Herkese merhabalar,
Ben Kanadada yasiyorum ve ne yazik ki buradaki saglik sistemi tam anlami ile bir felaket. 30 temmuzda sezaryen oldum ancak lohusa kanamasi 50 gunden fazla surdu. Doktoruma danistim. Ultrasona yonlendirdi ancak herhangi birsey cikmadi. 1 ekimde tekrar adet oldum ve bu tarihe kadar kanamam asla bitmedi. Tekrar doktoruma sordum. Muayne etme zahmetine bile girmeden telefonda "normal" dedi. 29 ekimde tekrar adet gordum ama bildiginiz dogum agrisi cektim ve 2 gun once yumurta buyuklugunde ( ayrintilar icin cok afedersiniz) sarimsi bir pihti dusurdum. Daha once ilacli kurtaj olmustum. Ayni onun gibi sanciliydi. Ve bu gune kadar kanamam devam etmekte. Kirmizi renkli bir kanama..
Doktora gorunmem gerektigini biliyorum ancak basta da belirttigim gibi burada doktordan randevu almak cok zor. Acil serviste 7 saat beklemem gerekiyor doktoru gormem icin. O da yuksek ates siddetli kanama, bayginlik bilinc kaybi vs olmasi gerekiyor.
Sizden ricam sezaryen sonrasi basina boyle bir durum gelen var mi?. Durum normal mi? Endiseleniyorum.
Tesekkurler,