• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryende batikon

turuncu__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
60
0
86
42
Kahramanmaraş
batikon nası bişey rengi ne bide kızlar nerelere sürülüyo sezaryende sadece göbege mi vajinanın üstüne falandamı.çıkınca kıyafete rengi çıkıyomu gecelik giycwez ya

tentürdiyot nasılsa batikonda öyle karnına sürülüyo vajinanın hemen üst kısmında oluyo kesik, orası bantlandığı için bulaşma gibi bişey olmuyo benim olmadı en azından

Canım, tentürdiyot var yaa işte onun şimdikilerdeki adı batikon :dance: ayrıca sezeryandan çıktıktan sonra hemen alt tarafa bişe giymiyosun, zaten hasta bakıcılar filan ameliyattan çıktıktan sonra senin alt tarafı temizliyorlar, yürümeya kalktığın zaman bişe giyersin. ınan zaten o durumda pek bunları düşünmüyosun zaten elbisem batar mı batmaz mı diye insan canının derdine düşüyo :) ama hepsi geçiyo Allah'a hamd olsun...Sana iyi doğumlar sen bunların hiçbirini düşünme sadece bebeğine odaklan artık yeni bir hayat seni bekliyo...sevgi,muhabbet ve dua ile...

Canım ben doğumdan çıkınca 2 saat sonra ayağa kalkmak için giyindim. Zaten odaya gelince üstümü giymiştim de altımı 2 saat sonra giydim. Kesik bölgesinde bant vardı o yüzden batikon falan görmedim. Pijamama da bulaşmadı yerimseniben

Back