• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryen dikişleriniz ne zaman iyileşti???

cerenceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2010
99
0
36
Tokat
Arkadaşlar ben 3 ay önce sezaryen oldum.Dikişlerim hala sızlıyor ya:(((Birde 6 saat normal doğum bekleyip girdim sezaryene:(Belim dizlerim bacak arası kaslarım ağrıyor:(Siz ne zaman tamamen iyileştiniz?Birde dikiş yerim kırmızı.Doktora 4 kere gittim birşey yok dedi.Aklımdayken ameliyattan sonra vajinal akıntınız oldu mu?

Arkadaşlar ben 3 ay önce sezaryen oldum.Dikişlerim hala sızlıyor ya:(((Birde 6 saat normal doğum bekleyip girdim sezaryene:(Belim dizlerim bacak arası kaslarım ağrıyor:(Siz ne zaman tamamen iyileştiniz?Birde dikiş yerim kırmızı.Doktora 4 kere gittim birşey yok dedi.Aklımdayken ameliyattan sonra vajinal akıntınız oldu mu?

benimde 3 ay oldu aynen kırmızı ve sızlıyo ara ara iğneler batıyo sanki bende diyorum ne zmn geçicek die ama dikkat etmek lazım üşütmemek gerekio denildi genelde...:26:

sezeryan agrısı acısını tam 6 cektim dr um da böyle söylemisdi 6ay sonra ancak düzelir demisdi dedigi gibide oldu.6 ay yara yerim uyusuk gezdim ve devamlı ince ince sızlamalar batmalar yasadım.özelliklede pantalon giydigimde cok kötü oluyordum.5. aya geldigimdeyse o uyusukluk gitmeye basladı ve inanılmaz karıncalanma yanma ve kasınma yasadım 6.ayım bitene kadar.ama sonra sükür biseyim kalmadı.suan sadece soguk havalarda sıkıntı yasıyorum hafif bi uyusma oluyor ve tabiki sisikinlikde oluyor.ama bende sizinki gibi hic kızarma olmadı.dr um bu konuda cok hassastı öyle birsey farkettinmi ertelemeden hemen gel demisdi.sezeryanden hemen sonrada zaten 10 gün yaraya antibiyotik krem sürdürdü dr.

sezaryen olduysanız dikişlerinizin tamamen iyileşmesi zor...
üşüttüğünüzde, zorladıgınızda ağrı yapar
yengem doguralı 7 yıl oldu hala zaman zaman serzenişte bulunuyor
ben 1 yıl evvel dogurdum ne hissizlik geçti ne bişi...

tabi asla üsütmemeniz gerekiyor.ayaklar hep sıcak olucak tasa basmıcan vs vs. yoksa gercekten insanı zorlayan agrılar oluyor.özellikle soguk havalarda uyusmayla birlikte can sıkıcı durumlar olusabiliyor.

benim daha 20 gün oldu
yakında geçer diye düünüyodum ama yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu valla
gerçi çok ağrı olmuyor
sol tarafta hafif sızlama ve öksürüken ya da gülerken acıyor

bebeğim 5 aylık bende 18 saat sancı çektim. sonra sezeryan oldum.yer yer kırmızılık var hala sonuçta ameliyat.ama bi acı yok. arada küçük sızı oluyo oda iç çamaşırından kaynaklı. benim 2. hafta hayatım normale döndü. ama ilk 2 gün öldüm öldüm dirildim diyebilirim özellikle yataktan kalkarken.

Back