Sezaryenden sonra tekrar hamilelik

cokozluyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
63
25
18
31
Arkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..

Arkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..
Ben de bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu canım ama korunmuyorum doktorum 1 sene demesine rağmen Rabbim insallh tekrar nasip eder hepimize

Ben doğumdan 7 ay sonra tekrarhamile kaldım. Küçük çocuk ve bir de oğlum üstüne salgın dışarı cikamamak vs derken pazartesi 3. Oğluma kavuşuyorum inşallah. Rahmin toparlanması önemliymiş ben onu yasayarak gördüm cok bel ağrım oldu dikis yerlerim cok ağrıdı karnım ilk büyürken. Kilo 13 15 arası aldim bebek de biraz iri olabilir derken acı çektim. Simdi sabahları yataktan kalkarken uyuşmuş vaziyette uyanıyorum. Kilo probleminiz yoksa iyi bir muayene ve takiple sağlıklıbir hamilelik dilerim.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Umarim bizlerde en kisa sürede hamile kalır bir sıkıntı yaşamayız doktorlara göre bir seneden önce riskli ama ilk bebeginizse ve başka tesellli olamıyorsanız hemen istiyorsunuz hayırlısı olsun

Ben sizi anlayabiliyorum hak veriyorum ama bir taraftan da yasanacak zorluklari da göz önünde bulundurmalısınız insallah düşündüğünüzden daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…