Nasil yaaa kalbinmi durdu,kalp masaji yaptilarBen doktor cikarirken dikrken bile odum koptu aci hissetmedim halde kesip bicmelerini kabul edemedim bide karnimi o halde gorsem odum kopardi herelde :) en son kalp masajiyla dogum bitti :) bida beni tamamen uyutmadan ameliyathaneye kimse sokamaz :)))
bende doğum yapacağım ağustosta Allah nasip ederse bende uyumadan asla giremem korkarım :)Ben doktor cikarirken dikrken bile odum koptu aci hissetmedim halde kesip bicmelerini kabul edemedim bide karnimi o halde gorsem odum kopardi herelde :) en son kalp masajiyla dogum bitti :) bida beni tamamen uyutmadan ameliyathaneye kimse sokamaz :)))
anneannene oskar ödülü verseler yine az maşallah diyeyim.ben ne edecem şimdiden kara kara düşünüyorumbenim anneannem annemi kendisi doğurmuş, hatta hep anlatırdı çamaşır yıkıyordum bir baktım suyum geldi sancı derken yerimden kalkamadım başını gördüm tuttum çektim çıkardım derdiheyy gidi eski topraklar heyyyy :)
teşekkür ederim canım :) rahmetli ananem ağrıya acıya çok dayanıklıydı , onun tırnağı bile olamam bende :) bu arada hamilsin galiba tebrik ederim. bende hamile kalmaya uğraşıyorum bakalım hayrlısı. dün ovulasyn günümdü galiba yumurtayı bu ay kaçırdık dün çalışamadıkanneannene oskar ödülü verseler yine az maşallah diyeyim.ben ne edecem şimdiden kara kara düşünüyorum
RABBİM ŞU GÜZEL GÜNLER HÜRMETİNE HAYIRLI BİR EVLAT DA SANA VERSİN CANIM DUAYI EKSİK ETME BU AY KABUL OLUNMUYACAK DA YOKTUR İNŞALLAH SENİNDE OLURteşekkür ederim canım :) rahmetli ananem ağrıya acıya çok dayanıklıydı , onun tırnağı bile olamam bende :) bu arada hamilsin galiba tebrik ederim. bende hamile kalmaya uğraşıyorum bakalım hayrlısı. dün ovulasyn günümdü galiba yumurtayı bu ay kaçırdık dün çalışamadık