- 13 Temmuz 2020
- 63
- 25
- 18
- 31
- Konu Sahibi cokozluyorum
Arkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğimi kaybettimSuan cocugunuz var mi
Basiniz sag olsun.benim arkadasim 1 ay korundu sonra biraktigi ay hamile kaldi ve ikiz ogluslari oldu rabbim sizede nasip etsin banadaBebeğimi kaybettim
Amin , insAllah..Basiniz sag olsun.benim arkadasim 1 ay korundu sonra biraktigi ay hamile kaldi ve ikiz ogluslari oldu rabbim sizede nasip etsin banada![]()
Arkadaşınız sezeryanla mi doğum yapmistiBasiniz sag olsun.benim arkadasim 1 ay korundu sonra biraktigi ay hamile kaldi ve ikiz ogluslari oldu rabbim sizede nasip etsin banada![]()
Ben de bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu canım ama korunmuyorum doktorum 1 sene demesine rağmen Rabbim insallh tekrar nasip eder hepimizeArkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..
Onunki kurtaj oldu 5 aylikti bebegiArkadaşınız sezeryanla mi doğum yapmisti
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Umarim bizlerde en kisa sürede hamile kalır bir sıkıntı yaşamayız doktorlara göre bir seneden önce riskli ama ilk bebeginizse ve başka tesellli olamıyorsanız hemen istiyorsunuz hayırlısı olsunBen doğumdan 7 ay sonra tekrarhamile kaldım. Küçük çocuk ve bir de oğlum üstüne salgın dışarı cikamamak vs derken pazartesi 3. Oğluma kavuşuyorum inşallah. Rahmin toparlanması önemliymiş ben onu yasayarak gördüm cok bel ağrım oldu dikis yerlerim cok ağrıdı karnım ilk büyürken. Kilo 13 15 arası aldim bebek de biraz iri olabilir derken acı çektim. Simdi sabahları yataktan kalkarken uyuşmuş vaziyette uyanıyorum. Kilo probleminiz yoksa iyi bir muayene ve takiple sağlıklıbir hamilelik dilerim.
Ben sizi anlayabiliyorum hak veriyorum ama bir taraftan da yasanacak zorluklari da göz önünde bulundurmalısınız insallah düşündüğünüzden daha kolay olurBebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Umarim bizlerde en kisa sürede hamile kalır bir sıkıntı yaşamayız doktorlara göre bir seneden önce riskli ama ilk bebeginizse ve başka tesellli olamıyorsanız hemen istiyorsunuz hayırlısı olsun
Dikişlerle ilgili ne gibi sıkıntılarınız olduBen sizi anlayabiliyorum hak veriyorum ama bir taraftan da yasanacak zorluklari da göz önünde bulundurmalısınız insallah düşündüğünüzden daha kolay olur
Dikis başları düğüm atilanyerler karin buyudukce kilo aldikca geriliyor haliyleDikişlerle ilgili ne gibi sıkıntılarınız oldu