık ocagına gittiginiz de hemşirenize sorsanız bilgilendirir sizi

50 gün içinde ten rengine ulaşmaz
Evet ilk zamanlar koyu renk
Sonrası ten rengine döner

Ama yine de size göre farklı gelen birsey varsa doktorunuza sorun muhakkak
Yada aşı için sağlık ocagına gittiginiz de hemşirenize sorsanız bilgilendirir sizi
Ogrenmek istedigim cevaptı teşekkür ederim 🤗

Back