- 24 Haziran 2014
- 136
- 143
-
- Konu Sahibi yavrukurbagam
Ben hiç yqpmamiştim hamile kaldıgım günden itibaren hiç makyaj yapmadım parfüm kullanmadım.oje aürmedim ama kardeşim doğuma girerkn yapmıstı çıktıgında akmıstı berbat görünüyordu ben sildim o sildiğimi bile bilmiyor amaarkadaşlar doğumun gerçekleşeceği gün sabah hastaneye giderken diyelim ki az biraz makyaj yaptım.doğuma girerken silmek zorunda mıyım?doğumdan sonra bana makyaj konusunda yardım edecek kimse olmayacak yanımda bu nedenle girmeden biraz yapsam çıktığımda makyajım akmış olur mu acaba?
elbette makyajı o durumda düşünemez insan şimdiden düşüneyim dedim :)muhtemelen akmış olur diye düşünüyorum , göz çevresi garip bir şekilde sanki yağlı bir tabaka kaplanmış da silinmiş gibi garip bir durumda oluyor
zaten o an makyajınızı düşünebilcek durumda hissedemezsiniz kendinizi
elbette makyajı o durumda düşünemez insan şimdiden düşüneyim dedim :)
fotoğraf falan çekilecek ya ondan dedim.neyse madem eşime söylerim siyah beyaz modda çeksin hep :)
makyaj istemesem de hamileliğim boyunca yaptım işe giderken yataktan kalkıp gitmek olmuyor.zaten makyajsız cildim çok da pürüzsüz değil.eve gelince hemen temizledim ama...
İşede gidebilirdin herhalde makyajsız gitmedim de hemen işten çiktim.uygun ürünler kullandıktan sonra makyaj yapılabilir tabii.elbette makyajı o durumda düşünemez insan şimdiden düşüneyim dedim :)
fotoğraf falan çekilecek ya ondan dedim.neyse madem eşime söylerim siyah beyaz modda çeksin hep :)
makyaj istemesem de hamileliğim boyunca yaptım işe giderken yataktan kalkıp gitmek olmuyor.zaten makyajsız cildim çok da pürüzsüz değil.eve gelince hemen temizledim ama...
arkadaşlar doğumun gerçekleşeceği gün sabah hastaneye giderken diyelim ki az biraz makyaj yaptım.doğuma girerken silmek zorunda mıyım?doğumdan sonra bana makyaj konusunda yardım edecek kimse olmayacak yanımda bu nedenle girmeden biraz yapsam çıktığımda makyajım akmış olur mu acaba?
cnm çok güldüm ilahi sana yani tabiki sıfır makyaj oluyorsun oje falan varsa sildiriyorlar normal bir ameliyata girer gibi giriyorsun.. ama çıkınca sen uyanmadan yapsın bi yakının falan
Cnm manikür ölü hücrelerin alınması onda bi problem yok ama ojeyi normal doğumda bile siliyorlar çünkü Allah korusun bir aksilik olduğunda ilk tırnaklar morarıyormuş banada kızımın ebesi söylemişti.. o arkadaşların da mutlaka silmişlerdir aksi halde o hastane ve drlardan şüphe ederim ben..Ben de şey sorcaktım. Noralde ben de manşkğr pedikür falan yaptırıyom. Dopumdan 1 hafta öncede yaptırcam ama acaba onu da sildirirler mi? Benim bazı arkadalarımın manikürlerini falan silmediler. Neden silsinler ki???
Cnm manikür ölü hücrelerin alınması onda bi problem yok ama ojeyi normal doğumda bile siliyorlar çünkü Allah korusun bir aksilik olduğunda ilk tırnaklar morarıyormuş banada kızımın ebesi söylemişti.. o arkadaşların da mutlaka silmişlerdir aksi halde o hastane ve drlardan şüphe ederim ben..
aynen öyle cnm illaki eşin dostun birileri olur sen çıkınca yapsınlar makyajını ama insan o halde makyaj falan düşünmüyor emin ol.. kardeşim sezeryan oldu uyanmadan yaptık biz allık far falan.. uyanınca canı çok yanıyordu ağlamaktan aktı hep yüzünü yıkadı garibim..Ben tekrar doktoruma sorarım o zaman, ojesiz oluruz madem o zaman:) doğumdan sonra makyaj yaparız biz de:))
aynen öyle cnm illaki eşin dostun birileri olur sen çıkınca yapsınlar makyajını ama insan o halde makyaj falan düşünmüyor emin ol.. kardeşim sezeryan oldu uyanmadan yaptık biz allık far falan.. uyanınca canı çok yanıyordu ağlamaktan aktı hep yüzünü yıkadı garibim..
cnm çok güldüm ilahi sana yani tabiki sıfır makyaj oluyorsun oje falan varsa sildiriyorlar normal bir ameliyata girer gibi giriyorsun.. ama çıkınca sen uyanmadan yapsın bi yakının falan
Canim makyaja karismiyorlar artik herkes makyajli giriyor hatta hastanelerde bi is icin ozel makyozler var isi ticarete bile dökmusler,akmayan su bazli kalem ve rimel kullanirsan bisey olmaz.ojeninde isaret parmagini ve bas parmagini sildiriyorlar mutlaka.fotonu cektirdikten sonra silersinojelerin silinmesi gerektiğini biliyorum.zaten bu 2.doğumum olacak.ilk doğumda kimse bana makyajını sil de gel demedi yüzümde pudra vardı hafiften.kalem olsaydı da bozulmayacaktı zira gözüm falan yaşarmadı.zaten narkoz da almadım ameliyatta.o nedenle sorayım istedim böyle yapan oldu mu diye.makyaj konusunda anneme de kayınvalideme de güvenemem doğrusu.mümkün değil yapamazlar.
merhaba, benimde kardeşim doğum yaptı iki gün önce.. doğum öncesi değilde çıkar çıkmaz bişeyler sürdük yüzüne:)arkadaşlar doğumun gerçekleşeceği gün sabah hastaneye giderken diyelim ki az biraz makyaj yaptım.doğuma girerken silmek zorunda mıyım?doğumdan sonra bana makyaj konusunda yardım edecek kimse olmayacak yanımda bu nedenle girmeden biraz yapsam çıktığımda makyajım akmış olur mu acaba?
MerhabaBen tekrar doktoruma sorarım o zaman, ojesiz oluruz madem o zaman:) doğumdan sonra makyaj yaparız biz de:))