Kızlar merhaba, benim doğumum normal ilerliyordu doktorum normal doğum yanlısı bi doktor.Doğumu hızlandırmak için bana suni sancı verdiler.Ebe kontrol icin götürdüğunde yaptıgı seyler canımı çok acıtıyordu.Ebe keseyi elini sokup buldu sanirim ve ince uzun biseyle patlattı bebeğimin kakasını yaptıgını farketti doktorum geldi kontrol etti(bunu hic hissetmedim bile ebenin yaptiklarindan sonra)5cm acilman var suan riskli olur beklemek diye sezaryana aldı.Ben vajinamdaki farklılıgı anladm ama bilmiyordum.sonradan öğrendim normal dogum kesisiymiş ben sezaryen olmuşken niye kesi atıldı. Aranızda bunu cevaplayabilecek var mi ve ebe bana neler yapmiş olabilir
Ebe kesin normal diye düşünmüş o zaman herlde ama ne gerek var ki, canımı yaktıgı bütün şeyler hızlandırmak için olabilir.Hem sezaryenli hem normal doğumlu oldum :)Herhalde dogumunu hizlandirmak icin atti o kesiyi sonrada bebegin kaka yaptigini anlayinca da apar topar sezaryene aldilar ebe biraz aceleci davranmis galiba
Kalp atışları yavaşlamıştı sanırım anladım teşekkürler :) kesiyi dogum aninda atsaydı keşkeEbe normal doğum diye düşünmüş sonra bebek kakasini yapinca belki komplike bir durum gelişti o yüzden sezaryana dönüşmüş. Sağlıkla büyüt bebeğini.
:) Olsun canim bebegini saglikla kucagina aldin ya cok sukur gerisini dert etme :) Sana da boyl değişik bi anı kalmis iste kac kisinin basina gelir ki bu :)Ebe kesin normal diye düşünmüş o zaman herlde ama ne gerek var ki, canımı yaktıgı bütün şeyler hızlandırmak için olabilir.Hem sezaryenli hem normal doğumlu oldum :)
Kesiyi bilmem ama normal yırtık olmuştu bende acımıyor. Hatta üstüne oturamazsın vs diyen de çok olmuştu ama çok rahattım üstüne vs de oturdum hatta.Kesi o kadar çok acıyor mu ya ilk gebeliğim normal istiyorum ama şuan okuyunca endişe ettim
Haklısın canım şüķürler olsun gülümsettin beni teşekkür ederim :):) Olsun canim bebegini saglikla kucagina aldin ya cok sukur gerisini dert etme :) Sana da boyl değişik bi anı kalmis iste kac kisinin basina gelir ki bu :)
Yok farkında bile degildim ben sonradan şeklini farkettimKesi o kadar çok acıyor mu ya ilk gebeliğim normal istiyorum ama şuan okuyunca endişe ettim
rica ederim canım dert ettiğin bi konuda seni gülümsetebildiysem ne mutlu bana:) :)Haklısın canım şüķürler olsun gülümsettin beni teşekkür ederim :)
Kisisden kiseye degisyor olabilir yaniltmak istemem ama benim normal.dogum sonrasi dikis acisini hic unutamiyrm bugune kadar yasamadigim bir aciydi aci ve yanma karisimi acayio birseydi ve gunlerce surdu hastanede kaldigim surede surekli agri kesici igne yapti hemsireler evdede agri kesiciler iciyordum ama bir kac saat rahatlatiyordu sadece.Kesi o kadar çok acıyor mu ya ilk gebeliğim normal istiyorum ama şuan okuyunca endişe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?