Merhaba arkadaşlar..... Cuma gün sezaryana giricem allah izin verirse. Bugün Doktorum ağrı pompası diye birşeyden bahsetti. Ameliyattan sonraki ağrıları gidermek için kullanılıyormuş. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten işe yarıyor mu acaba??????
bana takıldı ama bi kere ihtiyaç duydum sezeryandan sonra bence o kadar gerekli bişey diil .
Çok çok ağrın olursa ona basıyosun ilaç veriliyo serum gibi bişey . Senin isteğine bağlı
bana takıldı ama bi kere ihtiyaç duydum sezeryandan sonra bence o kadar gerekli bişey diil .
Çok çok ağrın olursa ona basıyosun ilaç veriliyo serum gibi bişey . Senin isteğine bağlı
kesınlıkle kullan ..bende sezr oldum ben yatakten kalkamazken acıdan yan odamda ben sora amelyt olna koşuyodu resmen..gıttım yanına ve sordum ..2 dogumumuda böle atllatım keske kullnsaydın dedı hıc agrım yok bıdahakıne mutlk kullnncam çekılır cıle degıl valla maf oldum yatp kalkarken ılk gun cok agrıo/B]
Ben de bir ay kadar sonra epidural sezeryanla ameliyat olacağım.Doktorumun bu ağrı pompası hakkında söylediği epiduralden sonra zaten 4 saat kadar uyuşukluğun devam ettiği bu süreç sonunda da ağrı kesicilerle kontrolün saglanabildiği, ağrı pompasına gerek kalmadığı. Ama istersen taktıradabilirsin dedi.
Burada okuduklarımdan sonra ben de taktırmaya.
Epidural sezeryan sonrası taktırmayıp bu dönemi rahat geçiren var mı peki?
Ben de bir ay kadar sonra epidural sezeryanla ameliyat olacağım.Doktorumun bu ağrı pompası hakkında söylediği epiduralden sonra zaten 4 saat kadar uyuşukluğun devam ettiği bu süreç sonunda da ağrı kesicilerle kontrolün saglanabildiği, ağrı pompasına gerek kalmadığı. Ama istersen taktıradabilirsin dedi.
benim takılmadı. doktoruna katılıyorum. 4 saat içinde zaten iğne yapıyorlar. ben o gün ayağa kalktım. yürüdüm. lavobaya falan gittim. dayanılmayacak ağrım yoktu. sen iiçini ferah tut. anlatılanlara da fazla takılma. sezeryan zor bir olay değil.
Merhaba arkadaşlar..... Cuma gün sezaryana giricem allah izin verirse. Bugün Doktorum ağrı pompası diye birşeyden bahsetti. Ameliyattan sonraki ağrıları gidermek için kullanılıyormuş. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten işe yarıyor mu acaba??????
canım biliyormusun sezaryenden o kadar korkuyordum ki sana anlatamam 41 haftamı doldurmuştum doktorum bebeği alması gerektiğini vaktin çoktan geçtiğini söledi ama ben normal doğumda ısrar edince suni sancıyla doğumu başlattı 11 saat suni sancı aldım ve 2cm açılma oldu bu durumda normal doğum yapamayacağımı söleyip sezaryene aldı beni öle ağrı pompası falanda takılmadı doğum sonrasımı ilk 3-4 gün oturup kalkarken biraz zorlandım ama hepsi bu doktorumun verdiği iğneleri bile kullanmadım ilk gece hastanede 2tane iğne vurdular hepsi o kadar şimdiki aklım olsa hemen yatar kestiriverirdim o stresi yaşadığıma değmedi ağrı pompası falan basit şeyler takılma o kadar
Allah hayırlısıyla kucağna almayı nasip etsin bebişini............