- 6 Şubat 2021
- 4
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi Sahindilek0627
MerhabaHanımlar merhabalar. 3 Şubat'ta sezaryen doğumla bebeğim dünyaya geldi. Doğum esnasında bebeği çıkarmak için karnıma baskı yapıldığını hissettim. Bebek geldiğinde morarmış ve nefes alamıyordu. Hemen entübe edilip yoğun bakıma alındı. Bize verilen bilgi doğumda cigerlerdeki suyu atamamış bu yüzden ciğerlerde sorun oluşmuş makineye bağlı solunum sağlanıyor şuan. Kalbini destekleyici ilaçlar veriliyor. Cigerlerinden sarı balgam şeklinde sıvı geldiği söylendi. Antibiyotik tedavisi veriliyor. Morolim çok bozuk rabbim bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın. Benzer sorunlar yaşayan oldumu morele çok ihtiyacım var . Bu süreç nasıl sonuçların bebeğimi ne zaman kucağıma alırım acaba. Yardımlar bilgiler için herkese teşekkür ederim şimdiden.
Benim bebeğimde bugün 8. Gün hala entübeGüzel yorumlar için teşekkür kızlar moral oldu biraz. Benim gibi bekleyen tüm anneler evlatlarını alırlar kucaklarına inşallah
rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın duanızı eksik etmeyinHanımlar merhabalar. 3 Şubat'ta sezaryen doğumla bebeğim dünyaya geldi. Doğum esnasında bebeği çıkarmak için karnıma baskı yapıldığını hissettim. Bebek geldiğinde morarmış ve nefes alamıyordu. Hemen entübe edilip yoğun bakıma alındı. Bize verilen bilgi doğumda cigerlerdeki suyu atamamış bu yüzden ciğerlerde sorun oluşmuş makineye bağlı solunum sağlanıyor şuan. Kalbini destekleyici ilaçlar veriliyor. Cigerlerinden sarı balgam şeklinde sıvı geldiği söylendi. Antibiyotik tedavisi veriliyor. Morolim çok bozuk rabbim bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın. Benzer sorunlar yaşayan oldumu morele çok ihtiyacım var . Bu süreç nasıl sonuçların bebeğimi ne zaman kucağıma alırım acaba. Yardımlar bilgiler için herkese teşekkür ederim şimdiden.
Bacım üzme kendini güçlü olmamız lazım şükür bebeğimiz bugün makineden ayrıldı oksijen takviyesi ile kendi kendine nefes alıyor artık. Allah'ın izniyle tüm anneler bebişlerine kavuşur inşallah olumlu düşünün bol bol dua edinBenim bebeğimde bugün 8. Gün hala entübe
Kaç gün entübe kaldı inşallah bizimde ayrılır cpk uzadı gün haftasına göre korkuyorm artkBacım üzme kendini güçlü olmamız lazım şükür bebeğimiz bugün makineden ayrıldı oksijen takviyesi ile kendi kendine nefes alıyor artık. Allah'ın izniyle tüm anneler bebişlerine kavuşur inşallah olumlu düşünün bol bol dua edin
Bugün 5. Günü antibiyotik tedavisi devam ediyor şuan. Çocuklar bizden daha güçlüler emin olun toparlarlar kısa zamanda umutlu olunKaç gün entübe kaldı inşallah bizimde ayrılır cpk uzadı gün haftasına göre korkuyorm artk
Benim bebeğim 14 aylık .normal dogumla dunyaya getirdim.4 bebeğimdi doktor doğumu hızlandırmak icin suni sancının yaninda kas gevşetici igne yapti .ondanmi bilmiyorum. Dogdugunda nefes sayisi 50nin altında olmasi gerekirken 85 ti.once benim bilgim yok kuveze almışlar .duzeldi deyip 2 saat sonra yanoma verdiler .ben emzirdim qma nefes alip verisinde bir anormallik oldugunu fatkettim hemen hemsilere haber verdim.tekrar yogun bakima aldilar.cpk zor bir durumdu.2 saat olmus dogum yapali .5 .kattan dogum servisinden giris kata cocuk servisine gittim ohalde doktorla konusmak icine bebegime niye boyle bisey oldu diye.doktor bana ya hamileyken grip olmussundur yada cok hizli bir dogum olmustur dedi.dogumda kas gevseltici yaptilar mi dedi bende yaptilar dedim.2 gun yogun bakimda kaldi .3gun cikardilar nefes sayisi normale donunce.qma o ilk gece cok zor gecti yandi içim cayir cayir...Hanımlar merhabalar. 3 Şubat'ta sezaryen doğumla bebeğim dünyaya geldi. Doğum esnasında bebeği çıkarmak için karnıma baskı yapıldığını hissettim. Bebek geldiğinde morarmış ve nefes alamıyordu. Hemen entübe edilip yoğun bakıma alındı. Bize verilen bilgi doğumda cigerlerdeki suyu atamamış bu yüzden ciğerlerde sorun oluşmuş makineye bağlı solunum sağlanıyor şuan. Kalbini destekleyici ilaçlar veriliyor. Cigerlerinden sarı balgam şeklinde sıvı geldiği söylendi. Antibiyotik tedavisi veriliyor. Morolim çok bozuk rabbim bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın. Benzer sorunlar yaşayan oldumu morele çok ihtiyacım var . Bu süreç nasıl sonuçların bebeğimi ne zaman kucağıma alırım acaba. Yardımlar bilgiler için herkese teşekkür ederim şimdiden.