Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 50 gün önce sezeryan ameliyat oldum. Estetik dikiş. Dikişim kizarik koyu renkli ve krem sürerken hafif bi pütürlük var. Normal mi? Daha önce hiç dikiş izi görmedim kiyaslayamiyorum o yüzden
Kızlar 50 gün önce sezeryan ameliyat oldum. Estetik dikiş. Dikişim kizarik koyu renkli ve krem sürerken hafif bi pütürlük var. Normal mi? Daha önce hiç dikiş izi görmedim kiyaslayamiyorum o yüzden
Bn iki defa szryan oldum birincide içten küçük misket gbi şeyler vardı ellediqim zaman midem kalkio nedense ikincisinde ise hc birşey yoktu hayla uyuşuk ve yamuk cizqi dışında bişi yok
Bn iki defa szryan oldum birincide içten küçük misket gbi şeyler vardı ellediqim zaman midem kalkio nedense ikincisinde ise hc birşey yoktu hayla uyuşuk ve yamuk cizqi dışında bişi yok
50 gün içinde ten rengine ulaşmaz
Evet ilk zamanlar koyu renk
Sonrası ten rengine döner
Ama yine de size göre farklı gelen birsey varsa doktorunuza sorun muhakkak
Yada aşı için sağlık ocagına gittiginiz de hemşirenize sorsanız bilgilendirir sizi
50 gün içinde ten rengine ulaşmaz
Evet ilk zamanlar koyu renk
Sonrası ten rengine döner
Ama yine de size göre farklı gelen birsey varsa doktorunuza sorun muhakkak
Yada aşı için sağlık ocagına gittiginiz de hemşirenize sorsanız bilgilendirir sizi