• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen doğum yapanlar arkadaşlar !! Size 2 sorum var

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Sezaryen doğum yapanlar arkadaşlar !! Size 2 sorum var Smile
1.Kaç gün/gece hastanede kaldınız acaba?
2.Doğumdan sonra acil doktor müdahalesini gerektirecek bir durum oldu mu hiç?
Bunu şunun için soruyorum; doğumu tüp bebek tedavimi yapan doktor yaptırsın istiyoruz. Ancak kendi merkezlerinde doğum ünitesi olmadığından doğumu özel bir hastanede yaptıracak. Ama doğumdan sonra tüp bebek merkezine dönmek zorunda. Acil bir durum olursa özel hastanenin doktorlarından yardım istemek durumunda kalabiliriz ve onlar da kendi hastası olmadığımız için pek ilgilenmeyeceklerdir. Yanlış mı düşünüyorum sizce?

2 gece kaldık hastanede..
acil müdahale gerektirecek bi durum da olmadı şükür..
doğumu özel bir hastanede yapacaksan ilgi göstermemeleri gibi bir durum yasayacapını sanmıyorum ben..

ablam da tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ve o hastanenin küvezi çok pahalı olduğu için başka özel hastanede doğum yaptı hiçbir sorun olmadı

bende 2 gün hastanede kaldım. arada doktorum gelip durumum hakkında hemşirelerden bilgi aldı o kadar. acil bir durum olmadı çok şükür.

3 gece 4gün kaldım hastanede ilk günüm tahlillerle geçti ve acil durum olmadı ben devlet hastanesinde dogum yaptım ve cok memnun kaldım gayet güzel ilgilendiler

Öğlen doğum yaptım,bir gece kalıp ertesi gün akşamüstü çıktım.
Acil durum gerektirecek bir durum yaşamadım.
Özel hastanede doğum yaparsan ilgi göstermemeleri söz konusu değil.

1 gece hastanede kaldık..Acil bir durumumuz olmadı. Ama özel hastanede doğum yapacağın için korkmanı gerektirecek bir şey olmaz. Mecburen ilgilenecekler.. İçin rahat olsun. Hiç böyle şeyleri düşünmeden doğuma gir. Güle güle güzel şeyler düşün pozitif ol her şeyi akışına bırak ne kadar tedbir alırsan al olcağın önüne geçemezsin.. Bu senin en güzel günün olacak keyfini çıkar canım..

hastanede 2 gece kaldım acil durum olmadı cok şükür dogum yapacagın hastanenin yeni dogan ünitesinin olmasına dikkat etmen yeterli bence.

ben devlet hastanesinde doğum yaptım, iki gece kaldık, acil durum olmadı ve çok iyi ilgilendiler emin ol, bence doktordan ziyade yenidoğan ünitesinin iyi olması daha önemli,

Sezaryen doğum yapanlar arkadaşlar !! Size 2 sorum var Smile
1.Kaç gün/gece hastanede kaldınız acaba?
2.Doğumdan sonra acil doktor müdahalesini gerektirecek bir durum oldu mu hiç?
Bunu şunun için soruyorum; doğumu tüp bebek tedavimi yapan doktor yaptırsın istiyoruz. Ancak kendi merkezlerinde doğum ünitesi olmadığından doğumu özel bir hastanede yaptıracak. Ama doğumdan sonra tüp bebek merkezine dönmek zorunda. Acil bir durum olursa özel hastanenin doktorlarından yardım istemek durumunda kalabiliriz ve onlar da kendi hastası olmadığımız için pek ilgilenmeyeceklerdir. Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Ben bir gece kaldim hastanede cok sukur hicbir acil durum yasamadim, ozel hastanelerde genelde bir gece tutuyorlar,gerektigi gibi ilgileneceklerdir seninle de icin rahat olsun, sen kuzucugunu dusun :) saglikla kucagina almak nasip olur insallah ;)

doruya katılıyorum.doğumun iyi olduktan sonra bebeğin önemli.bende bir gece kaldım hastanede.kuvez olmasına özen göstermeni tavsiye ederim.hayırlı ve sağlıklı doğumlar

bende epidural sezeryanla 1 gün kaldım hastanede.özelde yaptım çokda gzl ilgileniyolar

2 gece kaldık hasranede. Doktorun her fırsatta arayıp durumunu soracak, 2 sefer uğrayacak. Hiç merak etme çok ilgileniyorlar. Sen ilk günlerin tadını çıkar, Allah sağlıkla koklamanı nasip etsin inşallah.

2 gece kaldım ve acil müdahale gerektiren bı durumlada karşılaşmadım çok şükür. özel hastanelerde çok güzel ilgileniyolar..

Back