Sezeryan olalı 17 gün oluyor dikişlerimin tam üzerinde dikiş boyunca şişlik var. Böyle bi durum yaşayan var mı ?
Bazılarında alerji oluyor belki sizinde olabilirSezeryan olalı 17 gün oluyor dikişlerimin tam üzerinde dikiş boyunca şişlik var. Böyle bi durum yaşayan var mı ?
Benimde oldu taş gibi dikis boyunca şişlik. Geçmeyecek diye korkmuştum ama hepsi geçti. Daha iyilesmemis o yüzden sertSezeryan olalı 17 gün oluyor dikişlerimin tam üzerinde dikiş boyunca şişlik var. Böyle bi durum yaşayan var mı ?
Benim hem şişmiş hemde morarmistiSezeryan olalı 17 gün oluyor dikişlerimin tam üzerinde dikiş boyunca şişlik var. Böyle bi durum yaşayan var mı ?
Benim hem şişmiş hemde morarmisti
Taş gibiydi dikişlerim .
Tam kış vaktiydi ve ben hiç oturmadan hastane ev arası mekik dokudum doktorum kendini çok yormussun ondan olmuş demişti zamanla geçti sislikte morlukta .
Sizinde geçer inşallah gene de sorun doktorunuza
Evet haklısınız bende aynı süreçten geçtim. Ödem yapmış dedi bende bebeğim için sürekli hastaneye gidip gelmek zorunda kalmıştım. 22. Gündeyim şuanda kabızlık problemim var dünde bebeği çok kucağımda tuttum. Dikişlerim içtrn içten yanıyor iç dikişim zarar görmüş olabilir miBenim hem şişmiş hemde morarmisti
Taş gibiydi dikişlerim .
Tam kış vaktiydi ve ben hiç oturmadan hastane ev arası mekik dokudum doktorum kendini çok yormussun ondan olmuş demişti zamanla geçti sislikte morlukta .
Sizinde geçer inşallah gene de sorun doktorunuza
Bende en çok iç dikislerden çektim cayır cayır yanardı tamamen dinlenmemektenEvet haklısınız bende aynı süreçten geçtim. Ödem yapmış dedi bende bebeğim için sürekli hastaneye gidip gelmek zorunda kalmıştım. 22. Gündeyim şuanda kabızlık problemim var dünde bebeği çok kucağımda tuttum. Dikişlerim içtrn içten yanıyor iç dikişim zarar görmüş olabilir mi
Doktora gittikten sonra bu şekilde yanmaya başladı. Gittiğimde doktorum sorun yok dedi ama ondan sonra ben kabız oldum biraz zorlandım mesela yürüyüm ayakta durayım dikişlerimin içi dışı yanmaya başlıyor. Bide karnım hala acıyor. Yemek yiyim tsş gibi oluyor. Yürüyüş yapın diyorlar yürüyüncede yanıyor napacağım bilmiyorum. Bebeğimi emzirirken kucağımda tutumcada mahvediyor beniBende en çok iç dikislerden çektim cayır cayır yanardı tamamen dinlenmemekten
Ayakata çok durmaktan oluyor doktora gittiniz mi ?
Doktoruma kontrole gittiğimde böyle bişeyim yoktu. Siz ne kadar süre yaşadınız bu durumu doğumdan sonra?Bende en çok iç dikislerden çektim cayır cayır yanardı tamamen dinlenmemekten
Ayakata çok durmaktan oluyor doktora gittiniz mi ?
En fazla 2 hafta sonrasında sadece oturup kalkarken yatarken acıyorduDoktoruma kontrole gittiğimde böyle bişeyim yoktu. Siz ne kadar süre yaşadınız bu durumu doğumdan sonra?
İç dikişleri ultrason ile mi kontrol ediyorlar. Contractubex ne için kullanıyorsunuz? Dikişlerde yanma vs devam etmesi normal mi?Benim de basindan beri o sislik oldu, hala devam ediyor. Normalmis ve zamanla inecekmis, ben contractubex kullaniyorum 5. gunden beri. İc dikislerim tamamen iyilesmis, iki gun once kontrolum vardi ama o sislik devam ediyor dedigim gibi
İc dikisleri alttan ultrasonla kontrol ediyor. Contractubex iz kalmamasi ve keloid olusmamasi icinİç dikişleri ultrason ile mi kontrol ediyorlar. Contractubex ne için kullanıyorsunuz? Dikişlerde yanma vs devam etmesi normal mi?
Vajinal ultrasonla mı muayene ediyorİc dikisleri alttan ultrasonla kontrol ediyor. Contractubex iz kalmamasi ve keloid olusmamasi icin
EvetVajinal ultrasonla mı muayene ediyor
Karnınıza dokunulduğunda acıyor muydu? Ben dik yürürken karnım çekiliyor gibi geriliyor normal mi? Bide göbek deliğimin alt kısımları dokununca acıyorBenim de basindan beri o sislik oldu, hala devam ediyor. Normalmis ve zamanla inecekmis, ben contractubex kullaniyorum 5. gunden beri. İc dikislerim tamamen iyilesmis, iki gun once kontrolum vardi ama o sislik devam ediyor dedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?