Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet görmüyorum ilaçsız sizin için de çok üzüldüm rabbim sabrınızı artırsın Sağlıklı evlatlar nasip etsin gerçekten zor ama sizin canınız sağ sağlıkla alın evladınızı kucağınıza ve ve şunu sormak istiyorum doktorunuz su kadar zaman hamile kalmayın dedi miBenim normal doğuma 3 hafta kala Iç kanama geçirdim
Hastane sezeryanla acil müdahale etti Malesef Evladimi kaybettim. Psikolojim Bozuldu, 1Yil normal hayat'dan koptum.
Ve1 Yil sonra tekrar savaşan normale dönünce Hamile kaldim.
Tekrar Adet Olup kendinizi Hazir hissederseniz biolojik olarak mümkün.
Amin Inşallah Cümlemize.Ben adet görmüyorum ilaçsız sizin için de çok üzüldüm rabbim sabrınızı artırsın Sağlıklı evlatlar nasip etsin gerçekten zor ama sizin canınız sağ sağlıkla alın evladınızı kucağınıza ve ve şunu sormak istiyorum doktorunuz su kadar zaman hamile kalmayın dedi mi
Kırkım henüz çıkmadı tam üç hafta oldu böyle bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum belliAmin Inşallah Cümlemize.
40 gün Zaten mükün değil lohşaliktan dolayi. Benim Dikişlerimde vardi bu bakimdan 50 gün denilmişti. Ama biz 1 Yil birşey yaşamadik.
Sizin başiniza geldimi?
Bir Arkadaşim 2,5 Ay Sonra hamile kalmişti
Evet Sezeryandi Onunki.Kırkım henüz çıkmadı tam üç hafta oldu böyle bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum belli
Ki çok derinden hissetmişsiniz çok saygı duydum sezaryen olduğu için bir sene yada altı ay bekleyin diyorlar ben bir sene beklemem altı ay düşünüyorum ama Allah nasip eder mi bilmiyorum tabi sonrasın da arkadaşınız sezaryen doğum mu yapmış
Çok sevindim umut oldu bana sağolun ..Evet Sezeryandi Onunki.
Beni'de Acil Sezeryana Almişlardi..
Merhaba başınız sağolsun evlat acısı tarifsiz bende ağustosta doğum yaptım eylül de evladım melek oldu hemen kucagimiz dolsun istiyoruz ama bekleyin daha sağlıklı gebelik ve bebek için benim 9 ay oldu bekliyorum folik asit e başladım şuan korona salgınında var sabırlı olun Allah bizlere sabır versin zor durum yazsam bitmez inşallah Allah sağlıklı evlatlar nasip ederKırkım henüz çıkmadı tam üç hafta oldu böyle bir sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum belli
Ki çok derinden hissetmişsiniz çok saygı duydum sezaryen olduğu için bir sene yada altı ay bekleyin diyorlar ben bir sene beklemem altı ay düşünüyorum ama Allah nasip eder mi bilmiyorum tabi sonrasın da arkadaşınız sezaryen doğum mu yapmış
SiZe verilen süre olduğu için mi bekliyorsunuz yoksa kendinizi hazır hissetmeye miMerhaba başınız sağolsun evlat acısı tarifsiz bende ağustosta doğum yaptım eylül de evladım melek oldu hemen kucagimiz dolsun istiyoruz ama bekleyin daha sağlıklı gebelik ve bebek için benim 9 ay oldu bekliyorum folik asit e başladım şuan korona salgınında var sabırlı olun Allah bizlere sabır versin zor durum yazsam bitmez inşallah Allah sağlıklı evlatlar nasip eder
Bana en az 2 yıl demişlerdi ama benim beklememin sebebi daha sağlıklı olmak çünkü vucüt hazır olmalı hem daha sağlıklı gebelik ve bebek için sizde sabır edin biliyorum çok zor ama zaman geçiyorSiZe verilen süre olduğu için mi bekliyorsunuz yoksa kendinizi hazır hissetmeye mi
Bana en az 2 yıl demişlerdi ama benim beklememin sebebi daha sağlıklı olmak çünkü vucüt hazır olmalı hem daha sağlıklı gebelik ve bebek için sizde sabır edin biliyorum çok zor ama zaman geçiyor
Evet en az 6 ay daha iyi daha erken hamile kalanlarda var ama en iyisi biraz daha beklemekBen altı ayın yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum zaten doğumu mu yaptıran doktor öyle söylemişti genel görüş bir sene