• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dıkıs

aysem_ayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
238
3
96
40
İstanbul
ya kızlar benım dıkısyerlerım kırmızı baya bı kızarıklık var herhangı bı rahatsızlıgım yok ama arasıra kasıntı oluyor sadece bu normlmı neden bukadar kırmızı dıkıs yerlerı CADIARZU

evet cnm aynen benimde dikişlerim kırmızı 2 ay oldu doğum yapalı hala kırmızılık geçmedi...ama ben ilaç kullanıyorum doktorum iz kalmaması için bi jel verdi onu kullandığım için ameliyat yaram kurumadı...yaranın hala kırmızı olmasını ben buna bağlıyorum...

benimkide aynı kıpkırmızı ne bazen çok şiddetli agrıyo belimi shafif sıkan bişe giyeyim 2 gün dikiş yerim acıyo korse bile takamıyorum ben yaaa göbegim kalıcak galiba

o jeli bana da yazmışlardı ama almadım yani fırsat bulamadım. benim de kızarıklık var ama daha az belirgin artık. benim kesiğim yamuk yalnız.
bir de bir şey soracağım arkadaşlar kesiğiniz kaç cm.
bana benimki genişmiş gibi geliyor ya karşılaştırmak için soruyorum. öyleyse gidip doktoru döveceğim hem yamuk hem büyük diye.
ama şimdi değil rapor yazacak bana:))

slm bende sezerysnls doğum yaptım ilk başlarda o kızarıklık ve kabarıklık oluyor ama zamanla geçiyor kalmıyor bazı bünyelerde alerjik bir sorun da ola biliyor ben 3 yıl önce doğum yaptım şimdi hiç bir sorun yok hatta dikiş izim kabarık bile duruyodu şimdi ince bir çizgi halinde arkadaşlar biraz zaman sadece

10 cm canım benimki hastanede yatarken diger dr lar ve hasta bakıcılar hatta temizlikçiler bile benim dikişime bayıldılar acaip güzel dikmiş dediler benimki saç teli gibi incecik başka bişe yok sanki kırmızı saç teli yapışmış gibi gözüküyo ama çoooooooooook agrıyo hala benim tenim çok pis ya bişe az degsin hemen morarıyo ondan agrısı

benim hiç ağrım olmadı şükür.sadece bazen içten hafif ağrıyo.üstte hiç bir sorun yokkbelli belirsizz..

Back