Sezaryende bir ilk: Anne bebeği kendi çıkardı!

Nasil yaaa kalbinmi durdu,kalp masaji yaptilar

benim doğum fotoğrafçım öyle şeyler çekmiş ki; bakarken ayy ben neler yaşamışım dedim :) çoğu foto midemi kötü yaptı sildim. bu haberde aynen öyle midemi kötü yaptı.... tuhaf! üstelik ne gerek var ki?!

bende doğum yapacağım ağustosta Allah nasip ederse bende uyumadan asla giremem korkarım :)

benim anneannem annemi kendisi doğurmuş, hatta hep anlatırdı çamaşır yıkıyordum bir baktım suyum geldi sancı derken yerimden kalkamadım başını gördüm tuttum çektim çıkardım derdi heyy gidi eski topraklar heyyyy :)

cesaretine hayran kaldım be kan görsem bıde karnı kesılmıs düşünemıyorum

anneannene oskar ödülü verseler yine az maşallah diyeyim.ben ne edecem şimdiden kara kara düşünüyorum

anneannene oskar ödülü verseler yine az maşallah diyeyim.ben ne edecem şimdiden kara kara düşünüyorum
teşekkür ederim canım :) rahmetli ananem ağrıya acıya çok dayanıklıydı , onun tırnağı bile olamam bende :) bu arada hamilsin galiba tebrik ederim. bende hamile kalmaya uğraşıyorum bakalım hayrlısı. dün ovulasyn günümdü galiba yumurtayı bu ay kaçırdık dün çalışamadık

RABBİM ŞU GÜZEL GÜNLER HÜRMETİNE HAYIRLI BİR EVLAT DA SANA VERSİN CANIM DUAYI EKSİK ETME BU AY KABUL OLUNMUYACAK DA YOKTUR İNŞALLAH SENİNDE OLUR

Bu ay ilk kez denedik.bat 28 Mayıs.kendimi hamile gibi hissediyorum.halsizlik,sol kasıkta Ağrı,göğüslerde hassasiyet,sık idrara Çıkma var.bugün dayanamadım gebelik testi aldım ilk kez Yaptım hüsrana uğradın ama bir taraftan bat a da zaman var daha.bilmiyorum Hayırlısı...

Büyük cesaret Sağlıkçı olmama rağmen ben bile yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…