fayda gördün mü peki ne durumda göbeğin5. Gunumde kullanmaya basladim. Sıkı oldugu icin giyip cikarirken dikkat ettim sadece. 25. Gunum hala devam ediyorum giymeye
Arkadaşlar merhaba, sezaryen kaç gün sonra korse kullanmaua başladınız ? Korseyi kullanırken dikkat edilecek noktalar neler kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
fayda gördün mü peki ne durumda göbeğin
BENDE BÖYLE BİR KORSE VAR BU KULLANILIRMIBende 14. Gunumde yani bugün giyinmeye başladım... Bakalım işe yarayacak mı..
Benim de fazla göbeğim yok ama aşağı doğru sarkık olduğu için kullanma ihtiyacı duydum..
Korse mi de yeni aldım, lohusa korsesi olarak satılıyordu , 3kopcali falan bence gayet iyi , sonucu merak ediyorum.. insaAllah toparlanir..
Ben bundan kullanıyorum .. rahatsız da etmiyorBENDE BÖYLE BİR KORSE VAR BU KULLANILIRMI
Benim cok gobegim olmadi zaten ama suanda da gorenler dogum yaptigima inanmiyor. Baya sıkı korsem. Hamileyke tek bacagim girmemisti icine dogumdan sonra ilk giydigimde yarim saat ugrastim giyebilmek icin. Olmiycak herhalde diyodum. Simdi bu kucuk bedenine mi gecsem diyorum. Basenlerden biraz zorluyo sadece giyerken o kadar
Bende 14. Gunumde yani bugün giyinmeye başladım... Bakalım işe yarayacak mı..
Benim de fazla göbeğim yok ama aşağı doğru sarkık olduğu için kullanma ihtiyacı duydum..
Korse mi de yeni aldım, lohusa korsesi olarak satılıyordu , 3kopcali falan bence gayet iyi , sonucu merak ediyorum.. insaAllah toparlanir..
Instagram da bir sayfadan satın aldım...markası nedir korsenizin?
58.gun ve hiç korse kullanmadim göbeğimde kalmadı fazla küçücük birşey gidiyor gün geçtikçe bol bol limonlu ballı su içtim ödemeler için ama hiç korseye ihtiyaç duymadimArkadaşlar merhaba, sezaryen kaç gün sonra korse kullanmaua başladınız ? Korseyi kullanırken dikkat edilecek noktalar neler kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
hangi marka acaba?